2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
@masal_19 arkadaşım bizim beşiğimiz geldi,Babymall gerçekten bu konuda bir Harika gelip kurdular bile ,senin için odasında da çektim bak o kadar düşecek kadar yüksek değil

Eklentiler

• 3C1EBD31-F535-4B2D-9DAC-480D9E6903B4.webp
    24 KB · Görüntüleme: 92
  • 16157796-4AA9-4CC3-BE9F-5E54C0462EB4.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 89
Internetten almak sorun degil de oncesinde bir gorsem fena olmazdi boyutuna falan bakmak icin:)
aynen canım haklısın valla insan canlı görmek istiyor :)
Ah şu zaman makinesinin hala icat edilmemesi ne şansızlık
Bebeğin çamaşırlarını yıkayıp hazır ettiğimiz 35. Haftalara falan ışınlanmak istiyorum
bi an önce o günlere gelsek keşke ya

@masal_19 arkadaşım bizim beşiğimiz geldi,Babymall gerçekten bu konuda bir Harika gelip kurdular bile ,senin için odasında da çektim bak o kadar düşecek kadar yüksek değil
aa canım güle güle kullan :) acaba bzmkini ne zaman getirecekler ben dolabı da ordan alacağım galiba piyasaya şöyle bi baktmda fiyat olarak en uygun babymall gibi indiirmli olunca..

Esim eskiden beni kaldirip sirtimi kitlatirdi.1 defacik yapsa yine sole katir kutur kitlasa sirtim.dogumdan sonra yapilacaklar listemde ilk sirada

aa canım güle güle kullan :) acaba bzmkini ne zaman getirecekler ben dolabı da ordan alacağım galiba piyasaya şöyle bi baktmda fiyat olarak en uygun babymall gibi indiirmli olunca..
Dolap fiyatları kaç liradan başlıyor canım
Bende gitmek istiyorum dolaplar için

Dolabım daha gelmedi iyiki de gelmedi canım o boş odadaki herşeyi salona attım şimdi bir de onları yerleştirmekle uğraşıcam

Evettt yasasin az kaldi ben de sonunda cogu bitti azi kaldi diyebiliyorum cok sükür20. Haftamda doluyor :)) detaylin ne zaman senin benim 23. Haftaa yapacakmis doktorum ? Ne demek sen yaz ben hep cevap veririm konusmak bana da iyi geliyor :))
Canımsın
18 şubata randevu aldım canım 21+3 olacak İnşâAllah güzel sonuçlar alırız. Sen nerede yaptıracaksın? Ben Cerrahpaşa'da Prof özel muayenesine gidicem Cerrahpaşa'da hastane içindeymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…