2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
İc zibin banyodan sonra falan ben kizima giydiriyordum cok guzel su emer ter emer kumasi badilerden daha ince farkli.simdi benimde hastane cikislarimdan cikti ama yinede ekstra aldim 2 tane
Ben de ayrıyetten 2 tane daha aldım,bebeğin göbek kordonu düşene kadar içine bunu giydirecekmişiz sanırım,annem öyle demişti

Beşiğe karar vermek de çok zorlandım ama en son artık yeter deyip bunu sipariş verdim :)
https://www.trendyol.com/pierre-cardin/pierre-cardin-gunda-karyola-ahsap-besik-60x120-krem-p-4563565
İyi günlerde kullanın fıstık,çok güzel

Canımsın
18 şubata randevu aldım canım 21+3 olacak İnşâAllah güzel sonuçlar alırız. Sen nerede yaptıracaksın? Ben Cerrahpaşa'da Prof özel muayenesine gidicem Cerrahpaşa'da hastane içindeymiş
Benim doktorum ozelde ben ozelde yaptiracagim ayin 20sinde randevum var 21+3 olacagim bende ama 23. Haftada yqpacakmis doktorum ondan marti beklicem ben sanirim bakalim :)) az daha zehirleniyordum hastaneden geldik simdi hepiniz kendinize cok dikkat edin valla

Kızlar iyi akşamlar. Dün baya kötü oldum baş ağrım falan oldu sonra mide bulantısı baş dönmesi başlayınca ödüm koptu. Tansiyonum yükseldi fakan sandım hastaneye gittik gece 2 de. Tansiyona baktılar 7/5 çok düşmüştü en düşük 10/6 falandı benim. Ağrı kesici ve tuzlu serum verdiler 11/6 oldu kan tahlili istediler temiz çıktı şükür sonra eve geldik. Neden nasıl oldu bilmiyorum Allah kimseye yaşatmasın o korkuyu hastaneye yatan arkadaşlarımı şimdi anlıyorum valla. Ve iki üç gündür de midem alev alıyor sanki abartısız. Süt içiyorum soda içiyorum hepsi geçici çözüm. Sizler neler yapıyorsunuz ? Bebek büyüdükçe mideye baskı yaptığından öyle oluyor de mi tansiyonla alakalı olamaz ?

S Serylady noldu canım neden zehirleniyordun geçmiş olsun çok..
minnosu çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun inşallah
Ya biz disarda yemek yedik sonra eve geldim kus kus kus icim disima cıkti esim de rahatsizlaninca hsstaneye gittik cok sukur kana karışmamis zehirlememis ama ucuz yirttiniz dedi serum taktilar suan iyiyim cok sükür bogazimi tutmamamin sonucu iste ://

Tansiyonum cikmisti benim seninkinin tam tersi birkac gun midem cok kotu olmustu canim hatta ilac vermislerdi mide icin soda sut bir moktaya kadar fayda ediyor saniyorum cok gecmis olsun canim

bizimde böbreklerde genişleme var down riski dediler hiç bir testi yaptırmadım okuduğma göre böyle şeyler tek başına bir down göstergesi değil kaldı ki bir kaçı birden olupta sağlıklı doğan bebişlerde varmış :)

Cok sukür canim darisi basima diyeyim

Canım çok geçmiş olsun n oldu diye soracaktım ki bir sonraki msjında okudum.Allahtan ucuz atlatmışınız gelmiş gecmis olsun.
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine neden kötü oldun ki acaba tansiyon da değilmiş.

Yaa sorma yedigime yiyecegime pisman oldum o kadar uzüldumki anlatamam ama sükür oglum iyiymis cok rahatladim canim saol sen nasilsin ?

Ama şeker varsa Bebek için çok tehlikeli
Oluyormus ben araştırdım da nette
Sanırım zorla yaptırıcam
Ben yaptiricam arkadasim yaptirmadigi icin olumsuz durumlar yasadi ve birebir sahit oldum duruma o yuzden emin olmam lazim. Birde gizli seker aclik toklukta cikmiyor bilginiz olsun bazi doktorlar ailesinde seker gecmisi olmayan aclik toklugu normal cikanlara onermiyolar diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…