- 12 Ağustos 2010
- 2.379
- 2.164
- 333
Ben de ayrıyetten 2 tane daha aldım,bebeğin göbek kordonu düşene kadar içine bunu giydirecekmişiz sanırım,annem öyle demiştiİc zibin banyodan sonra falan ben kizima giydiriyordum cok guzel su emer ter emer kumasi badilerden daha ince farkli.simdi benimde hastane cikislarimdan cikti ama yinede ekstra aldim 2 tane
İyi günlerde kullanın fıstık,çok güzelBeşiğe karar vermek de çok zorlandım ama en son artık yeter deyip bunu sipariş verdim :)
https://www.trendyol.com/pierre-cardin/pierre-cardin-gunda-karyola-ahsap-besik-60x120-krem-p-4563565
Cok sagol canim, boyle sorunsuz gecirilmis durumlari duyunca icim daha da rahatliyor.Kalp de ki parlaklık çok yüksek bir ihtimalle zamanla ilerde kayboluyor canım arkadaşımdada söylemişlerdi ve geçti
Canımm benim doktorum yaptırcaksın kesin aksini düşünme diyorAma şeker varsa Bebek için çok tehlikeli
Oluyormus ben araştırdım da nette
Sanırım zorla yaptırıcam
Kalitesi nasil ulastimi eline babyjemin yorumlarida epey iyiydi cunku bir arada kaldim suan ?Kuzum o dediğin ebebekteki sanırım 120 lira düşse düşe 95e düşer ben 55e aldım bence kaliteli
Ben korseyi doguma bir ay falan kala aliekspresten siparis vereceğim ama once nasil birsey alinmali diye arastirmam lazim tabi :/Evet canım ben doğumdan sonra korse aldım AliExpressten 28 liraya çok kaliteli geldi ama tabi şuan takılmaz karnı sıkan bişey
Benim doktorum ozelde ben ozelde yaptiracagim ayin 20sinde randevum var 21+3 olacagim bende ama 23. Haftada yqpacakmis doktorum ondan marti beklicem ben sanirim bakalim :)) az daha zehirleniyordum hastaneden geldik simdi hepiniz kendinize cok dikkat edin vallaCanımsın
18 şubata randevu aldım canım 21+3 olacak İnşâAllah güzel sonuçlar alırız. Sen nerede yaptıracaksın? Ben Cerrahpaşa'da Prof özel muayenesine gidicem Cerrahpaşa'da hastane içindeymiş
Kargolanmış canım yarın veya yarından sonra gelir. Babyjeme baktımda 120 liraydı ebebekteKalitesi nasil ulastimi eline babyjemin yorumlarida epey iyiydi cunku bir arada kaldim suan ?
Ya biz disarda yemek yedik sonra eve geldim kus kus kus icim disima cıkti esim de rahatsizlaninca hsstaneye gittik cok sukur kana karışmamis zehirlememis ama ucuz yirttiniz dedi serum taktilar suan iyiyim cok sükür bogazimi tutmamamin sonucu iste ://
Tansiyonum cikmisti benim seninkinin tam tersi birkac gun midem cok kotu olmustu canim hatta ilac vermislerdi mide icin soda sut bir moktaya kadar fayda ediyor saniyorum cok gecmis olsun canimKızlar iyi akşamlar. Dün baya kötü oldum baş ağrım falan oldu sonra mide bulantısı baş dönmesi başlayınca ödüm koptu. Tansiyonum yükseldi fakan sandım hastaneye gittik gece 2 de. Tansiyona baktılar 7/5çok düşmüştü en düşük 10/6 falandı benim. Ağrı kesici ve tuzlu serum verdiler 11/6 oldu kan tahlili istediler temiz çıktı şükür sonra eve geldik. Neden nasıl oldu bilmiyorum Allah kimseye yaşatmasın o korkuyu hastaneye yatan arkadaşlarımı şimdi anlıyorum valla. Ve iki üç gündür de midem alev alıyor sanki abartısız. Süt içiyorum soda içiyorum hepsi geçici çözüm. Sizler neler yapıyorsunuz ? Bebek büyüdükçe mideye baskı yaptığından öyle oluyor de mi tansiyonla alakalı olamaz ?
Evet bende simdi baktim 115 tl indirimle de 82 tlye geliyor her halukarda senin aldigin uygun ben onada bir bakayim saol canimKargolanmış canım yarın veya yarından sonra gelir. Babyjeme baktımda 120 liraydı ebebekte
bizimde böbreklerde genişleme var down riski dediler hiç bir testi yaptırmadım okuduğma göre böyle şeyler tek başına bir down göstergesi değil kaldı ki bir kaçı birden olupta sağlıklı doğan bebişlerde varmış :)Kizlar hiziniza yetisemiyorum, bir bakiyorum sayfalarca yazilmis, konudan konuya gecilmis. Isim konusunda biz cok kararsisiz, dogru duzgun su olsun diyebilecegimiz tek bir isim bile bulamadik. Bizim icin en onemli unsur, Turkce karakterler cok olmamali ve yurtdisinda telafuzu kolay olmali, belki Turkiye`ye doneriz ama burda yasamaya devam edersek de zorluk cekmesini istemiyoruz.
