Allah yardımcınız olsun canım. Allaha şükür eşimin dedesi bezlerini biz alıcaz büyüyene kadar dedi. Bide hastane ücretini kayınvalidemgil vermezse eğer onlar ödücekmiş bu baya rahatlattı bizi. Bide doğumda iki tane yarım altın takıcaklar. Dedesigilin durumu baya bi iyi benim dedem olsa rahmetli bi don almazdıvalla bizde öyle bir 2buçuk falan anca biriktirdik odası arabası var bir kaç kıyafet battaniye işte geçen çanta falan aldım yani daha çook alınacak var bide taşınmayı düşünüyoruz bakalım allah yardım etsin doğduktan sonra bez masrafı olacak birde
Güle gule kullan canim bende solomombaby aldim oglusuma saglikla gelsinlerde kullansinlar insallahAzönce bu kanguruyu aldım kızlar :))
Maalesef çok kararsız bir insanım ama eksikleri yoluna koyabilmek için aradan çıkarmak istedim. İnşallah sağlıkla kullanmak nasip olur :)
90 aldım canım trendyoldan almıştım. Süt sağma makinasını arkadaşım vericek philips avent almış hiç kullanmamış vericek kullanıcam ihtiyacım bitene kadar sonra geri vericem :)Aldığın şeylerin fiyatına bağlı bence ..emzik biberon süt sağma gibi şeyler sanırım kalan yaklaşık yeter tabi oda dışında allah kullanmak nasip etsin hepimize emzirme sütyenini ne beden aldın ben daha almadım da bekletiyorum
Bu kadar da olmaz ama ya valla Allah yardimciniz olsun canimBizim durumlar da çok karışık kızlar ya benim kv nin durumu yok mesela biliyorm ama kendini de öyle bir duruma sokuyor ki kendi kendini o hale getiriyor yani kp ile ayrılar ama kp gelip parasını falan verir daha söylememiş kp e torun olacak diye yuh ya dedm sen ayrı olabilirsn ama bu kadar da pasif olunmaz ki bir şekilde arayı yapması lazım kp de dünyanın en sorumsuz babasıdır konuşmuyoruz onla da ama anne olarak hiç bir şey yapmıyor ne maddi ne manevi üstüne oğullarından bekliyor ihtiyacımı karşılasınlar diye en çok buna kızıyorum senin faydan yok bize zaten bırakda bari kendimize yetelim bir faydamız olsun eşimde asla kıyamaz annesinevalla ben bir küçük altın bile gelip takıcaklarını sanmıyorum artık biz onu aldık bunu aldık dedikçe mahçup olacaklarına iyi bize bir şey kalmadı diye düşünüyorlar
çok zor valla şu devirde aile desteği olmayınca bir de bizim eşimin ailesi küçük altını bile takmayacak bu gidişle eşim tek çalışıyor işte zam gelinçe 2400 falan oldu maaşı ev kira para biriktiricez diye canım çıkığı resmen valla öğrenci evine döndük öyle dolap falan dolduramıyorm gidiyorum her gün ne eksikse onu alıyorm artık indirim kovalıyoruz bol bol işte :)Allah yardımcınız olsun canım. Allaha şükür eşimin dedesi bezlerini biz alıcaz büyüyene kadar dedi. Bide hastane ücretini kayınvalidemgil vermezse eğer onlar ödücekmiş bu baya rahatlattı bizi. Bide doğumda iki tane yarım altın takıcaklar. Dedesigilin durumu baya bi iyi benim dedem olsa rahmetli bi don almazdı
saol canım valla allah verdi bebişi çok şükür diyorum ama içim de çok kararıyo inan bu kadar da zorlanacağını düşünemiyor insan bi 5-6 sene birikim yapıp öyle çocuk yapmak lazımmışBu kadar da olmaz ama ya valla Allah yardimciniz olsun canim
Bebek bereketiyle gelir derler canım bol bol dua et inşallah allah yardım eder. Evimiz kira değilken geçinmekte zorlanıyoruz gerçekten kirada oturanların allah yardımcısı olsun. Keşke hamile kalmadan biraz çalışıp para biriktirseydin o zaman herşeyi gönlünce alırdın ben tam iş ararken hamile kaldığımı öğrendim. -ki eşimin ailesinin durumu gerçekten çok iyi ama işte onlarda kendimize göre giderimiz var para yetmiyor diyolar kaç yerden kira parası alıyolar bişey diyemiyosun. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin bu devirde.çok zor valla şu devirde aile desteği olmayınca bir de bizim eşimin ailesi küçük altını bile takmayacak bu gidişle eşim tek çalışıyor işte zam gelinçe 2400 falan oldu maaşı ev kira para biriktiricez diye canım çıkığı resmen valla öğrenci evine döndük öyle dolap falan dolduramıyorm gidiyorum her gün ne eksikse onu alıyorm artık indirim kovalıyoruz bol bol işte :)
öyle canım valla insan düşünemiyor bu kadar zorlanacağını bide birden her şey pahalandı falan bende iş bakıyordum ama köy gibi bir yerde yaşıyoruz valla iş yok ki keşke demek istemiyorm allah verdi bebiş vardır bir bildiği ama bazen içimden de geçmiyor değil yaniBebek bereketiyle gelir derler canım bol bol dua et inşallah allah yardım eder. Evimiz kira değilken geçinmekte zorlanıyoruz gerçekten kirada oturanların allah yardımcısı olsun. Keşke hamile kalmadan biraz çalışıp para biriktirseydin o zaman herşeyi gönlünce alırdın ben tam iş ararken hamile kaldığımı öğrendim. -ki eşimin ailesinin durumu gerçekten çok iyi ama işte onlarda kendimize göre giderimiz var para yetmiyor diyolar kaç yerden kira parası alıyolar bişey diyemiyosun. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin bu devirde.
