2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bunu kac yasa kadar kullaniyor bakacagim bunada :))

Bunu kac yasa kadar kullaniyor bakacagim bunada :))
Canım satıcı 9-10 ay dedi maksimum 1 sene olur dedi 50x90 cm boy konusu nasıl bilmiyorum bebeklerin hiç ) bi bak bakalım bu da benim çok hoşuma gittin60x120 cm bu daha uzun kullanılır ama yatak odam küçük olduğundan almadım bununda fiyatı %30 düşüyordu :)

Eklentiler

• D38B9CFC-93DC-4B08-B22C-A2E7619E7788.webp
    96,8 KB · Görüntüleme: 63
Soda ic canim o rahatlatiyor cok mercimek cok faydali ama evet ama cok gaz yapiyor bulgurda keza oyle birini yersen birini yememek lazim sanirim
Evet bi daha makarna yaparım yanına mesela. Soda içtim canım azcık daha iyi oldum sırtımda çok fena ağrıyor ama midemin sancısı onu unutturdu valla.

Evet bi daha makarna yaparım yanına mesela. Soda içtim canım azcık daha iyi oldum sırtımda çok fena ağrıyor ama midemin sancısı onu unutturdu valla.
Mide çok zor ben gebelik öncesi de çok fazla yaşadığım için bilirim. İnsanın yaşam kalitesini düşürüyo. Ben de şimdi gaviscon diktim az kafama uyuyana kadar ızdırabı azaltmak için

Yaaa buda cok guzelmis napcam ben bu besik meselesini bilemedim cok aradayim babymall istanbuldaki yeri nerde peki ?

Mide agrisi sirtada vurur haberin olsun :/ normal sirt agrisi icinde magnezyum veriyorlar canim bel agrisi cekiyorum bende cok fena :/

Bende bulgurdan yapılan bişi yedim ölüyorum gaz sancısından yatsam yatamıyorum kalksam daha kötü oluyorum kıvranıp duruyorum saatlerdir inş seninde geçer wala şu gaz sancısı çok kötü

Icinde mucizen var ve artik kimseye ihtiyacin yok o senin en buyük destekçin olacak ve herseyden cok seni sevecek bu durumda herkes onemsizlesti zaten hic uzulme artik
Bugün o kadar duygusalım ki eşimle de tartıştım ve moral bozukluğum o yüzden buraya da yansıdı. Her dk bebeğim hareket ediyor mu stresine girdim olmadık yere. Çok korkuyorum ona bişey olmasın diye sürekli dua ediyorum ağlıyorum akşamdan beri.

Ben köyde çalışıyorum. Her gün arabayla gidip geliyorum. Şimdilik sıkıntı yok çok şükür ama ilerleyen zamanlarda nasıl olacak diye düşünmeye başladım 37. Haftaya kadar çalışmak istiyorum ama arabayla gitmek zor olacak gibi

Mide çok zor ben gebelik öncesi de çok fazla yaşadığım için bilirim. İnsanın yaşam kalitesini düşürüyo. Ben de şimdi gaviscon diktim az kafama uyuyana kadar ızdırabı azaltmak için
Bende içiyim bari zaten sırtım fena ağrıyo bide bu çıktı

Mide agrisi sirtada vurur haberin olsun :/ normal sirt agrisi icinde magnezyum veriyorlar canim bel agrisi cekiyorum bende cok fena :/
Magnezyum içiyorum canım düzenli olarak ama yok her gün akşamüstü başlıyor yatana kadar çok fena ağrıyo özellikle yerde oturayım veya ayakta durayım dayanılmaz bişey oluyo hamile korsesi alıyım bari dayanamıyorum çünkü artık.

Bende bulgurdan yapılan bişi yedim ölüyorum gaz sancısından yatsam yatamıyorum kalksam daha kötü oluyorum kıvranıp duruyorum saatlerdir inş seninde geçer wala şu gaz sancısı çok kötü
Aynı bende sen gibiyim canım soda iç bide dolaş evin içinde hareketler yapmaya çalış iyi geliyo. Öncede yiyodum ben mercimeği o zamanda afedersin sürekli gaz çıkarıyodum ondan da rahatsız oluyodum wcye gidip gelmekten canım çıkıyodu ama o çok daha iyiymiş meğer şimdi gaz yok ama sancısı var

Ewde soda yok canım dolaştım biraz iyi geldi sanki ölüyorum sandım bana normalde gaz yapmaz hamilelik işte tüm anotomimiz değişti yediklerimize dikkat etmemiz lazım

Ağrılar,mide yanmaları iyice arttı grupta..Benim de kuyruk sokumum ağrıyor.bi tuttu mu hareket edemiyorum,yatarken dönemiyorum,sağ bacağıma da vuruyor,topallıyorum bazen.bir hafta sonra doktora gidicem bakalım ne der.yeter ki bebeğim iyi olsun ağrıyı çekerim de aranızda var mı yaşayan çok enteresan bi ağrı hiç böyle birşey yaşamamıştım

Ben kuyruk sokumu ağrısını sıklıkla yaşıyorum. Hatta öyle çok ağrıyo ki uyuşuyo sanki. Olur dediler dayanmaya çalışıyorum

Kuyruk sokumu ağrısı bendede var sert zemine uzun süre oturduğumda yada çok ayakta kalıp iş yaptığım zaman eğilip kalktığım çin ağrı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…