Obur konu icin de yorum yapayim, ailelerden yardim beklemiyoruz, zaten kayinvalidem de annemler de emekliyle gecinen insanlar. Ayrica bavulla ancak kiyafet getirebiliyorlar ama biliyorum ki kayinvalidem de annem de elinden geleni yapmak isteyen insanlar, bunu bile bilmek yetiyor.
Neyse esas baska bir konu var, size sormak istedigim, sizlerin bu ayrintili ultrason diye konustugunuz ultrasona ben 18. haftamda girdim, cok sukur genel olarak hersey iyi, birsey haric, bebegimin kalbinde parlaklik gorulmus sol kisimda. Kalsiyum birikmesi diye adlandiriliyor, doktor kalbin fonksiyonunda herhangi bir sorun olmadigini ama bu durumun Down sendromlu bebeklerde de(ufak bir ihtimalde olsa) gorulebilecegini soyledi. Ikili tarama mi uclu taramami tam olarak bilmiyorum ama yapilan testte down sendromu riskim 1:5000 seklinde cikmis, burun ve ense kalinligi gibi seyler normal gozukuyor. Simdi yine kandan bakilan baska bir test var burada NIPT deniliyor, Turkiye`de de harmony gibi isimleri var galiba, doktor bu testi istersek yaptirabilecegimizi soyledi, simdi arastiriyorum, sigortayla falan konusuyorum, icimi rahatlatmak icin yaptirabilirim bu testi. Kalpteki parlaklik/kalsiyum birikmesi hakinda bir bilginiz var mi, insallah hicbiriniz boyle birseyle karsilasmazsiniz.
Gule gule kullan canim ben cok begendimBeşiğe karar vermek de çok zorlandım ama en son artık yeter deyip bunu sipariş verdim :)
https://www.trendyol.com/pierre-cardin/pierre-cardin-gunda-karyola-ahsap-besik-60x120-krem-p-4563565
bende bunu düşünmüştüm kaymaz mı diye iyi bir şey o zaman :)Rica ederim zaten içinden gecmeli incecik ipi var acilmasini engelliyor baglayinca : )
Cok sukür canim darisi basima diyeyimKızlaaaaar
Şükürler olsun ayrıntılı ultrason çok iyi geçti çok duygulandım ve o an heyecandan gözyaşlarıma hakim olmadım, her detayına şahit olduk mucizemizin.
Darısı tüm anne adaylarımız için diliyorum...
21+6 haftalık 436 gram olmuş bal kızım
Canım çok geçmiş olsun n oldu diye soracaktım ki bir sonraki msjında okudum.Allahtan ucuz atlatmışınız gelmiş gecmis olsun.Benim doktorum ozelde ben ozelde yaptiracagim ayin 20sinde randevum var 21+3 olacagim bende ama 23. Haftada yqpacakmis doktorum ondan marti beklicem ben sanirim bakalim :)) az daha zehirleniyordum hastaneden geldik simdi hepiniz kendinize cok dikkat edin valla
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine neden kötü oldun ki acaba tansiyon da değilmiş.Kızlar iyi akşamlar. Dün baya kötü oldum baş ağrım falan oldu sonra mide bulantısı baş dönmesi başlayınca ödüm koptu. Tansiyonum yükseldi fakan sandım hastaneye gittik gece 2 de. Tansiyona baktılar 7/5çok düşmüştü en düşük 10/6 falandı benim. Ağrı kesici ve tuzlu serum verdiler 11/6 oldu kan tahlili istediler temiz çıktı şükür sonra eve geldik. Neden nasıl oldu bilmiyorum Allah kimseye yaşatmasın o korkuyu hastaneye yatan arkadaşlarımı şimdi anlıyorum valla. Ve iki üç gündür de midem alev alıyor sanki abartısız. Süt içiyorum soda içiyorum hepsi geçici çözüm. Sizler neler yapıyorsunuz ? Bebek büyüdükçe mideye baskı yaptığından öyle oluyor de mi tansiyonla alakalı olamaz ?
Yaa sorma yedigime yiyecegime pisman oldum o kadar uzüldumki anlatamam ama sükür oglum iyiymis cok rahatladim canim saol sen nasilsin ?Canım çok geçmiş olsun n oldu diye soracaktım ki bir sonraki msjında okudum.Allahtan ucuz atlatmışınız gelmiş gecmis olsun.
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine neden kötü oldun ki acaba tansiyon da değilmiş.
Ben yaptiricam arkadasim yaptirmadigi icin olumsuz durumlar yasadi ve birebir sahit oldum duruma o yuzden emin olmam lazim. Birde gizli seker aclik toklukta cikmiyor bilginiz olsun bazi doktorlar ailesinde seker gecmisi olmayan aclik toklugu normal cikanlara onermiyolar diye biliyorum.Ama şeker varsa Bebek için çok tehlikeli
Oluyormus ben araştırdım da nette
Sanırım zorla yaptırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?