2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Emzirme südyeni ne rahatmış yahu dagide kampanya varmış 50tlydi çok kaliteli dokusu penye gibi ben kullanmaya başladım bişe büyüyen göğüsler için çok rahat. 100beden aldım zaten en büyüğü oymuş

Cok iyiymis bu ya hangi magaza ?

Eni boyu kaç canım ?

Mideme öyle bi ağrı girdiki ne olduğunu anlayamadım gaz sancısımı acaba 1 saat oldu geçmedi hala napsam bilemedim karnımın üstüne yatıyorum çok azcık o zaman geçiyo gibi oluyo acaba gaz sancısımı çekiyorum

Bu konuda o kadar benziyoruz ki ikinci cocugu dusunuyorum diyorum herkes bir elden yok diyor herkesi bezdirdim yeminle bizim araba da o odanin icinde dusün :))

Dolas canim dolasinca rahatliyor ben fazla kacirinca birde tursu yiyince bana da oluyor o ://

Cok iyiymis bu ya hangi magaza ?
Canım babymalldan aldık , almayı düşünüyorsan int sitesinde satışı var ve salı günü de bu marka indirmde olcak tekrar
Eni boyu kaç canım ?
50x90 cm canım 9 10 ay yatar dediler ama bakalm. Yatak odamız çok geniş değil o yüzden daha büyük alamadık
Keşke siz de dün alsaydınız ,ne güzel karşılaşırdık ,çok güzel canım iyi günlerde kullanın.Kendi dolabım da o şekilde country,oğlumunki de öyle olsun dedim,çok içime sinerek aldım
Yaa canım keşke benim eşim cteside çalışıyor bugüne kaldı o yüzden. Çok güzel dolap güle güle kullansın oğluş :) ben de bu tarz düşünüyorum yanına her türlü yatakla fln kombin yapabilirim diyorum bi dolaşırız eşimle bakalm artık :)

Bizimle erkek görevli ilgilendi canım. Kafamı karıştırdı iyice

tasarimcibayan
En iyisi canım benimde yatak odam çok buyuk diyil diye ayni böyle bişey sipariş verdim 2.3güne gelicek
Senin aldığınin içinde uyku seti felan dahil mi sadece beşık mi

Mercimek yemeği ve bulgur pilavı yemiştim ikiside gaz yapan şeyler sanırım ondan oldu. Ama mideme çok fena sancı giriyor bi daha yemem
Soda ic canim o rahatlatiyor cok mercimek cok faydali ama evet ama cok gaz yapiyor bulgurda keza oyle birini yersen birini yememek lazim sanirim

tasarimcibayan
En iyisi canım benimde yatak odam çok buyuk diyil diye ayni böyle bişey sipariş verdim 2.3güne gelicek
Senin aldığınin içinde uyku seti felan dahil mi sadece beşık mi
Uyku setide dahil canım komple fotoğraftaki gibi olcak ekstra bişey almıcaz yani artık 9-10 aydan sonra odasına bi yatak alırız duruma göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…