Emzirme südyeni ne rahatmış yahu dagide kampanya varmış 50tlydi çok kaliteli dokusu penye gibi ben kullanmaya başladım bişe büyüyen göğüsler için çok rahat. 100beden aldım zaten en büyüğü oymuş
Düğünde hiç öyle olmadı canım 1 sene arayla evlendik onlarda kız tarafı ev istedi diye ev satılp ev alındı .. abinin yaşı büyüktü yeterki evlensin dye her şeyi yaptılar valla o yüzden bana yapmadılar ona da yapmazlar diyemiyorum
Evet canım anne yanı bu hem sallanıyor hem de sabitleniyor fiyatıda 750₺ ye düşmüştü
Düğünde hiç öyle olmadı canım 1 sene arayla evlendik onlarda kız tarafı ev istedi diye ev satılp ev alındı .. abinin yaşı büyüktü yeterki evlensin dye her şeyi yaptılar valla o yüzden bana yapmadılar ona da yapmazlar diyemiyorum
Evet canım anne yanı bu hem sallanıyor hem de sabitleniyor fiyatıda 750₺ ye düşmüştü
Mideme öyle bi ağrı girdiki ne olduğunu anlayamadım gaz sancısımı acaba 1 saat oldu geçmedi hala napsam bilemedim karnımın üstüne yatıyorum çok azcık o zaman geçiyo gibi oluyo acaba gaz sancısımı çekiyorum
Keşke siz de dün alsaydınız ,ne güzel karşılaşırdık ,çok güzel canım iyi günlerde kullanın.Kendi dolabım da o şekilde country,oğlumunki de öyle olsun dedim,çok içime sinerek aldım
Evde ki bir odam ardiyeye döndü kapisindan adim atilmiyor aldigim hersey orada yigmisim ust uste duruyor.oysa ki en bastan o oda da bebegin olacak gomme dolabi bosaltip duzenle yerlestiren hamarat biri olsaymisim.annecigim ne kadar ugrasacak orayi duzene sokmak icin
Ben hala ayaklarim sisene kadar gezme pesindeyim her gezmede 3 5 poset daha katiliyor o kalabaliga.cok korkunc cok.
Bu konuda o kadar benziyoruz ki ikinci cocugu dusunuyorum diyorum herkes bir elden yok diyor herkesi bezdirdim yeminle bizim araba da o odanin icinde dusün :))
Bem bundan aldım canım senin baktığına benziyor markası tahterevalli nova
Tekerlek yok senin baktığında bence tekerlekli daha kullanışlı olur. 1350 ye aldık biz Bursa’da bir bebek mağazasından.
Mideme öyle bi ağrı girdiki ne olduğunu anlayamadım gaz sancısımı acaba 1 saat oldu geçmedi hala napsam bilemedim karnımın üstüne yatıyorum çok azcık o zaman geçiyo gibi oluyo acaba gaz sancısımı çekiyorum
Bunu aldim ben.3 bucuk yasina kadar yatacak krese basladiginda oda yapacagim.bununlada 6 ay benim odam da sonrasinda kendisinin olacak oda da bu besikte yatacak ins.diye dusundum.
Keşke siz de dün alsaydınız ,ne güzel karşılaşırdık ,çok güzel canım iyi günlerde kullanın.Kendi dolabım da o şekilde country,oğlumunki de öyle olsun dedim,çok içime sinerek aldım
Yaa canım keşke benim eşim cteside çalışıyor bugüne kaldı o yüzden. Çok güzel dolap güle güle kullansın oğluş :) ben de bu tarz düşünüyorum yanına her türlü yatakla fln kombin yapabilirim diyorum bi dolaşırız eşimle bakalm artık :)
Anladım canım ,Allah korusun tabiki dikkat etmek lazım ,bize de şu şekilde demişti 2yaşından sonra önündeki korkuluğu çıkartın,rahat bir şekilde yatar,zaten yere yakın,hiç endişeniz olmasın demişti.kapalı bayan ilgilenmişti.Demekki herkese göre farklı bir satış tekniği uyguluyorlar
tasarimcibayan
En iyisi canım benimde yatak odam çok buyuk diyil diye ayni böyle bişey sipariş verdim 2.3güne gelicek
Senin aldığınin içinde uyku seti felan dahil mi sadece beşık mi
Bu konuda o kadar benziyoruz ki ikinci cocugu dusunuyorum diyorum herkes bir elden yok diyor herkesi bezdirdim yeminle bizim araba da o odanin icinde dusün :))
tasarimcibayan
En iyisi canım benimde yatak odam çok buyuk diyil diye ayni böyle bişey sipariş verdim 2.3güne gelicek
Senin aldığınin içinde uyku seti felan dahil mi sadece beşık mi
Ben birtek posetleri falan filan cikariyorum bide paketleri o kadar odanin icinde duruyorlar beklesin canim hic el atma esin yapsin ben oyle planliyorum bakalim :))