Canım babymalldan aldık , almayı düşünüyorsan int sitesinde satışı var ve salı günü de bu marka indirmde olcak tekrar
50x90 cm canım 9 10 ay yatar dediler ama bakalm. Yatak odamız çok geniş değil o yüzden daha büyük alamadık
Yaa canım keşke benim eşim cteside çalışıyor bugüne kaldı o yüzden. Çok güzel dolap güle güle kullansın oğluş :) ben de bu tarz düşünüyorum yanına her türlü yatakla fln kombin yapabilirim diyorum bi dolaşırız eşimle bakalm artık :)
Canım satıcı 9-10 ay dedi maksimum 1 sene olur dedi 50x90 cm boy konusu nasıl bilmiyorum bebeklerin hiç ) bi bak bakalım bu da benim çok hoşuma gittin60x120 cm bu daha uzun kullanılır ama yatak odam küçük olduğundan almadım bununda fiyatı %30 düşüyordu :)
İçtim canım biraz yürüdüm daha iyi oldum çok sağolun gerçekten çok fenaymış ben bi mide spazmı geçirdim ölüyorum sandım acile zor yetiştik kafamı duvara vurcaktım o derece onu getirdi aklıma
Mide çok zor ben gebelik öncesi de çok fazla yaşadığım için bilirim. İnsanın yaşam kalitesini düşürüyo. Ben de şimdi gaviscon diktim az kafama uyuyana kadar ızdırabı azaltmak için
Canım satıcı 9-10 ay dedi maksimum 1 sene olur dedi 50x90 cm boy konusu nasıl bilmiyorum bebeklerin hiç ) bi bak bakalım bu da benim çok hoşuma gittin60x120 cm bu daha uzun kullanılır ama yatak odam küçük olduğundan almadım bununda fiyatı %30 düşüyordu :)
Mideme öyle bi ağrı girdiki ne olduğunu anlayamadım gaz sancısımı acaba 1 saat oldu geçmedi hala napsam bilemedim karnımın üstüne yatıyorum çok azcık o zaman geçiyo gibi oluyo acaba gaz sancısımı çekiyorum
Bende bulgurdan yapılan bişi yedim ölüyorum gaz sancısından yatsam yatamıyorum kalksam daha kötü oluyorum kıvranıp duruyorum saatlerdir inş seninde geçer wala şu gaz sancısı çok kötü
Icinde mucizen var ve artik kimseye ihtiyacin yok o senin en buyük destekçin olacak ve herseyden cok seni sevecek bu durumda herkes onemsizlesti zaten hic uzulme artik
Bugün o kadar duygusalım ki eşimle de tartıştım ve moral bozukluğum o yüzden buraya da yansıdı. Her dk bebeğim hareket ediyor mu stresine girdim olmadık yere. Çok korkuyorum ona bişey olmasın diye sürekli dua ediyorum ağlıyorum akşamdan beri.
Araba kullanan arkadaşlar binip inmekte zorlanıyo musunuz ben baya zorlamaya başladım şu e bebek indirimi bitsin satıcam arabayı model yükseltmeyi düşünüyorum zaten boşuna garajda durmasın hastaneye vs taksiyle gidip gelirim artık.
Ben köyde çalışıyorum. Her gün arabayla gidip geliyorum. Şimdilik sıkıntı yok çok şükür ama ilerleyen zamanlarda nasıl olacak diye düşünmeye başladım 37. Haftaya kadar çalışmak istiyorum ama arabayla gitmek zor olacak gibi
Mide çok zor ben gebelik öncesi de çok fazla yaşadığım için bilirim. İnsanın yaşam kalitesini düşürüyo. Ben de şimdi gaviscon diktim az kafama uyuyana kadar ızdırabı azaltmak için
Magnezyum içiyorum canım düzenli olarak ama yok her gün akşamüstü başlıyor yatana kadar çok fena ağrıyo özellikle yerde oturayım veya ayakta durayım dayanılmaz bişey oluyo hamile korsesi alıyım bari dayanamıyorum çünkü artık.
Bende bulgurdan yapılan bişi yedim ölüyorum gaz sancısından yatsam yatamıyorum kalksam daha kötü oluyorum kıvranıp duruyorum saatlerdir inş seninde geçer wala şu gaz sancısı çok kötü
Aynı bende sen gibiyim canım soda iç bide dolaş evin içinde hareketler yapmaya çalış iyi geliyo. Öncede yiyodum ben mercimeği o zamanda afedersin sürekli gaz çıkarıyodum ondan da rahatsız oluyodum wcye gidip gelmekten canım çıkıyodu ama o çok daha iyiymiş meğer şimdi gaz yok ama sancısı var
Aynı bende sen gibiyim canım soda iç bide dolaş evin içinde hareketler yapmaya çalış iyi geliyo. Öncede yiyodum ben mercimeği o zamanda afedersin sürekli gaz çıkarıyodum ondan da rahatsız oluyodum wcye gidip gelmekten canım çıkıyodu ama o çok daha iyiymiş meğer şimdi gaz yok ama sancısı var
Ewde soda yok canım dolaştım biraz iyi geldi sanki ölüyorum sandım bana normalde gaz yapmaz hamilelik işte tüm anotomimiz değişti yediklerimize dikkat etmemiz lazım
Ağrılar,mide yanmaları iyice arttı grupta..Benim de kuyruk sokumum ağrıyor.bi tuttu mu hareket edemiyorum,yatarken dönemiyorum,sağ bacağıma da vuruyor,topallıyorum bazen.bir hafta sonra doktora gidicem bakalım ne der.yeter ki bebeğim iyi olsun ağrıyı çekerim de aranızda var mı yaşayan çok enteresan bi ağrı hiç böyle birşey yaşamamıştım
Ağrılar,mide yanmaları iyice arttı grupta..Benim de kuyruk sokumum ağrıyor.bi tuttu mu hareket edemiyorum,yatarken dönemiyorum,sağ bacağıma da vuruyor,topallıyorum bazen.bir hafta sonra doktora gidicem bakalım ne der.yeter ki bebeğim iyi olsun ağrıyı çekerim de aranızda var mı yaşayan çok enteresan bi ağrı hiç böyle birşey yaşamamıştım