2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ya aslında çok güzel şeyler var ama gerçekten acıyorum birde indirimli yazıyordu 3 al 2 öde gibi şaka gibi bir fiyat vardı Vallahi bir şekilde verirdim ama kendimi kötü hissederim sonra diye almadım
Ben hep sepete atip atip cikariyorum kiyip veremiyorum cunku cogunu 1yada 2 kez giyiyolarmis civilden falan alsan mesela 80 tlye kac tane alirsin ama evet cok guzeller cunku guzel olmasa nasil satacaklar :))

Ben hep sepete atip atip cikariyorum kiyip veremiyorum cunku cogunu 1yada 2 kez giyiyolarmis civilden falan alsan mesela 80 tlye kac tane alirsin ama evet cok guzeller cunku guzel olmasa nasil satacaklar :))

Bunlara bir düştüm yalan yok

Eklentiler

• FC63836A-32DC-4590-BBD0-8F764233A3D6.webp
    123,5 KB · Görüntüleme: 69
  • 5E80CF4B-8576-4695-82EC-CA19AB0B7538.webp
    79,6 KB · Görüntüleme: 71
  • 04493ED5-A9B8-4CF4-A190-A79FF97954B8.webp
    88,5 KB · Görüntüleme: 70
Benim eşim yeni evliyken beni çok yıprattı bu ailesi konusunda anne baba çalışıyordu ben yemek yapıyordum hep keyfi işti birlikte dükkan işletiyorlardı. Benim ailem şehir dışında koskoca İstanbul'da tek başımaydım sanki. çok ağladım çok yıprattım kendimi onlar için. Neyseki oradan taşındım biraz rahata erdim. Eşimde herşeyin farkına vardı geçte olsa. Ama bana olan oldu bu 7 senede çocuğumda olmuyordu ya hergün hastanelerdeydim.boş gezenin boş kalfası çocuk yok diye kendi dükkanda kv evine gelen yatılı misafirleri bile bize yollardı eşimle o dönemlerde boşanmayı bile düşündüm yani o kadar bunalmıştım. Onların yüzünden ne bi arkadaşım oldu ne komşum. Çünkü kendime göre plan yapamıyordum. Taşındığım yerde ismek kursuna gittim arkadaşlar edindim. Kursta bile kv rahat bırakmıyordu. Misafirim var gel diye arıyordu. Ah şu merhamet duygum. Hep ona yenildim. Ama artık merhamet duygumu yitirmek üzereyim. Eşimde farkında arada ara annemi diyor büyüklük sende kalsın bende dedim ki siz annenizin bu yaptığının hata olduğunu söylemediğiniz müddetçe bu böyle gelir böyle geçer. Aramadım. Arabayla 5-10 dklık mesafedeyiz.hiç bi kere bile tartışmanız olmadı çünkü saf ayağında ya da çok cahil. Kp daha anlayışlı ondan yana sıkıntım Yok kp yine arasa yine koşar giderim. Ama kv mümkünse beni aramasın. Ameliyatlar oldum bi çok tedavi oldum sonunda Rabbim nasip etti yavrumu binlerce kez şükürler olsun yavrumuzu bize bağışlasın bizi yavrumuzaŞu saatten sonra benden uzak olsunlar başka bişey istemem

Türkiye turu mu?:). Ayh var ya ne desek eksik kalır. Evdeyken bile kaçıp yemek yapmıyorlar bir de, cık cık. Eşin farkındaysa çok iyi.
Sorma ya valla son bi senedir düğün dernek cenaze bahanesiyle dıdısının dıdısına gittiler :) bende 5-10 dklık mesafedeyim 5 ayda 2-3 kere gelip uğrayıp giderler ki gerçekten çok zor günler geçirdim şimdi yine biraz iyim ama hala ne yemek yapabiliyorum ne de ev işi eşimden Allah razı olsun sırf ben laf edip konuşmayayım diye evin her işini yapıyor :) adamcağız iş yerinde ne yemek yiyorsa onunla idare ediyor kilosu vardı ben hamile kaldıktan sonra 25 kilo verdi :) halinden memnun :)

Canım niye oyuncağı şimdiden düşünüyosunki. Ben büyük konuşmayayım ama oyuncak almayı düşünmüyorum hediye gelmedikçe. Evde en nefret ettiğim şeydir oyuncak ufak tefek parçalar. Onun yerine eğitici kitaplar almayı düşünüyorum onları oyuncak diye bilsin.

Kizlar jokerde hem kargo bedava hem avent lansinoh urunleri falan e bebekten daha ucuz almadiysaniz bakin biberonlar falan 30 tlye geliyor keske almasaydim dedim suan acaba birtane dahami alsam :))

Yenidoğan için çok renkli ses çıkaran eline alıp tutup göz hizasına getirebileceği oyuncakları öneriyolar.

Yetenek cok baska birsey ya cok begendim disarda 400den asagi alamazsin bunu ki el emegi cok kıymetlidir ben oglusa birsey yapamicam maalesef hic elim yatkin degil boyle seylere :))
aslında you tube de her şey detaylı anlatılıyor inansan kendine valla her seyi yaparsın bence :) el emeği başka gerçekten
Ben battaniyelrini yastık çarşaflarını lavânta keselerini önlük ağız mendillerini dikiyorum . Kapı susumu hastane odası süslerini inşallah hep kendim yapicam evdeyim boşum . Sadece zor olan gidip malzemeyi toplamak:))

Kızlar doktorum suyumun biraz fazla olduğunu söyledi biraz endişelendim bu sıkıntıyı yaşayan var mı

Eşin forma girmis, fenanolmamis:). Kendi annen baban olsa öyle yapmaz işte.

Çok şükür canım Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin zaten

Araba kullanan arkadaşlar binip inmekte zorlanıyo musunuz ben baya zorlamaya başladım şu e bebek indirimi bitsin satıcam arabayı model yükseltmeyi düşünüyorum zaten boşuna garajda durmasın hastaneye vs taksiyle gidip gelirim artık.

Evde ki bir odam ardiyeye döndü kapisindan adim atilmiyor aldigim hersey orada yigmisim ust uste duruyor.oysa ki en bastan o oda da bebegin olacak gomme dolabi bosaltip duzenle yerlestiren hamarat biri olsaymisim.annecigim ne kadar ugrasacak orayi duzene sokmak icin
Ben hala ayaklarim sisene kadar gezme pesindeyim her gezmede 3 5 poset daha katiliyor o kalabaliga.cok korkunc cok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…