2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim öyle bir sıkıntı yok ama kemeri yukardan takıyorum. Belden takınca kasıyor. Doktor, göbeğinin altından geçir kemeri,dedi ama o kadar büyük göbeğim yok:).

Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar :))
Aynı model bunlar artık takılmıyorum ben 15 sene sonunda ögrendim nesil farklı,kültürler farklı...
Battaniyene de bayıldım ellerine sağlık harika olmuş gerçekten iyi günlerde kullanmak nasip olsun insallah....

Güzel annişler nasılsınız bakim. Hepinizin bebişler sağlıkla büyüyordur inşallah
Ben malum çalışmaya başlamıştım. Doğumdan 22 gün sonra yani geçen salı regl oldum. Ergenlikte bile böyle sivilcem olmamıştı Birde ben 10 kilo almıştım o dönemde 58 olmuştum şuanda 56 yım hala üç aylıktaki gibi göbüşüm var Nasıl eritcem bu göbüşü daha önce hiç göbeğim olmamıştı varsa tavsiyeniz alırım. Geçen gün şirketten bir abla doğumdan sonra sıkıca sarman lazımdı kimse söylemedi mi dedi ne biliyim ben sanki daha önce doğum yaptım niye söulemedğniz dedim

Evet korse kullanirsan cok faydasini gorursun.eskiden dogumdan sonra sıkıca sararlarmis simdi artik.korse versiyonuna dondu tabi olay

Peki canım şimdi alsam işe yarar mı?
Ben yarar diye dusunuyorum.cunku bende sezeryan oldugumdan cesaret edememis bir sure sonra takmistim.
Kademeli birsey alirsan zamanla kademesini ufaltarak daha sıkı.kullanirsin.bolece daha cabuk toparlarsin
Ben simdi lipodan kalma.korselerimi kullanacagim.mesela.
Annem eskiden buyuk uzun kalin sallarla sıkı sıkı sariyorlardi bizi demisti.

Tamam canım yarın işten çıkınca gidip bakayım bari inşallah yarar

mis gibide olur gider gobek falan.6 aya kalmaz yeniden sagliklada geri gelir ins
Amin inşallahta canım bazen hemen yapalım diye düşünüyorum sonra yok akrep olursa diyorum sonra birkaç ay bekleyim diyorum o zaman eyvah yay olursa diyorum( biliyorsun anneden dolayı) valla hap almaya başladım allahım hayırlı zamanda nasip etsin inşallah

Bosver hic takilma her kisi bambaska karakter.senin gibi guclu bir anne yetistirecek ne istediğini bilen biri.
O geleceği zamani biliyordur mutlaka ama sende ertelemek icin cabalama.ozellikle burc icin sakın sakın : ))hem bunun yildiz dizilimi var o su bu su var : )
Cok guzel cok mutlu haberlerini bekliyoruz.

Ben de hep kendim yapıyorum lavanta keselerini Doğumda dağıtmak için mi yapacaksın?Ben de öyle birşey mi yapsam ya da Magnet mi hazırlatsam çok kararsız kaldım

Araba kullanıyorum şimdilik bir sıkıntı yok,olmasını da hiç istemem,araba benim elim ,kolum o olmasa hiçbir yere gidemem.Sanırım sizin araba da yere yakın,bizimki de yere yakın,inip binerken zorlanıyorum sadece
Benim de öylebir de bizim spor odamız,bebeğin odası olacak.Duvarda balfiks takılı,yerde dambıllar var.Onların sökülmesi filan gerekiyor.Ben mecbur tek başıma yapıcam,Çarşamba günü boşaltıp,odayı temizlemem gerekiyor,mobilyalar gelecek
Çok teşekkür ederim

Aman canım boşver hiç takılma burcuna filan benim annem de ikizler,görümcem de ikizler ikisinin arasında dağlar kadar fark var inşallah en kısa zamanda sağlıkla bebişinizi kucağınıza alırsın

Bizimde sinema odasi projektor falan takili ivir zivir dolu.sadece bosaltip temizletip orada ki dolabi bebek dolabi diye kullanacagim
Besigini kendi odama kuracagim.simdilk ona oda yapmiyorum.
O kadar cok is var ki simdi yapilsa erken sonraya birakilsa zor mu olur diyorum ole kaliyor hersey

Çok karışık geldi bir yandan. Bir yandan da uzun süre kullanılır gibi.. Beşik işi baya zormuş yani beni çok zorladı. 2 yaşına kadar kullanabileceğim bir şey arıyorum
Benim aldığım gibi bir model al Hem babymall ‘da çok uygundu fiyatı.4 yaşındaki yiyenimi yatırdım,çok rahat bir şekilde yattı.Boyu 1.30 eni 80 cm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…