- 27 Eylül 2018
- 2.518
- 9.233
- 158
Elips olmasını ben de beğenmedim. 2 yaşına kadar kullanılacak bir şey arıyorum. Mağazadaki görevli çok rahat kullanılır dedi. Sen nasıl bir şey aldın canım fotosu var mıBende bilemedim seklini sevmedim galiba yoksa ayni kademeli sekilde ama diktörtgen besik aldim bende.tabi zevk meselesi icine sinmesi ne kadar sure kullanacagin falan onemli
Canım bugün ona baktım. Görevli 1 1,5 yaşından sonra bunlardan düşer dedi. O yüzden alamadım.Benim aldığım gibi bir model al Hem babymall ‘da çok uygundu fiyatı.4 yaşındaki yiyenimi yatırdım,çok rahat bir şekilde yattı.Boyu 1.30 eni 80 cm
Bem bundan aldım canım senin baktığına benziyor markası tahterevalli novaÇok karışık geldi bir yandan. Bir yandan da uzun süre kullanılır gibi.. Beşik işi baya zormuş yani beni çok zorladı. 2 yaşına kadar kullanabileceğim bir şey arıyorum
https://m.ikea.com.tr/urun-katalogu...MIq9z3pPOx4AIViISyCh0NkwBrEAQYASABEgKMN_D_BwEElips olmasını ben de beğenmedim. 2 yaşına kadar kullanılacak bir şey arıyorum. Mağazadaki görevli çok rahat kullanılır dedi. Sen nasıl bir şey aldın canım fotosu var mı
Anladım canım ,Allah korusun tabiki dikkat etmek lazım ,bize de şu şekilde demişti 2yaşından sonra önündeki korkuluğu çıkartın,rahat bir şekilde yatar,zaten yere yakın,hiç endişeniz olmasın demişti.kapalı bayan ilgilenmişti.Demekki herkese göre farklı bir satış tekniği uyguluyorlarCanım bugün ona baktım. Görevli 1 1,5 yaşından sonra bunlardan düşer dedi. O yüzden alamadım.
Yapılışını öğrenip o işe girelim o zaman 280 lira nedir yaaaaValla bana çok zor ama ben hiç anlamıyorum bu işlerden sen anlıyosan sık iğne falan biliyosan yaparsın. Tur tur ne yapıcağın yazıyor nette anneme kağıda yazdım verdim ona göre yaptı. İnstagramda 280 lira bu battaniye çok fazla yani.
KesinlikleBenzetmene bayıldım :))) tam olarak öyleyiz bence de hepimiz
Bence de etmesin ya ama bizim velet bize ugurlu geldi insallah hep boyle ugurumuz olurÇok şükür canım Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin zaten
Ben üc dakika ugrasamam canim ilgi meselesi ve yetenek meselesi bu bence :)) cok cok guzel olmus sizinki cok sansli olacak belliaslında you tube de her şey detaylı anlatılıyor inansan kendine valla her seyi yaparsın bence :) el emeği başka gerçekten
Ben battaniyelrini yastık çarşaflarını lavânta keselerini önlük ağız mendillerini dikiyorum . Kapı susumu hastane odası süslerini inşallah hep kendim yapicam evdeyim boşum . Sadece zor olan gidip malzemeyi toplamak:))
Icinde mucizen var ve artik kimseye ihtiyacin yok o senin en buyük destekçin olacak ve herseyden cok seni sevecek bu durumda herkes onemsizlesti zaten hic uzulme artikBenim eşim yeni evliyken beni çok yıprattı bu ailesi konusunda anne baba çalışıyordu ben yemek yapıyordum hep keyfi işti birlikte dükkan işletiyorlardı. Benim ailem şehir dışında koskoca İstanbul'da tek başımaydım sanki. çok ağladım çok yıprattım kendimi onlar için. Neyseki oradan taşındım biraz rahata erdim. Eşimde herşeyin farkına vardı geçte olsa. Ama bana olan oldu bu 7 senede çocuğumda olmuyordu ya hergün hastanelerdeydim.boş gezenin boş kalfası çocuk yok diye kendi dükkanda kv evine gelen yatılı misafirleri bile bize yollardı eşimle o dönemlerde boşanmayı bile düşündüm yani o kadar bunalmıştım. Onların yüzünden ne bi arkadaşım oldu ne komşum. Çünkü kendime göre plan yapamıyordum. Taşındığım yerde ismek kursuna gittim arkadaşlar edindim. Kursta bile kv rahat bırakmıyordu. Misafirim var gel diye arıyordu. Ah şu merhamet duygum. Hep ona yenildim. Ama artık merhamet duygumu yitirmek üzereyim. Eşimde farkında arada ara annemi diyor büyüklük sende kalsın bende dedim ki siz annenizin bu yaptığının hata olduğunu söylemediğiniz müddetçe bu böyle gelir böyle geçer. Aramadım. Arabayla 5-10 dklık mesafedeyiz.hiç bi kere bile tartışmanız olmadı çünkü saf ayağında ya da çok cahil. Kp daha anlayışlı ondan yana sıkıntım Yok kp yine arasa yine koşar giderim. Ama kv mümkünse beni aramasın. Ameliyatlar oldum bi çok tedavi oldum sonunda Rabbim nasip etti yavrumu binlerce kez şükürler olsun yavrumuzu bize bağışlasın bizi yavrumuzaŞu saatten sonra benden uzak olsunlar başka bişey istemem
