- 27 Eylül 2018
- 2.518
- 9.233
- 158
Canım çok güzel maşallah çok uygun almışsın. Gimarttan mı aldın ben de bugün oraya bakmayı düşünüyorum. Devamı var mı kiHenüz eve teslim edilmedi 15 günü buluyormuş ama mağazada çektiğim resimleri paylaşırım tabiki odam küçük olduğu için ben şifonyer almadım,nasıl olsa dolabın çekmeceleri var,onlar yeter dedim
destekte olmayınca insanın gözünde nasıl büyüyor her şey bir an önce bebişli her şey hallolmuş zamana gitmek istiyorum :)Evet benimde bir ara gözüm korkmadi desem yalan olur :)) su soguk ama girince alisiyorsun gibi bir durum var galiba :))
İstanbul yolunda ,Gimart Outletin yanındaki Babymall var ya canım ordan aldımCanım çok güzel maşallah çok uygun almışsın. Gimarttan mı aldın ben de bugün oraya bakmayı düşünüyorum. Devamı var mı ki
Ayh çok geçmiş olsun. Yoktan yere uzulmussundur ilk anda doktor öyle deyince. Dinlenmek önemli ,biz hâlâ normal dönemdeymis gibi koşturuyoruz:). Dinlen kuzum bolca. Ebeveynler konusunda da, dilediğin gibi alırsın sen de istediklerini boşver.Fl 32.2
Kuzum kötü bir gun gecirdim ben dün kimse gormesin kotü ruya ya hastaneye gittik benim 1 gece onceden beri gecmeyen kasik agrimda vardi baya incelediler yavrusumu ilk once ya bir sıkınti var falan dediler ahh dedim ruyam cikti sonra iyice bakinca hicbir sorun olmadigi görüldu cok sukür bizim oglanda durmuyordu dun hic cok hareketliymis ondan sonuclar farkli cikmis cok sukur bugün iyiyim son haftalarda cok yorulmustum dinlen dedi doktor sadece :)) ayrica hicbirseyi takma bizimkiler bi kurdan bile almadilar bizim cocuga hala kiz tarafi yine yapiyorda erkek tarafi yok ://
Siz mi fazla sessizsiniz yoksa ben mi cok cirkefim bilmiyorum bana hamileyken yardim etmeyecek üstelik is buyuracak yolarim yeminle hicbisey deNe güzel lafmış öyle :) 5 aydır yatıyorum hasta gibi bulantım yüzünden ilk üç ay zaten WC'ye gidecek gücüm yoktu komşumu arıyordum abla gelip bi ballı su yapar mısın kalkamıyorum sağolsun komşularım hep yardımcı oldular halada oluyorlar. Kv hep bizdeydi ama ne hikmetse bu dönemde kayboldu beni sürekli çağırırdı hastayım gel yemek yap senelerce onlarla bizim evde yemek yediler akşamları mecburmuşum gibi. Şimdi yoklar eşiyle araba altlarında Türkiye turuna çıktılar. Ne diyeyim ki başka
O sanirim suan hepimizin hayali :)) gec olsun guc olmasin demisler hazirliklar bir sekilde biter diye dusunuyorum :))destekte olmayınca insanın gözünde nasıl büyüyor her şey bir an önce bebişli her şey hallolmuş zamana gitmek istiyorum :)
İyi, eşine kizmiyorsun, ben bazen üzülüyorum hâline, bazen de dayanamayıp kızıyorum:),.İşte ben laf atmıştm alır mısınz die o günden beri ses çıkmadı artık eşime dedim sor almazlarsa biz ona göre alalm ödeme planı yapalm die nitekim almayacaklarmış seninde sorman gerekir o yüzden
Aa hayırlara gelsn canm rüyan :) tabi tabi aynı biçimde kendini iyi görüyo zaten ..
İnşallah öyle olur canm :)
Amin canım inşallah
Zaten eşime üzülüyorm ben mahçup oluyor diye..
