2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Merhaba canım kaç yıllık evlisin? Nolur stres yapma strestende isteyince olmuyor bunu en iyi ben bilirim. İnşâAllah geç döllenme olmuştur. Olmamışsada üzülme Rabbim bilir en
hayırlı zamanı

7 aylik evliyiz iki kere korunmasiz ilişkim oldu biri kimyasal gebelik yaşadığım ay biri de bu ay. Hayirlisi bakalim hala adet olmadim.

canım H&M in internet sitesini kontrol et ara ara indirimli ürünleri oluyor, normalde pahalı ama en tarz kıyafetleride onlar yapıyor gibi geliyor bana şuan :)

7 aylik evliyiz iki kere korunmasiz ilişkim oldu biri kimyasal gebelik yaşadığım ay biri de bu ay. Hayirlisi bakalim hala adet olmadim.
Oy kuzum daha çok yeniymiş olur İnşâAllah Rabbim bu yolda kimseyi bekletmesin isteyen herkese en kısa hayırlı zamanda nasip etsin bizlerde sağlıkla alalım kucağımıza benim minnak 8. Senemizde kucağımıza almak nasip olacak İnşâAllah

kızlar doktorum şeker yüklemesine karşı imiş
sizler yaptırdınız mı?
canım ben yaptırmadım açlık tokluk şekerime baktı gerek yok değerlerin iyi dedi bana
Allah gönlüne göre versin canım inşallah

Ne is yapıyorsun. Ben ogretmen diye hatirliyorum ama.

Ben de cok ayakta kalinca sirtim dayanilmaz agriyor. Aksamlari esime masaj yaptiriyorum

Her gün oluyor canım ama ayakta duruyorum her gün mecburen bulaşık yıkıyorum en basidi o zaman bile ağrıyor doktora bi sorucam bakalım.
Benim yorulunca oluyor bel agrim seninkide oyledir diye dusundum onun icin doktorum demisti o yuzden sordum tabi sen yine bir danis bir cozumu vardir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…