Bu resimleri bi ese dosta tanidiklara mi yollasak para biriktirip alsinlarBunlara bir düştüm yalan yok
Güle güle kullanın canım , bu dolabın fotoğrafını bugün bende çektim çok hoşuma gitti çok zamanımız yoktu beşik alıp çıktık ama ay sonuna doğru tekrar indirm olcakmış bakarız uzun uzun dedimHenüz eve teslim edilmedi 15 günü buluyormuş ama mağazada çektiğim resimleri paylaşırım tabiki odam küçük olduğu için ben şifonyer almadım,nasıl olsa dolabın çekmeceleri var,onlar yeter dedim
Canım kızıyorum sonra üzülüyorum yani kızsam napabilecek ki , arada kalacak en fazla. O görsün olanları bana yeter ..İyi, eşine kizmiyorsun, ben bazen üzülüyorum hâline, bazen de dayanamayıp kızıyorum:),.
Bizimde ilk torun canım bakalm abimizde yeni evlendi çok sürmez onlarında olur bebişi ona yaparlar mı bakalm artk..Aaa olurmu mezara gotuŕcekler parayı dur birakin da harcamasinlar bizimki ilk torununa yapmamis ondan bize yapmiyormus bahane de hazir :))
Ya bu kota ben de bayıldım 2-3 gün önce gördüm ama cidden çok pahalılar.. %20 indirm varken bi kaç prça almıştm h&m den o hali bile yüksekti maleseffBunlara bir düştüm yalan yok
Senin yapsalardi yaparlardi bence sana yapmadilarsa ona da yapmazlar diye dusunuyorum ama yaparlarsa da vur yuzlerine bence biz sessiz kaldikca meydan onlara kaliyor :))Güle güle kullanın canım , bu dolabın fotoğrafını bugün bende çektim çok hoşuma gitti çok zamanımız yoktu beşik alıp çıktık ama ay sonuna doğru tekrar indirm olcakmış bakarız uzun uzun dedim
Canım kızıyorum sonra üzülüyorum yani kızsam napabilecek ki , arada kalacak en fazla. O görsün olanları bana yeter ..
Bizimde ilk torun canım bakalm abimizde yeni evlendi çok sürmez onlarında olur bebişi ona yaparlar mı bakalm artk..
Ya bu kota ben de bayıldım 2-3 gün önce gördüm ama cidden çok pahalılar.. %20 indirm varken bi kaç prça almıştm h&m den o hali bile yüksekti maleseff
Canim bu anne yani besik mi ?Biz de bugün beşiğimizi aldık
Bunun sallanmiyor olmasi sence dezavantajmi herkes oyle diyor kafam cok karisti ://https://m.ikea.com.tr/urun-katalogu...MIq9z3pPOx4AIViISyCh0NkwBrEAQYASABEgKMN_D_BwE
Bunu aldim ben.3 bucuk yasina kadar yatacak krese basladiginda oda yapacagim.bununlada 6 ay benim odam da sonrasinda kendisinin olacak oda da bu besikte yatacak ins.diye dusundum.
Aynen canım çok fazla valla.Yapılışını öğrenip o işe girelim o zaman 280 lira nedir yaaaa
Düğünde hiç öyle olmadı canım 1 sene arayla evlendik onlarda kız tarafı ev istedi diye ev satılp ev alındı .. abinin yaşı büyüktü yeterki evlensin dye her şeyi yaptılar valla o yüzden bana yapmadılar ona da yapmazlar diyemiyorumSenin yapsalardi yaparlardi bence sana yapmadilarsa ona da yapmazlar diye dusunuyorum ama yaparlarsa da vur yuzlerine bence biz sessiz kaldikca meydan onlara kaliyor :))
Evet canım anne yanı bu hem sallanıyor hem de sabitleniyor fiyatıda 750₺ ye düşmüştüCanim bu anne yani besik mi ?
Caniiimmmm aklimdan geciyordun mesajini gördüm nasilsin ?Amin inşallahta canım bazen hemen yapalım diye düşünüyorum sonra yok akrep olursa diyorum sonra birkaç ay bekleyim diyorum o zaman eyvah yay olursa diyorum( biliyorsun anneden dolayı) valla hap almaya başladım allahım hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?