2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Cok tesekkur ederim hayirlisi insallah stres yapmamaya çalışıyorum. Tesekkur ederim sipariş verecegim bu ay olmadıysa. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin insallah ⚘

Inşallah cok tsk ederim cevabininiz için ⚘

Ben 2 gun once oleydim resmen depresyona girmistim birsey diyeyimmi ben uzgunsem bizim oglan hic kipirdanmiyor muhtemel seninkide hissetmistir yapmamaya calis canim disari cikabiliyorsan cik hava al belki iyi gelir
Aynen öyle hareketini beklemek çok stresli.yok canım hiç kimsem Yok burada 6 aydır ailemide görmüyorum onlar bi geldi gittiler ama yetmiyor bende gidemiyorum hala toparlanamadım 3 saatlik yol çok uzak değil ama cesaretim yok. Eşimlede yok yere tartıştık oda çok bunaldı valla öyle yoruldum ki tartışmaya bile gücüm yok ha bire midem bulanıyor ama bebeğimi hissedince unutuyorum herşeyi. Herşeyin başı sağlık. Hiç bişeyi kafaya takmamak lazım ama işte olmuyo

Merhaba canım kaç yıllık evlisin? Nolur stres yapma strestende isteyince olmuyor bunu en iyi ben bilirim. İnşâAllah geç döllenme olmuştur. Olmamışsada üzülme Rabbim bilir en hayırlı zamanı

Öyle walla canım bi sağ sağlim doğuralım hepimiz Allah'ın izniyle

Ewet canım normal yaptım normal doğumlarda görülebiliyormuş ıkınmaktan kendi kendine geçiyor tedavisi yok diye biliyorum araştırmak lazım bazılarında hiç olmuo bazıların daha kısa sürüyor benimde sadece sert zemine oturunca ağrım başlıodu şükür geçti buda hamilelikle ilgili geçer gider

İnşallah herşey dilediğimiz gibi be sağlıkla olur canım,hakkımızda hayırlısı

Mercimek yemeği ve bulgur pilavı yemiştim ikiside gaz yapan şeyler sanırım ondan oldu. Ama mideme çok fena sancı giriyor bi daha yemem

Mercimeği kimyonla pişirin, o zaman gaz yapmaz. Hem mercimek hem bulgur evet zorlar biraz bulgur yerine beyaz pilav ya da basmati pilavı daha hafif olur onu deneyin bi dahakine.. geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…