2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Peki hangi bölüme alınıyo zeynep kamile doppler 20 24 hafta diye geciyo bu arada tesekkurler
rica ederim canım.
İlk önce normal kadın Doğuma randevu alıp perinatoloji kaydı açtırman gerekiyor.sonra 182'den veya MHRS uygulamasından perinatoloji bölümüne randevu alman gerekiyor. Onlarda eğer riskli bi durum varsa yapıyormuş bildiğim kadarıyla.

canım ben 2 model beğendim ikiside 1600-1700 tl civarıydı sadece dolap
Ayyy canım çok pahalı ya dolaplar
Benim baktiklarımda bu fiyatlardaydı nerdeyse

Netten bi dolap buldum sanirim onu sipariş edicem fiyatı 450 lira

Sipariş ediceğim siteden başka bi dolapta sipariş etmiştim
Memnun kaldım
İnşallah buda güzel çıkar

menekse_kokusu arkadaşım bizim beşiğimiz geldi,Babymall gerçekten bu konuda bir Harika gelip kurdular bile ,senin için odasında da çektim bak o kadar düşecek kadar yüksek değil
Baya güzel duruyor canım yükseklik de iyi dediğin gibi. Bi de dolabı ne kadara aldınız bize indirimli hali 1450 dedi

Sanırım ayrı ayrı gönderiyorlar canım bir gün önceden aramıyorlar kendini hazırla ,bir saat önce aradılar gelip kurdular.Allahtan annem yakın da annem gelip yardım etti .Sen yerini filan ayarla ,çalışıyorsun bir de artık annen filan teslim alır

aa öyle mi şaka gibi . eşimin ailesine yakın ama onlara malum meselelerden haber vermek istemiyorm, artık işten çıkar giderim o durumda oda boş zaten müsait direk kurulur yine de dediğin iyi oldu akşam kutuları fln kenara koyaym odadaki

Aynısımı geliyor canım çünkü bu ebebeğin ürünü. 17 lirayada çok iyi şuan aynısının laciverdi n11de 80 lira çünkü.
canım ben küvet için demiştim yanlış oldu sanırım a101 e geliyor tek tek kovası falan uygun oluyor bayağı kuzuyu bende aldım e bebekten 17 tl ye geldi bugün evet laciverti 80 di :)

canım ben küvet için demiştim yanlış oldu sanırım a101 e geliyor tek tek kovası falan uygun oluyor bayağı kuzuyu bende aldım e bebekten 17 tl ye geldi bugün evet laciverti 80 di :)
Haa ablamda öyle dedi internetten baktım ama çok kaliteli durmuyo 25 liraya veya 29 liraya geliyomuş genelde yeşil renk oluyomuş ondan bende aldım artık burdan bu daha kaliteli geldi gözüme

Benim sata 02 haziranda günüm doluyor.Sezeryan olacağı için 10-15 gün erken alsalar benim şafak 100 'den ďüştü.2haneli rakamlara düştüm geri sayım başladı
Oh maşallah benimde bebişin eşi aşağıda sezeryanla alıcaklar büyük ihtimalle bana da mayıs sonu hazirran başı demişti ilk biz doğuracağız galiba Allahın izniyle :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…