2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bende bilemedim seklini sevmedim galiba yoksa ayni kademeli sekilde ama diktörtgen besik aldim bende.tabi zevk meselesi icine sinmesi ne kadar sure kullanacagin falan onemli
Elips olmasını ben de beğenmedim. 2 yaşına kadar kullanılacak bir şey arıyorum. Mağazadaki görevli çok rahat kullanılır dedi. Sen nasıl bir şey aldın canım fotosu var mı

Çok karışık geldi bir yandan. Bir yandan da uzun süre kullanılır gibi.. Beşik işi baya zormuş yani beni çok zorladı. 2 yaşına kadar kullanabileceğim bir şey arıyorum
Bem bundan aldım canım senin baktığına benziyor markası tahterevalli nova
Tekerlek yok senin baktığında bence tekerlekli daha kullanışlı olur. 1350 ye aldık biz Bursa’da bir bebek mağazasından.

Eklentiler

• E8A285D5-8936-4638-93B8-07DBBD88BCBA.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 49
Canım bugün ona baktım. Görevli 1 1,5 yaşından sonra bunlardan düşer dedi. O yüzden alamadım.
Anladım canım ,Allah korusun tabiki dikkat etmek lazım ,bize de şu şekilde demişti 2yaşından sonra önündeki korkuluğu çıkartın,rahat bir şekilde yatar,zaten yere yakın,hiç endişeniz olmasın demişti.kapalı bayan ilgilenmişti.Demekki herkese göre farklı bir satış tekniği uyguluyorlar

Yapılışını öğrenip o işe girelim o zaman 280 lira nedir yaaaa

Ben üc dakika ugrasamam canim ilgi meselesi ve yetenek meselesi bu bence :)) cok cok guzel olmus sizinki cok sansli olacak belli

Icinde mucizen var ve artik kimseye ihtiyacin yok o senin en buyük destekçin olacak ve herseyden cok seni sevecek bu durumda herkes onemsizlesti zaten hic uzulme artik

Güle güle kullanın canım , bu dolabın fotoğrafını bugün bende çektim çok hoşuma gitti çok zamanımız yoktu beşik alıp çıktık ama ay sonuna doğru tekrar indirm olcakmış bakarız uzun uzun dedim
İyi, eşine kizmiyorsun, ben bazen üzülüyorum hâline, bazen de dayanamayıp kızıyorum:),.
Canım kızıyorum sonra üzülüyorum yani kızsam napabilecek ki , arada kalacak en fazla. O görsün olanları bana yeter ..
Aaa olurmu mezara gotuŕcekler parayı dur birakin da harcamasinlar bizimki ilk torununa yapmamis ondan bize yapmiyormus bahane de hazir :))
Bizimde ilk torun canım bakalm abimizde yeni evlendi çok sürmez onlarında olur bebişi ona yaparlar mı bakalm artk..
Bunlara bir düştüm yalan yok
Ya bu kota ben de bayıldım 2-3 gün önce gördüm ama cidden çok pahalılar.. %20 indirm varken bi kaç prça almıştm h&m den o hali bile yüksekti maleseff

Senin yapsalardi yaparlardi bence sana yapmadilarsa ona da yapmazlar diye dusunuyorum ama yaparlarsa da vur yuzlerine bence biz sessiz kaldikca meydan onlara kaliyor :))

Senin yapsalardi yaparlardi bence sana yapmadilarsa ona da yapmazlar diye dusunuyorum ama yaparlarsa da vur yuzlerine bence biz sessiz kaldikca meydan onlara kaliyor :))
Düğünde hiç öyle olmadı canım 1 sene arayla evlendik onlarda kız tarafı ev istedi diye ev satılp ev alındı .. abinin yaşı büyüktü yeterki evlensin dye her şeyi yaptılar valla o yüzden bana yapmadılar ona da yapmazlar diyemiyorum
Canim bu anne yani besik mi ?
Evet canım anne yanı bu hem sallanıyor hem de sabitleniyor fiyatıda 750₺ ye düşmüştü

Caniiimmmm aklimdan geciyordun mesajini gördüm nasilsin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…