2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Valla ben geleyim yanina dicem yakın olsa cok.zor bir durum seni anlayabiliyorum ama sen yinede umutlu olumlu kalmaya bak canim bebis icin ://

Valla ben geleyim yanina dicem yakın olsa cok.zor bir durum seni anlayabiliyorum ama sen yinede umutlu olumlu kalmaya bak canim bebis icin ://
Sağol kuzum burada her mesajıma içtenlikle cevap verdiğin için
Sayılı gün az kaldı en fazla 4 ayımız var dimi :) çok şükür bu günümüze:)

Güle güle kullan canim cok.güzelmis ben besik icin hala kararsizim ://
Sağol canım benim bunu anne yanı olarak aldım
Geceleri sürekli gözümün önünde olsun
Diye

diğer beşiklerde sürekli kontrol edemem diye düşündüm

Alttakinide salonuma koymak için aldım

Bebek görmeğe gelenler yatak odama girmesin salonda görsün diye :)

diğer türlü her gelen yatagimin üstüne oturup bebeği uzun uzun sevmek iticek

Ama şimdi bebegi biri gelince salondaki beşigine koyarım sonra çok mıncıklayan seven biri olursada emzirmem lazım deyip
Yatak odama kaçarım

Ayrıntılı ultrason çok güzel geçti hiç bir sıkıntı görülmedi çok şükür dilerim hepinizin sonuçları güzel olsun
Altta baskı hissediyordum korkudan kıpırdamadan yattığım oluyordu ayaklarıyla tekmeliyormuş ondan oluyormuş bazen de midemde bişiler oluyordu midemide elleriyle yumruklamaya çalışıyor uzun uzun izlemek çok güzel di cinsiyeti değişmedi cihazı koyar koymaz “bakalım kızımız nasıl”dedi doktor
Herşey güzel di açıkçası haftasıyla uyumlu biliyorsunuz benim Rahime dikiş atılmıştı ondan da sorun yok işe yaramış çok şükür

Gözün aydın canım çok şükür inşallah sorunsuz sekilde devam eder benimde 20 sinde sabırsızlıkla bekliyorum inşallah herkes güzel sonuçlar alir

Hahahahah masallah herseyi dusunmussun ben tek besik alacagim anne yani buyük kolaylik aslinda ama bizim odaya zor :)) birde anakucagi alacagim muhtemelen salonda falan ana kucaginda olur seven orda sevsin tabi de her gelen minciklarsa ben herkesi evden kovarim gibi :))

Sağol kuzum burada her mesajıma içtenlikle cevap verdiğin için
Sayılı gün az kaldı en fazla 4 ayımız var dimi :) çok şükür bu günümüze:)
Evettt yasasin az kaldi ben de sonunda cogu bitti azi kaldi diyebiliyorum cok sükür20. Haftamda doluyor :)) detaylin ne zaman senin benim 23. Haftaa yapacakmis doktorum ? Ne demek sen yaz ben hep cevap veririm konusmak bana da iyi geliyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…