Türkiye turu mu?:). Ayh var ya ne desek eksik kalır. Evdeyken bile kaçıp yemek yapmıyorlar bir de, cık cık. Eşin farkındaysa çok iyi.Ne güzel lafmış öyle :) 5 aydır yatıyorum hasta gibi bulantım yüzünden ilk üç ay zaten WC'ye gidecek gücüm yoktu komşumu arıyordum abla gelip bi ballı su yapar mısın kalkamıyorum sağolsun komşularım hep yardımcı oldular halada oluyorlar. Kv hep bizdeydi ama ne hikmetse bu dönemde kayboldu beni sürekli çağırırdı hastayım gel yemek yap senelerce onlarla bizim evde yemek yediler akşamları mecburmuşum gibi. Şimdi yoklar eşiyle araba altlarında Türkiye turuna çıktılar. Ne diyeyim ki başka
Benim icin sıkınti yok yani kalitesiz birsey alirlar kullanamam falan istemiyorum zaten bana sormadan da birsey almayin dedim herkese :)) evet ilk once bi yuzum falan düstü birde aciklik kontrolu yapti doktor elle alttan gozumde simsekler cakti ama sukur ikimizde iyiyiz şimdiAyh çok geçmiş olsun. Yoktan yere uzulmussundur ilk anda doktor öyle deyince. Dinlenmek önemli ,biz hâlâ normal dönemdeymis gibi koşturuyoruz:). Dinlen kuzum bolca. Ebeveynler konusunda da, dilediğin gibi alırsın sen de istediklerini boşver.
Güle güle kullansın bebişin çok güzel ürünler fiyatta iyi :)İstanbul yolunda ,Gimart Outletin yanındaki Babymall var ya canım ordan aldım
Bebek yatağını Yataş al ,
Yatak 400 lira
Uyku Seti 300 lira
Karyola 850 lira
Dolap 1600 lira ,dün %30 indirim vardı,ondan faydalandık
Saol canımGüle güle kullansın bebişin çok güzel ürünler fiyatta iyi :)
inşallah bakalım gene bir şekilde haloluyor :)Siz mi fazla sessizsiniz yoksa ben mi cok cirkefim bilmiyorum bana hamileyken yardim etmeyecek üstelik is buyuracak yolarim yeminle hicbisey de
O sanirim suan hepimizin hayali :)) gec olsun guc olmasin demisler hazirliklar bir sekilde biter diye dusunuyorum :))
İndirim takip edersen rahat yeter yani bi de lüks markalara bakmazsan süt pompası almicaksan vs mesela şuana kadar en çok oyuncak işi beni düşündürüyo çok pahalı çünkü e bebek indirimi bekliyorum almak için. Benim şuan alacaklarım 1000 tlye yakın pahalı olarak mustela seti var onun haricinde küvet küvet içi köpük yatak falan pahalı 50 60 tllik parçalar kaldı. Ben oda yapmıyorum park yatak aldımKızlar biz bebek arabasını ve anne yanı beşiğini aldık bildiğiniz üzre. Onun dışında aldığım şeyleri yazıyorum bebek çantası, şampuan seti, pişik kremi, göğüs ucu kremi, silverette, emzirme sütyeni, bebek battaniyesi yorganı yastığı, 10 tane zıbın, alt açması. Bu kadar aldık onun dışında hiç bişey almadık para biriktirdik 2 bin biriktirdik şimdilik odası haricinde diğer giderlere 2 bin yetermi sizce? Odasını eşimin ailesi alır diye düşünüyoruz halıyı perdeyi nevresimi abajuru falanda annem alıcak.
Yetenek cok baska birsey ya cok begendim disarda 400den asagi alamazsin bunu ki el emegi cok kıymetlidir ben oglusa birsey yapamicam maalesef hic elim yatkin degil boyle seylere :))Eşimden dolayı çok karışamıyorlar çok şükür ama gene de darlaniyorsun malesef . Bende ilk defa yaptım yap yap bitmiyor :)) az kaldı insallah
Bence iki tarafi da bosverin yapmayan yapmiyor iste ama brn kendi aileme laf sokuyorum baya bir katkiniz geçmesin bana diyerek esinin ailesine birsey diyemiyor insan gerci biz esimle hallediyoruz cok sükür ona bile erken bilmem ne diyen var sanki dogum yapinca alip bana beşik getirecek :))Benimde kendi ailem beşiğini eşimin ailesi bebek arabasını aldı. Ama bunları biz söyledik alırsınız diye..
Diğer türlü herkes çok hevesli doğsun öyle sevelim böyle sevelim ama daha iki taraftan da bir kıyafet alan görmedim. Ben zaten fazla fazla aldım kıyafet o hiç problem değil ama bu şekilde hiçbir hevesleri olmaması insanı üzüyor..
Eşimin ailesinden çok kendi ailemin yapmaması problem benim için.
Cinsiyeti belli değilken hep derlerdi gittik baktık çok güzel şeyler var ama ya kıza ya erkeğe diye alamadık. Bende mutlu olurdum hevesleniyorlar diye ama maalesef cinsiyet belli olduğundan beri alıncak edilcek lafı eden yok.
