2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Arkadaşlar zeynep kamile ayrintiliya randevu bulamıyorum yaptırıp menmun kaldığı ve fiyatida makul hastaneleri yazabilirmisiniz istanbul anadolu yakası tercihim ama avrupada olabilir

Çok teşekkür ederim canım biz hafta sonu %30 indiriminden faydalandık.Normalde yatak hariç bu beşiğin fiyatı 1.300 liraydı Biz karyola+yatak+uyku setine 1.500 lira ödedik
Süper valla iyi almışsın canım bende görerek almak istiyorum uzak bi yere çıkamıyorum artık son aya yakın mecbur alcaz bişey :)

Arkadaşlar zeynep kamile ayrintiliya randevu bulamıyorum yaptırıp menmun kaldığı ve fiyatida makul hastaneleri yazabilirmisiniz istanbul anadolu yakası tercihim ama avrupada olabilir
Canım ben Cerrahpaşa'da yaptırcam nasipse. Zeynep kamil dışında başka hastanede olmuyor dediler bana Anadolu yakasında. Avrupa yakasında da Kanuni, Süleymaniye, bezmialem, Cerrahpaşa'da ve Çapa'da yapılıyor diye bi kağıt verdiler bana hasekiye gittiğim zaman ikinci düzey ultrasonografi sadece bu hastanelerde varmış bilgin olsun. Cerrahpaşa'da sadece Ali benian yapıyor. Bezmialemde de Prof ve doçentler yapıyor bilgin olsun

Peki hangi bölüme alınıyo zeynep kamile doppler 20 24 hafta diye geciyo bu arada tesekkurler

Ben bakirköy sadi konuktan randevu aldım canım

Gebe polikliniginden randevu alip gittim muane oldum onlar bi kağitla detayliya yönlendiriyor

Orda 20/24 hafta arası randevu veriyolar
bana 22.haftaya verdiler

Kızlar alt açma kuzum geldi çook kaliteli sanırım ebebekte 60 kusur lira ben 17 liraya aldım n11den indirim vardı.
Benimkide geldi kuzusunu kizim aldi uyku kuzusu yapti : ))bide aynisin esofmanini almistim birlikte poposu kuzulu.
Ekstra ben alt acma ortulerinden aldim en incesinden kullan at genelde onlarida uzerine sererim diye

Benimkide geldi kuzusunu kizim aldi uyku kuzusu yapti : ))bide aynisin esofmanini almistim birlikte poposu kuzulu.
Ekstra ben alt acma ortulerinden aldim en incesinden kullan at genelde onlarida uzerine sererim diye
Bende alıcam onu ebebekten ablam o daha kullanışlı diyor. Bebeği bunun üstünde uyutsan bile olur yumuşacık valla

Merhaba, bende bi kaç gündür uğraşıyorum ama bulamadım, bu gece de deneyeceğim, olmadı cerrahpaşa tıp fakültesinde prof. Ali Benian’a randevu almayı düşünüyorum.1 hafta sonrasına randevu alabiliyormuşsun. 122tl ücret. Yorumlara, bazı yerlere baktım iyimiş.

Bende alıcam onu ebebekten ablam o daha kullanışlı diyor. Bebeği bunun üstünde uyutsan bile olur yumuşacık valla
Evet cok kullanisli.temiz kaldiysa 3 4 defa kullaniyorsun olmadi atiyorsun gidiyor.disarda falan zaten en gereklisi.
Ya evet yumusacik : )pelus pelus yikanincada bozulmaz umarim

kimyasal gebeliği önlemenin bir yolu yok ki yerleşemeden düşüyor kendiliğinden zaten sağlıklı bir bebek tutunuyor sağlıksız olanlar düşüyor doktorlar kimyasal gebeliği gebelikten bile saymıyor bu kadar kafanıza takmayın adetten sonra 2 günde bir ilişki olursa illa denk gelir yumurtlamaya testide adetiniz geciktinten sonra yapmanızı öneririm kanda yanılma olmaz o zaman

Benim kizin sampuanida giriyormus indirime firsattan istifade alayim kullananlar varsa bu sampuanlardan bilginize

İsimler hazır mı?
kızımın ayağına giyecek donu yok anasının derdi isim kimseler Deniz ismine ısınamayınca farklı şeyler düşünmeye başladım Beren nasıl sizce tek isteğim bir kerede anlaşılan bi isim çoğu beğendiğim ismi eş dost koyunca bişilere karar kılamadım

Dolap fiyatları kaç liradan başlıyor canım
Bende gitmek istiyorum dolaplar için
canım ben 2 model beğendim ikiside 1600-1700 tl civarıydı sadece dolap
Dolabım daha gelmedi iyiki de gelmedi canım o boş odadaki herşeyi salona attım şimdi bir de onları yerleştirmekle uğraşıcam
ayrı ayrı mı gelecek canım ? bize max 1 aya gelir dedi bakalm artık 1 gün önceden ararız dediler. ben sadece dolap almaya karar verdim işte oda takımı almayacağm şimdilik. o senin dolabın ve ona benzer bi tane daha vardı tekrar indirime girince bakacağm. çilekte 2500 fln sadece dolap

bence beren ismi çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…