2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    314
Arkadaşlar bu hastane çıkışı setinden çıktı ama ne işe yarıyo anlayamadım çok amaçsız geldi bana Eki Görüntüle 2234658
İc zibin banyodan sonra falan ben kizima giydiriyordum cok guzel su emer ter emer kumasi badilerden daha ince farkli.simdi benimde hastane cikislarimdan cikti ama yinede ekstra aldim 2 tane
 
Benim sata 02 haziranda günüm doluyor.Sezeryan olacağı için 10-15 gün erken alsalar benim şafak 100 'den ďüştü.2haneli rakamlara düştüm geri sayım başladı
Benimde erken alacaklarda hersey yolunda giderse erken gelmeye niyetlenmezse 1 hafta falan erken olur en fazla 10 gun umarim.mayis sonu yani : )
 
Haa ablamda öyle dedi internetten baktım ama çok kaliteli durmuyo 25 liraya veya 29 liraya geliyomuş genelde yeşil renk oluyomuş ondan bende aldım artık burdan bu daha kaliteli geldi gözüme
aynen canım bunun kadar kaliteli değil cidden ama iş görür gene ya şeffaf oluyor en son mavisi pembesi şeffafı falan da gelmişti şimdilerde gene gelmesi lazım bakalım :) olmazsa bundan alıcam
 
İc zibin banyodan sonra falan ben kizima giydiriyordum cok guzel su emer ter emer kumasi badilerden daha ince farkli.simdi benimde hastane cikislarimdan cikti ama yinede ekstra aldim 2 tane
Bana da satıcı zıbın demişti ama ayrıntısını bilmiyordum, deneyimli anne olmak başka bisey, bilgi için ben de teşekkür ederim fıstık.
 
Arkadaşlar bu hastane çıkışı setinden çıktı ama ne işe yarıyo anlayamadım çok amaçsız geldi bana Eki Görüntüle 2234658
Tam ismini bilemiyecegim ama annem benim ilk cocuga getirmisti birkac tane, ilk bir iki hafta bunu giymisti, gobegi dusup iyilesene kadar, ama bizimkinde sagli sollu ipler vardi, onu acilmasin diye hafifce baglardik ipleri.
 
Arkadaşlar bu hastane çıkışı setinden çıktı ama ne işe yarıyo anlayamadım çok amaçsız geldi bana Eki Görüntüle 2234658
İç zıbın göbek kordunu olduğu için ilk bir hafta bady içlerine bunu giydirmek rahat oluyor göbeği koruma amaçlı

Bende alacagim 1 kac tane daha bu defa sitesinden alirim ama gece mi sabah mi basliyor indirimler bilmiyorum
Gece 1 gibi falan açılıyor indirimler.
Oh maşallah benimde bebişin eşi aşağıda sezeryanla alıcaklar büyük ihtimalle bana da mayıs sonu hazirran başı demişti ilk biz doğuracağız galiba Allahın izniyle :)))
Hayırlısı ile inşallah canım mayısta başlar zaten doğumlar süpriz yapanlar,acele edenler... :))

Benimde erken alacaklarda hersey yolunda giderse erken gelmeye niyetlenmezse 1 hafta falan erken olur en fazla 10 gun umarim.mayis sonu yani : )
Bunlar en iyi ihtimal tabi :)) beni son 10 güne bile bırakmazlar harelde geçen sene sezeryanım var bakalım su akıp yolunu bulacak :)
 
Kızlaaaaar

Şükürler olsun ayrıntılı ultrason çok iyi geçti çok duygulandım ve o an heyecandan gözyaşlarıma hakim olmadım, her detayına şahit olduk mucizemizin.
Darısı tüm anne adaylarımız için diliyorum...

21+6 haftalık 436 gram olmuş bal kızım
 
Kizlar hiziniza yetisemiyorum, bir bakiyorum sayfalarca yazilmis, konudan konuya gecilmis. Isim konusunda biz cok kararsisiz, dogru duzgun su olsun diyebilecegimiz tek bir isim bile bulamadik. Bizim icin en onemli unsur, Turkce karakterler cok olmamali ve yurtdisinda telafuzu kolay olmali, belki Turkiye`ye doneriz ama burda yasamaya devam edersek de zorluk cekmesini istemiyoruz.
Obur konu icin de yorum yapayim, ailelerden yardim beklemiyoruz, zaten kayinvalidem de annemler de emekliyle gecinen insanlar. Ayrica bavulla ancak kiyafet getirebiliyorlar ama biliyorum ki kayinvalidem de annem de elinden geleni yapmak isteyen insanlar, bunu bile bilmek yetiyor.
Neyse esas baska bir konu var, size sormak istedigim, sizlerin bu ayrintili ultrason diye konustugunuz ultrasona ben 18. haftamda girdim, cok sukur genel olarak hersey iyi, birsey haric, bebegimin kalbinde parlaklik gorulmus sol kisimda. Kalsiyum birikmesi diye adlandiriliyor, doktor kalbin fonksiyonunda herhangi bir sorun olmadigini ama bu durumun Down sendromlu bebeklerde de(ufak bir ihtimalde olsa) gorulebilecegini soyledi. Ikili tarama mi uclu taramami tam olarak bilmiyorum ama yapilan testte down sendromu riskim 1:5000 seklinde cikmis, burun ve ense kalinligi gibi seyler normal gozukuyor. Simdi yine kandan bakilan baska bir test var burada NIPT deniliyor, Turkiye`de de harmony gibi isimleri var galiba, doktor bu testi istersek yaptirabilecegimizi soyledi, simdi arastiriyorum, sigortayla falan konusuyorum, icimi rahatlatmak icin yaptirabilirim bu testi. Kalpteki parlaklik/kalsiyum birikmesi hakinda bir bilginiz var mi, insallah hicbiriniz boyle birseyle karsilasmazsiniz.
 
Kızlar oda yapacaklar benden size nacizane bir tavsiye kesinlikle son zamana bırakmayın,ağırlaşmadan yapın.Benim odam tıklım tıklım doluydu ,sabahtan beri onu oraya koy bununla uğraşıyorum.Allahtan kilerim vardı bir çok şeyi de oraya koydum.Bir tane oda bile bütün evin düzenini değiştirdi
 
Canım kalpteki parlaklık ile yazıyım.4 yaşında bir yiyenim var,ayrıntılı ultrasyonda kalbinde parlaklık çıktı.Başkent Hastanesinde bu işin bir uzmanı olan Prof bulduk,ona gittik,ve sorun yaratacak bir durum olmadığını söyledi.Sadece Doğum yapacağın hastaneye bununla ilgili Bilgi ver.1 saat yeni doğan yoğun bakımında tuttular sonra da prensimizi yanımıza getirdiler.İçini ferah tut,sağlıkla doğsun bebişin ,bir sorun çıkmıyor,her bebekte olabiliyormuş
 
Cok tesekkur ederim, icimi ferahlattin, benim de doktorum bir sorun olmaz, normal yasamina devam eder, takibe falan gerek yok dedi, sadece istersek Down sendromundan emin olmak icin diger testi onerdi.
 
Kalp de ki parlaklık çok yüksek bir ihtimalle zamanla ilerde kayboluyor canım arkadaşımdada söylemişlerdi ve geçti
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…