2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Allah yardımcınız olsun canım. Allaha şükür eşimin dedesi bezlerini biz alıcaz büyüyene kadar dedi. Bide hastane ücretini kayınvalidemgil vermezse eğer onlar ödücekmiş bu baya rahatlattı bizi. Bide doğumda iki tane yarım altın takıcaklar. Dedesigilin durumu baya bi iyi benim dedem olsa rahmetli bi don almazdı

Azönce bu kanguruyu aldım kızlar :))
Maalesef çok kararsız bir insanım ama eksikleri yoluna koyabilmek için aradan çıkarmak istedim. İnşallah sağlıkla kullanmak nasip olur :)
Güle gule kullan canim bende solomombaby aldim oglusuma saglikla gelsinlerde kullansinlar insallah

90 aldım canım trendyoldan almıştım. Süt sağma makinasını arkadaşım vericek philips avent almış hiç kullanmamış vericek kullanıcam ihtiyacım bitene kadar sonra geri vericem :)

Bu kadar da olmaz ama ya valla Allah yardimciniz olsun canim

çok zor valla şu devirde aile desteği olmayınca bir de bizim eşimin ailesi küçük altını bile takmayacak bu gidişle eşim tek çalışıyor işte zam gelinçe 2400 falan oldu maaşı ev kira para biriktiricez diye canım çıkığı resmen valla öğrenci evine döndük öyle dolap falan dolduramıyorm gidiyorum her gün ne eksikse onu alıyorm artık indirim kovalıyoruz bol bol işte :)

Bebek bereketiyle gelir derler canım bol bol dua et inşallah allah yardım eder. Evimiz kira değilken geçinmekte zorlanıyoruz gerçekten kirada oturanların allah yardımcısı olsun. Keşke hamile kalmadan biraz çalışıp para biriktirseydin o zaman herşeyi gönlünce alırdın ben tam iş ararken hamile kaldığımı öğrendim. -ki eşimin ailesinin durumu gerçekten çok iyi ama işte onlarda kendimize göre giderimiz var para yetmiyor diyolar kaç yerden kira parası alıyolar bişey diyemiyosun. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin bu devirde.

Bir günde hastayım ama nasıl evde soğuk zaten kvde yemeğe çağırdı ama benim kalkıp gidecek halim dermanım yok yemekte yapmamıştım haliyle eşime sen git karnını doyur dedm bari kendime de zorla bir tarhana çorbası yapmıştım eşim geldi neyse kayınvalidenin hasta insana gönderdiği iki dilim börek başka yok iki dilim çok gülmüştüm valla ya

öyle canım valla insan düşünemiyor bu kadar zorlanacağını bide birden her şey pahalandı falan bende iş bakıyordum ama köy gibi bir yerde yaşıyoruz valla iş yok ki keşke demek istemiyorm allah verdi bebiş vardır bir bildiği ama bazen içimden de geçmiyor değil yani bi 5-6 sene bizim birikim yapıp öyle bebek yapmamız lazımmış bizimde kp in durumu çok iyi ama malesef hep dışarıya eşim senelerce yanında çalıştı beraber iki günde bir 20 tl para verirdi

Belki torunu görünce değişir canım yardım eder öyle diyolar çünkü genelde ilk torun bekleyenler anlamıyomuş sevgisini hevesli olmuyolarmış ama doğunca çok yardım ediyolarmış öyle olur belki gelirmi evinize torununu görmeye?

valla kendi çocukları doğunca görmeye gitmemiş insan :) bir senedir görüşmüyoruz bir kere arayıp sormadı kendi başımıza ev düzdük bir kere gelip bakmadı hiç sanmıyorum yani :)

Canım güle güle kullan. Rica etsem oda takımının fotosunu paylaşır mısın

Cok cok guzel olmus yaaa cok begendim el emegi olan hersey cok kiymetli gule gule kullanin annenizin ellerine saglik

saol canım valla allah verdi bebişi çok şükür diyorum ama içim de çok kararıyo inan bu kadar da zorlanacağını düşünemiyor insan bi 5-6 sene birikim yapıp öyle çocuk yapmak lazımmış
Evet benimde bir ara gözüm korkmadi desem yalan olur :)) su soguk ama girince alisiyorsun gibi bir durum var galiba :))

Canım güle güle kullan. Rica etsem oda takımının fotosunu paylaşır mısın
Henüz eve teslim edilmedi 15 günü buluyormuş ama mağazada çektiğim resimleri paylaşırım tabiki odam küçük olduğu için ben şifonyer almadım,nasıl olsa dolabın çekmeceleri var,onlar yeter dedim

Eklentiler

• 3B750841-C52B-4F98-B37B-69B2EE39CAF0.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 137
  • BD3209F0-0358-4B8E-8469-F711D209955F.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 136
  • F4CC3745-C9D2-47F7-80F5-204A194A77D5.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 133
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…