Belki torunu görünce değişir canım yardım eder öyle diyolar çünkü genelde ilk torun bekleyenler anlamıyomuş sevgisini hevesli olmuyolarmış ama doğunca çok yardım ediyolarmış öyle olur belki gelirmi evinize torununu görmeye?öyle canım valla insan düşünemiyor bu kadar zorlanacağını bide birden her şey pahalandı falan bende iş bakıyordum ama köy gibi bir yerde yaşıyoruz valla iş yok ki keşke demek istemiyorm allah verdi bebiş vardır bir bildiği ama bazen içimden de geçmiyor değil yanibi 5-6 sene bizim birikim yapıp öyle bebek yapmamız lazımmış bizimde kp in durumu çok iyi ama malesef hep dışarıya eşim senelerce yanında çalıştı beraber iki günde bir 20 tl para verirdi
canim çok güzel olmuş güzelAaaa severim ben bu modeli ,hanım dilendi bey beğendi bak ben de sana yaptığımı atıyım
valla kendi çocukları doğunca görmeye gitmemiş insan :) bir senedir görüşmüyoruz bir kere arayıp sormadı kendi başımıza ev düzdük bir kere gelip bakmadı hiç sanmıyorum yani :)Belki torunu görünce değişir canım yardım eder öyle diyolar çünkü genelde ilk torun bekleyenler anlamıyomuş sevgisini hevesli olmuyolarmış ama doğunca çok yardım ediyolarmış öyle olur belki gelirmi evinize torununu görmeye?
Sağol canım inşallah sağlıklı güzel günlerde kullanırız hepimiz aldıklarımızıGüle gule kullan canim bende solomombaby aldim oglusuma saglikla gelsinlerde kullansinlar insallah
@tasarimcibayan ahhh be canım sana tek tavsiyem eşinde sen de çalışıyorsun şunlara hiç muhtaç olma kendin al oda takımını.Biz dün annem,babam,ben gittik üçümüz karar verdik oda takımını aldık,Babymall ‘den ,ve ciddi anlamda da indirim yaptılar.Toplamda 1.000 lira gibi bir indirim tutarı oldu.Anne yanı beşiğini en yakın arkadaşım aldı,Bebek arabasını kızkardeşim aldı.Halısını,perdesini annem yaptırdı.Ben zaten havlusuna kadar herşeyini aldım.Geriye ne kaldı,ufak tefek eşyalar,onları da şu saatten sonra onlardan isteyecek değilim.Ben her yerde konuşuyorum “a’dan z’ye herşeyini babam aldı “diye ,benim kv Doğum yaptıktan sonra hastane çıkışı alıp,hastaneye gelecek insandı
Cok cok guzel olmus yaaa cok begendim el emegi olan hersey cok kiymetli gule gule kullanin annenizin ellerine saglikBen hiç bişey bilmiyorumda annem biliyor allaha şükür :) ben daha çok mutfak işlerine yatkınım. Çeşit çeşit pastalar, poğaçalar, kurabiyeler vs. Yaparken çok mutlu oluyorum:)) annemde tek tek yapıyor kalpleri sonra birleştiricek. Ben ona kağıda yazdım tüm detayları ordan bakıp yapıyor. Bak fotosunu atayım. Biraz flu çekmiş annem ama idare et artık :))
Çok teşekkür ederim canımm amin inşallah :))Cok cok guzel olmus yaaa cok begendim el emegi olan hersey cok kiymetli gule gule kullanin annenizin ellerine saglik
Evet benimde bir ara gözüm korkmadi desem yalan olur :)) su soguk ama girince alisiyorsun gibi bir durum var galiba :))saol canım valla allah verdi bebişi çok şükür diyorum ama içim de çok kararıyo inan bu kadar da zorlanacağını düşünemiyor insan bi 5-6 sene birikim yapıp öyle çocuk yapmak lazımmış
Henüz eve teslim edilmedi 15 günü buluyormuş ama mağazada çektiğim resimleri paylaşırım tabiki odam küçük olduğu için ben şifonyer almadım,nasıl olsa dolabın çekmeceleri var,onlar yeter dedimCanım güle güle kullan. Rica etsem oda takımının fotosunu paylaşır mısın
Tşk ederim canım hepimiz sağlıkla,güzel günlerde kullanalımcanim çok güzel olmuş güzel
Günler de kullansın bebis . Daha ilk denemem olduğu için bu model biraz zor geldi bende bu modeli tercih ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?