Kuyruk sokumu ağrısı bendede var sert zemine uzun süre oturduğumda yada çok ayakta kalıp iş yaptığım zaman eğilip kalktığım çin ağrı oluyor
Merhaba konum buraya uygun degil ama annelere sorayim dedim ben yeni uyeyim uzun zamandir burayı takip ediyorum. Kafamdaki sorulara yakin bir kac sey buldum ama tam değil. Ben 3 ay önce kimyasal bir gebelik yaşadım. Doktorun tavsiyesiyle 2 ay ara verdik bu ay yeniden denedik. Benim adet döngum cok kisa 23 bazen 22 gunde bazende 24 gunde oluyor ve bu tarihlerden pek şaşmıyor. Bu ayki sat 18 Ocakti Bat ise 23 günlük döngüde 10 şubat. 6 subatta kahverengi hafif bir lekelenme yaşadım. Ay ortam hep hafif sancılı gecti gibi. Göğüslerimde acima yok ama bir dolgunluk vardi ve şüphelenip 8 subatta kan verdim. Sonuc 0 cikti. Fakat bugün hala adet olmadım. Ara ara sanci vuruyor tam gelecek diyorum sanci diniyor. Kan testi icin erken mi davranmisim döngümü düşününce. Tahmini yumurtlama diye düşündüğüm günden 9 gun sonra kan verdim. Hala bir umut var mi sizce. Yardimci olursaniz sevinirim
Saol canım . Hareketsiz kalmanında etkisi var bence ve vücudumuz değişiyor baskı arttı inş geçer. İlk doğumumdan sonra 1 sene kuyruk sokumu ağrısı çekmiştim inş bunda yaşamam sadece şuanki geçici ağrılar dışında hareketleri kısıtlıyor zor ciddenSana da geçmiş olsun böyle idare edicez anlaşılan.ben de yoğun kanamalardan dolayı 2,5 aydır yatıyorum.yeni ayaklandım,uzun süre hareketsiz kalmamın da etkisi olduğunu düşünmüştüm ben.ama oldukça yaygın bir şikayet sanırım
Geçmiş olsun canım herkes de bir yerden etkiliyor beni de dişten vurdu mesela 2 gündür o kadar şiddetli diş Eti ağrısı yaşıyorum ki,kulağıma vurdu artık ama Parol ile diş macunları ile geçiştirmeye çalışıyorum.Bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım,hepsini unutacağızSaol canım . Hareketsiz kalmanında etkisi var bence ve vücudumuz değişiyor baskı arttı inş geçer. İlk doğumumdan sonra 1 sene kuyruk sokumu ağrısı çekmiştim inş bunda yaşamam sadece şuanki geçici ağrılar dışında hareketleri kısıtlıyor zor cidden
Saol canım . Hareketsiz kalmanında etkisi var bence ve vücudumuz değişiyor baskı arttı inş geçer. İlk doğumumdan sonra 1 sene kuyruk sokumu ağrısı çekmiştim inş bunda yaşamam sadece şuanki geçici ağrılar dışında hareketleri kısıtlıyor zor cidden
Ayakta durup yoruluncami oluyor herzaman mi canim ?Magnezyum içiyorum canım düzenli olarak ama yok her gün akşamüstü başlıyor yatana kadar çok fena ağrıyo özellikle yerde oturayım veya ayakta durayım dayanılmaz bişey oluyo hamile korsesi alıyım bari dayanamıyorum çünkü artık.
Ya benim döngum cok kisa genellikle 23 ilk denememizde tuttu ve kimyasal oldu. Bu ikinci denememiz dusukten sonra. Yumurtlama gününü ayarlayamiyorum eger bu ay olmadıysa bir dahaki ay ovulasyon testi denicem. Döngü kisa olduğu icin kafamda cok soru oluyor acaba yumurtlamiyor muyum yoksa catlamiyor mu. Eşim her seyi arastirmaktan vazgec diyor cok kafana takiyorsun diyor. Gecen sefer de boyle suphelendim evde test yaptim negatifdi hep Bende sporuma ve ilac kullanmaya devam ettim. Sonrasi adet gunumde adet oldum bittikten 4 gun sonra tekrar kanama gecirdim hastaneye gidince öğrendik hamileligi o hafta hep hastanede gecti beta 161 di sonra dusmeye basladi. Yine oyle olmasindan korktugum icin varsa erken ogreneyim belki caresi vardir diye düşündüm. Bilmiyorum cok cabuk strese kapılıyorum sanirim. Bir sorayim dedim belki yaşayan olmuştur diye. Cok tesekkur ederim.
Ben 2 gun once oleydim resmen depresyona girmistim birsey diyeyimmi ben uzgunsem bizim oglan hic kipirdanmiyor muhtemel seninkide hissetmistir yapmamaya calis canim disari cikabiliyorsan cik hava al belki iyi gelirBugün o kadar duygusalım ki eşimle de tartıştım ve moral bozukluğum o yüzden buraya da yansıdı. Her dk bebeğim hareket ediyor mu stresine girdim olmadık yere. Çok korkuyorum ona bişey olmasın diye sürekli dua ediyorum ağlıyorum akşamdan beri.
