İşte stres yapmamak lazım zor biliyorum,bir de kimyasal olacaksa ona zaten bi önlem yok.sadece bu dönemde çok ağır işler,ağır sporlar yapmamaya çalış.hamile olduğunu anlamazsın bişey olmasın.bir de Benim hamile kalma sürecim uzundu evde ovulasyon ve gebelik testlerim var eğer istersen kargo yaparım sana.Allah gönlünüzdekini tez zamanda nasip etsin inşallah
Sadece sunu soleyebilirim adet gunumde test yaptim negatifti adetten 15 gun sonra test yaptigimda ancak pozitif olmustu ki kan testi yaptirmistim ikisinde de gec dollenmeydi bizimkisi belki bir umut diyebilirim sana ne zaman hayirliysa o zaman gelsin insallah bebisin rabbim isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin insallah
Ben 2 gun once oleydim resmen depresyona girmistim birsey diyeyimmi ben uzgunsem bizim oglan hic kipirdanmiyor muhtemel seninkide hissetmistir yapmamaya calis canim disari cikabiliyorsan cik hava al belki iyi gelir
Aynen öyle hareketini beklemek çok stresli.yok canım hiç kimsem Yok burada 6 aydır ailemide görmüyorum onlar bi geldi gittiler ama yetmiyor bende gidemiyorum hala toparlanamadım 3 saatlik yol çok uzak değil ama cesaretim yok. Eşimlede yok yere tartıştık oda çok bunaldı valla öyle yoruldum ki tartışmaya bile gücüm yok ha bire midem bulanıyor ama bebeğimi hissedince unutuyorum herşeyi. Herşeyin başı sağlık. Hiç bişeyi kafaya takmamak lazım ama işte olmuyo
Merhaba konum buraya uygun degil ama annelere sorayim dedim ben yeni uyeyim uzun zamandir burayı takip ediyorum. Kafamdaki sorulara yakin bir kac sey buldum ama tam değil. Ben 3 ay önce kimyasal bir gebelik yaşadım. Doktorun tavsiyesiyle 2 ay ara verdik bu ay yeniden denedik. Benim adet döngum cok kisa 23 bazen 22 gunde bazende 24 gunde oluyor ve bu tarihlerden pek şaşmıyor. Bu ayki sat 18 Ocakti Bat ise 23 günlük döngüde 10 şubat. 6 subatta kahverengi hafif bir lekelenme yaşadım. Ay ortam hep hafif sancılı gecti gibi. Göğüslerimde acima yok ama bir dolgunluk vardi ve şüphelenip 8 subatta kan verdim. Sonuc 0 cikti. Fakat bugün hala adet olmadım. Ara ara sanci vuruyor tam gelecek diyorum sanci diniyor. Kan testi icin erken mi davranmisim döngümü düşününce. Tahmini yumurtlama diye düşündüğüm günden 9 gun sonra kan verdim. Hala bir umut var mi sizce. Yardimci olursaniz sevinirim
Merhaba canım kaç yıllık evlisin? Nolur stres yapma strestende isteyince olmuyor bunu en iyi ben bilirim. İnşâAllah geç döllenme olmuştur. Olmamışsada üzülme Rabbim bilir en hayırlı zamanı
Geçmiş olsun canım herkes de bir yerden etkiliyor beni de dişten vurdu mesela 2 gündür o kadar şiddetli diş Eti ağrısı yaşıyorum ki,kulağıma vurdu artık ama Parol ile diş macunları ile geçiştirmeye çalışıyorum.Bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım,hepsini unutacağız
Aynen hareketleri çok kısıtlıyor,Doğumdan sonra devam ederse çok zor olur ama bi çözümü olmalı hadi şimdi hamile olduğumuz için hassas bi dönem müdahale riskli olur ama Doğumdan sonrası için tedavisi yok mu,bir de normal Doğum mu yaptın Doğuma etkisi olur mu diye merak ediyorum.sağlık açısından problem olmadığı sürece sezeryan istemiyorum
Ewet canım normal yaptım normal doğumlarda görülebiliyormuş ıkınmaktan kendi kendine geçiyor tedavisi yok diye biliyorum araştırmak lazım bazılarında hiç olmuo bazıların daha kısa sürüyor benimde sadece sert zemine oturunca ağrım başlıodu şükür geçti buda hamilelikle ilgili geçer gider
Kızlar bugün Ayrıntılı ultrasonumuz var gece heyecandan uyuyamadım bugün beni ve kızımıda dualarınıza katabilirseniz çok mutlu olurum inşallah hepimiz güzel haberlerle döneriz
Kızlar bugün Ayrıntılı ultrasonumuz var gece heyecandan uyuyamadım bugün beni ve kızımıda dualarınıza katabilirseniz çok mutlu olurum inşallah hepimiz güzel haberlerle döneriz
Benim durumumda etkileyebilirmis benim o kemik ters kaynamis yani kucukken kirilmis diye tahmin ediyorlar tabi hamileligi etkilemez denmisti ama en cok sorun yasadigim seylerden.biri oldu oturdummu kalkmak eziyet resmen ama hamilelikte olmasi normalmis zaten cok fazla hareketleri kisitlayanlarda dogumdan sonra hic oturamayanlar oldugundan bu sikıntiyı yasayanlarda cati muayenesi sirasinda doktor o kemige de bakiyor ve ona gore karar veriyormus hepimiz normal dogurabiliriz ins. Bu sebepten olmazsa bende acayip uzulurum
Mercimeği kimyonla pişirin, o zaman gaz yapmaz. Hem mercimek hem bulgur evet zorlar biraz bulgur yerine beyaz pilav ya da basmati pilavı daha hafif olur onu deneyin bi dahakine.. geçmiş olsun.