Mercimeği kimyonla pişirin, o zaman gaz yapmaz. Hem mercimek hem bulgur evet zorlar biraz bulgur yerine beyaz pilav ya da basmati pilavı daha hafif olur onu deneyin bi dahakine.. geçmiş olsun.
Merhaba canım kaç yıllık evlisin? Nolur stres yapma strestende isteyince olmuyor bunu en iyi ben bilirim. İnşâAllah geç döllenme olmuştur. Olmamışsada üzülme Rabbim bilir en
hayırlı zamanı
Biraz H&M bebek reyonuna baktım zıbınlar için felan..
Gerçekten inanılmaz bir haksız kazanç söz konusu avuç içi kadar zıbın 70 ,80 lira yani özelliği ne olabilir ki hak etsin...
Günah vallahi onun yerine orta düzey mağazalarda gayet güzel pamuklu kaç parça eşya alınır..
canım H&M in internet sitesini kontrol et ara ara indirimli ürünleri oluyor, normalde pahalı ama en tarz kıyafetleride onlar yapıyor gibi geliyor bana şuan :)
Oy kuzum daha çok yeniymiş olur İnşâAllah Rabbim bu yolda kimseyi bekletmesin isteyen herkese en kısa hayırlı zamanda nasip etsin bizlerde sağlıkla alalım kucağımıza benim minnak 8. Senemizde kucağımıza almak nasip olacak İnşâAllah
Buna ben de bakıyorum canım ya eskiden küvet kova tas paket değildi tek tek satılırdı ve toplamda şimdikinden daha uygun olurdu ne kadar pahalanmış bunlar bile
Ben köyde çalışıyorum. Her gün arabayla gidip geliyorum. Şimdilik sıkıntı yok çok şükür ama ilerleyen zamanlarda nasıl olacak diye düşünmeye başladım 37. Haftaya kadar çalışmak istiyorum ama arabayla gitmek zor olacak gibi
Magnezyum içiyorum canım düzenli olarak ama yok her gün akşamüstü başlıyor yatana kadar çok fena ağrıyo özellikle yerde oturayım veya ayakta durayım dayanılmaz bişey oluyo hamile korsesi alıyım bari dayanamıyorum çünkü artık.
Buna ben de bakıyorum canım ya eskiden küvet kova tas paket değildi tek tek satılırdı ve toplamda şimdikinden daha uygun olurdu ne kadar pahalanmış bunlar bile
Benim yorulunca oluyor bel agrim seninkide oyledir diye dusundum onun icin doktorum demisti o yuzden sordum tabi sen yine bir danis bir cozumu vardir belki