Benim hamileligin basindan beri kuyruk sokumum agriyor ama benim.hamilelik oncesinden o kemikte sıkıntı vardi doktorum bana cok agri yaparsa simide otur demiati birde cok kotu olursanormal doguma da almiyorlarmis ama o 37. Haftadabelli.olurmus canim benim.durumum seninkiyle ayni degil tabi senin normal bel agrisi seklindeyse gecer diye tahmin ediyorumAğrılar,mide yanmaları iyice arttı grupta..Benim de kuyruk sokumum ağrıyor.bi tuttu mu hareket edemiyorum,yatarken dönemiyorum,sağ bacağıma da vuruyor,topallıyorum bazen.bir hafta sonra doktora gidicem bakalım ne der.yeter ki bebeğim iyi olsun ağrıyı çekerim de aranızda var mı yaşayan çok enteresan bi ağrı hiç böyle birşey yaşamamıştım
Aaa 20. Haftandami yapiyorlar canim ne güzel dualarimda olacaksin iyi haberlerini bekliyoruzBana dua edin yarın ayrıntılı ultrason günü
Yarın 20+1 oluyorum 19 24 hafta arası yapılabilir denmişti inşallah uyuyamıyorumAaa 20. Haftandami yapiyorlar canim ne güzel dualarimda olacaksin iyi haberlerini bekliyoruz
Sadece sunu soleyebilirim adet gunumde test yaptim negatifti adetten 15 gun sonra test yaptigimda ancak pozitif olmustu ki kan testi yaptirmistim ikisinde de gec dollenmeydi bizimkisi belki bir umut diyebilirim sana ne zaman hayirliysa o zaman gelsin insallah bebisin rabbim isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin insallahMerhaba konum buraya uygun degil ama annelere sorayim dedim ben yeni uyeyim uzun zamandir burayı takip ediyorum. Kafamdaki sorulara yakin bir kac sey buldum ama tam değil. Ben 3 ay önce kimyasal bir gebelik yaşadım. Doktorun tavsiyesiyle 2 ay ara verdik bu ay yeniden denedik. Benim adet döngum cok kisa 23 bazen 22 gunde bazende 24 gunde oluyor ve bu tarihlerden pek şaşmıyor. Bu ayki sat 18 Ocakti Bat ise 23 günlük döngüde 10 şubat. 6 subatta kahverengi hafif bir lekelenme yaşadım. Ay ortam hep hafif sancılı gecti gibi. Göğüslerimde acima yok ama bir dolgunluk vardi ve şüphelenip 8 subatta kan verdim. Sonuc 0 cikti. Fakat bugün hala adet olmadım. Ara ara sanci vuruyor tam gelecek diyorum sanci diniyor. Kan testi icin erken mi davranmisim döngümü düşününce. Tahmini yumurtlama diye düşündüğüm günden 9 gun sonra kan verdim. Hala bir umut var mi sizce. Yardimci olursaniz sevinirim
Benim hamileligin basindan beri kuyruk sokumum agriyor ama benim.hamilelik oncesinden o kemikte sıkıntı vardi doktorum bana cok agri yaparsa simide otur demiati birde cok kotu olursanormal doguma da almiyorlarmis ama o 37. Haftadabelli.olurmus canim benim.durumum seninkiyle ayni degil tabi senin normal bel agrisi seklindeyse gecer diye tahmin ediyorum
Benim doktorum23. Haftamda yapacak o kadar zorki heyecandan oluyorum simdiden temiz haberlerle geleceksin inaniyorum ben kalbini ferah tut :))Yarın 20+1 oluyorum 19 24 hafta arası yapılabilir denmişti inşallah uyuyamıyorum
Benim durumumda etkileyebilirmis benim o kemik ters kaynamis yani kucukken kirilmis diye tahmin ediyorlar tabi hamileligi etkilemez denmisti ama en cok sorun yasadigim seylerden.biri oldu oturdummu kalkmak eziyet resmen ama hamilelikte olmasi normalmis zaten cok fazla hareketleri kisitlayanlarda dogumdan sonra hic oturamayanlar oldugundan bu sikıntiyı yasayanlarda cati muayenesi sirasinda doktor o kemige de bakiyor ve ona gore karar veriyormus hepimiz normal dogurabiliriz ins. Bu sebepten olmazsa bende acayip uzulurumBen hiç bu zamana kadar böyle bi ağrı yaşamadım,standart bel ağrısı olsa daha iyi benim için.bu değişik tutulma gibi hareketlerimi komple kısıtlıyor.ağrıyı çekerim de doğumu etkilemesine üzülürüm.bakalım ilerleyen zamanlarda geçer belki
Besigi mi siparis ettin canim ?
Bende bunu sipariş ettim kızlar
Sabırsızlıkla gelmesini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?