Hatta birkere şaka yollu kendi ailemin yanında kanguruyu hediye alırsınız bize artık demiştim o kadar ciddiye aldılar ki her gelip gittiklerinde parasızlıktan borçlardan bahsettiler.
Beşik almaya gittiğimizde bir konuda kararsızlık yaşadım babam demekki almak istemiyormuş ki madem almayın beşik hadi çıkalım dedi eşimin yanında kendimi çok kötü hissettim. Çünkü onun ailesi bebek arabası için parayı dediğimiz gibi getirip vermişlerdi.
Uzun lafın kısası kendi aileniz yapıyorsa üzülmeyin stres olmayın Ne güzel ne mutlu sizinle bu süreci paylaşmaları..
Eşinizin ailesini de boşverin en iyisi bile dediğimiz bize el..
Hm gap carters mothercare cok pahali bunlardan uzak durmak lazim anca hediye gelirse falan :)) ben indirim bekliyorum bu magazalarda ama indirimli halleri bile cok pahali :))Biraz H&M bebek reyonuna baktım zıbınlar için felan..
Gerçekten inanılmaz bir haksız kazanç söz konusu avuç içi kadar zıbın 70 ,80 lira yani özelliği ne olabilir ki hak etsin...
Günah vallahi onun yerine orta düzey mağazalarda gayet güzel pamuklu kaç parça eşya alınır..
Aaa olurmu mezara gotuŕcekler parayı dur birakin da harcamasinlar bizimki ilk torununa yapmamis ondan bize yapmiyormus bahane de hazir :))Kızlar günaydın, burda çoğumuzun yaşadığı aile sorununu biliyosunuz biz de yaşıyorduk eş ailesi ile. Bizim bebek kısmetse iki tarafında ilk torunu olacak . Eşimin ailesi ise bebeğe daha hasret çünkü eşimin 38 yaşında yeni evlenmiş bir abisi var . Neyse şimdiye kdr bi kaç kez konuda bahsetmiştim bebeğimin bir çok eşyasını benim ailem karşıladı, dolu dolu kıyafetten battaniyeye nevresim takımından yorgan yastığa, alt değiştirmeden emzirme önlüğüne kadar bir çookk şeyini ailem aldı. Bunun dışında bebek arabası kangurusu ve beşiğinide onlar aldı aynı biçimde .. kıyafetlerine bakıp “aa pijama eksik kızım hiç almamışsın al bak” dediğinin ertesi günü koşa koşa gidip dolu dolu pijama takımı alan bi ailem var. Eşimin ailesi ne mi yaptı bu süreçte ?? Bi an önce doğsa, ay canımız torunumuz, bize benziyo (siyah beyaz 10 cm bebeğin orasını burasını kendilerine benzetmeye çalışmalar) adını ne koycaz(topluca karar vericez sanki) gibi gibi konuşmalar..
kayınvalidem 3-5 yelek ördü, bi kez benim emrivakimle bebek bezi aldı 3 atlet 1 pijama aldı.
Bı sırada bebek olmadan önce bize her baskı yaptklarında zamanı gelince olur biraz elimizi toparlayalm dediğimde , biz yardım ederiz dert etmeyn diyen insanlardı .
Ve ben laf arasında annemler beşik ve bebek arabasını alacak siz de odasını alır mısınz dedim çünkü 6 aydır bunları zar zor aldılar. kayınvalidem dondu kaldı ee biz altın takacaktık ? Kiralık evde oda mı yapılır önce ev alsaydınız vs dedi ( çnkü ev kira olnca eşya almayp yerde fln oturuluyor..)
En son dün eşime oda takımı alamayacaklarını maddi durumlarının olmadığını söylediler .
O kadar bozuldum ve üzüldümki çok şükür çalışıyoruz durumumuz iyi bi oda takımını her türlü alırım bebeğime ama hem eşimi bu kdr mahçup durumda bırakmaları hem bu bütün olaylar .. ve şu saatten sonra tutumum nasıl olmalı bilmiyorum ..
Buarada şunu da ekleyeym kesinlikle maddi sıkıntı yaşayan insanlar değiller hatta benim ailemden çok çok daha iyi maddi durumları .
Hm gap carters mothercare cok pahali bunlardan uzak durmak lazim anca hediye gelirse falan :)) ben indirim bekliyorum bu magazalarda ama indirimli halleri bile cok pahali :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?