2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım çok güzel maşallah çok uygun almışsın. Gimarttan mı aldın ben de bugün oraya bakmayı düşünüyorum. Devamı var mı ki

Canım çok güzel maşallah çok uygun almışsın. Gimarttan mı aldın ben de bugün oraya bakmayı düşünüyorum. Devamı var mı ki
İstanbul yolunda ,Gimart Outletin yanındaki Babymall var ya canım ordan aldım
Bebek yatağını Yataş al ,
Yatak 400 lira
Uyku Seti 300 lira
Karyola 850 lira
Dolap 1600 lira ,dün %30 indirim vardı,ondan faydalandık

Ayh çok geçmiş olsun. Yoktan yere uzulmussundur ilk anda doktor öyle deyince. Dinlenmek önemli ,biz hâlâ normal dönemdeymis gibi koşturuyoruz:). Dinlen kuzum bolca. Ebeveynler konusunda da, dilediğin gibi alırsın sen de istediklerini boşver.

Siz mi fazla sessizsiniz yoksa ben mi cok cirkefim bilmiyorum bana hamileyken yardim etmeyecek üstelik is buyuracak yolarim yeminle hicbisey de
destekte olmayınca insanın gözünde nasıl büyüyor her şey bir an önce bebişli her şey hallolmuş zamana gitmek istiyorum :)
O sanirim suan hepimizin hayali :)) gec olsun guc olmasin demisler hazirliklar bir sekilde biter diye dusunuyorum :))

İyi, eşine kizmiyorsun, ben bazen üzülüyorum hâline, bazen de dayanamayıp kızıyorum:),.

Türkiye turu mu?:). Ayh var ya ne desek eksik kalır. Evdeyken bile kaçıp yemek yapmıyorlar bir de, cık cık. Eşin farkındaysa çok iyi.

Benim icin sıkınti yok yani kalitesiz birsey alirlar kullanamam falan istemiyorum zaten bana sormadan da birsey almayin dedim herkese :)) evet ilk once bi yuzum falan düstü birde aciklik kontrolu yapti doktor elle alttan gozumde simsekler cakti ama sukur ikimizde iyiyiz şimdi

İstanbul yolunda ,Gimart Outletin yanındaki Babymall var ya canım ordan aldım
Bebek yatağını Yataş al ,
Yatak 400 lira
Uyku Seti 300 lira
Karyola 850 lira
Dolap 1600 lira ,dün %30 indirim vardı,ondan faydalandık
Güle güle kullansın bebişin çok güzel ürünler fiyatta iyi :)

inşallah bakalım gene bir şekilde haloluyor :)

İndirim takip edersen rahat yeter yani bi de lüks markalara bakmazsan süt pompası almicaksan vs mesela şuana kadar en çok oyuncak işi beni düşündürüyo çok pahalı çünkü e bebek indirimi bekliyorum almak için. Benim şuan alacaklarım 1000 tlye yakın pahalı olarak mustela seti var onun haricinde küvet küvet içi köpük yatak falan pahalı 50 60 tllik parçalar kaldı. Ben oda yapmıyorum park yatak aldım

Eşimden dolayı çok karışamıyorlar çok şükür ama gene de darlaniyorsun malesef . Bende ilk defa yaptım yap yap bitmiyor :)) az kaldı insallah
Yetenek cok baska birsey ya cok begendim disarda 400den asagi alamazsin bunu ki el emegi cok kıymetlidir ben oglusa birsey yapamicam maalesef hic elim yatkin degil boyle seylere :))

Bence iki tarafi da bosverin yapmayan yapmiyor iste ama brn kendi aileme laf sokuyorum baya bir katkiniz geçmesin bana diyerek esinin ailesine birsey diyemiyor insan gerci biz esimle hallediyoruz cok sükür ona bile erken bilmem ne diyen var sanki dogum yapinca alip bana beşik getirecek :))

Kizlar bunun 24 al 12 ode seklinde kampanyali paketini aldim bugun.bence inanilmaz faydali.bilen dusunen varsa indirimde haberiniz olsun

Hm gap carters mothercare cok pahali bunlardan uzak durmak lazim anca hediye gelirse falan :)) ben indirim bekliyorum bu magazalarda ama indirimli halleri bile cok pahali :))

Bide besik icin yatas kraft indirime girmisti yatak arastirmadan corba olan beynimi susturup yatagida aldik.

Kızlar şu kayınvalide meselesi bende de var..Ne alsam her şeye erken der ne göstersem gereksiz bulur..5 kuruş faydasını görmediğim gibi doğum şeklimden hastanesine varana kadar fikir verir..
Özel hastanede beni kandırdıklarını düşünüyor.. Salağım çünkü..Ona göre gitmem gereken yer Tepecik Kadın Doğum hastanesi cünkü bedava ve kendisi dahil herkes orada doğurmuş..Hastane berbat akıl veren git diyen eltimi sedyeden düşürmüşler halen bir umut beni kandırmaya çalışıyorlar..
Hoş umrumda dahi değil..
Eşimde bende ne aldık ne verdik nereyi tercih ettik artık paylaşmıyoruz bile..
Kimseden de bir beklentimiz yok yeter ki gölge olmasınlar yeter..

Aaa olurmu mezara gotuŕcekler parayı dur birakin da harcamasinlar bizimki ilk torununa yapmamis ondan bize yapmiyormus bahane de hazir :))

Hm gap carters mothercare cok pahali bunlardan uzak durmak lazim anca hediye gelirse falan :)) ben indirim bekliyorum bu magazalarda ama indirimli halleri bile cok pahali :))

Ya aslında çok güzel şeyler var ama gerçekten acıyorum birde indirimli yazıyordu 3 al 2 öde gibi şaka gibi bir fiyat vardı Vallahi bir şekilde verirdim ama kendimi kötü hissederim sonra diye almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…