Tansiyonum cikmisti benim seninkinin tam tersi birkac gun midem cok kotu olmustu canim hatta ilac vermislerdi mide icin soda sut bir moktaya kadar fayda ediyor saniyorum cok gecmis olsun canim
Teşekkür ederim canım zaten aklıma ilk sen geldin dedim aha tansiyonum yükseldi,neyseki düşmesi daha iyi. Snaa da çok gecmiş olsun canım ya dikkat et dışarda yemek yemee
Ya biz disarda yemek yedik sonra eve geldim kus kus kus icim disima cıkti esim de rahatsizlaninca hsstaneye gittik cok sukur kana karışmamis zehirlememis ama ucuz yirttiniz dedi serum taktilar suan iyiyim cok sükür bogazimi tutmamamin sonucu iste ://
Teşekkür ederim canım zaten aklıma ilk sen geldin dedim aha tansiyonum yükseldi,neyseki düşmesi daha iyi. Snaa da çok gecmiş olsun canım ya dikkat et dışarda yemek yemee
Dusmesini sorun etmiyor doktorlar canim cikarsa sıkıntı yaratiyormus o yuzden seninki cok sorun deil cok sükür herzaman gittigimiz yerde yedik aslinda ama olacagi varmis rabbim beterinden saklasin insallah
Herkese merhaba. Aranizda yepyeniyim. Oncelikle herkes saglikla sihhatle alsin bebeklerini kucagina. Haziran sonu olacak dogumum Basta erkek denilip sonra kiz bu kesin hazirlik bile yapin dediler:) isim onerileriniz siz neler koyacaksiniz . Bu arada ankaradan ben.
Evet öğretmenim ama idareci olduğum için izin aktarmam lazım yoksa hemen 32 de ayrılırdım. Şimdi ne kadar çalışabilirsem diyorum ama artık göbeğim direksiyona dayanana kadar yolu var ikimiz de sağlıklı olursak insallah
Benim doktorum ozelde ben ozelde yaptiracagim ayin 20sinde randevum var 21+3 olacagim bende ama 23. Haftada yqpacakmis doktorum ondan marti beklicem ben sanirim bakalim :)) az daha zehirleniyordum hastaneden geldik simdi hepiniz kendinize cok dikkat edin valla
Hayırlısı olsun canım. Bende esenler medipole gidiyorum orada yapılıyor fiyat sordum birde kaçıncı haftada oluyor diye sordum 21. Haftanın dolması lazım dediler fiyatta 400 küsür bende o yüzden devlete karar verdim.
Çok geçmiş olsun canım neyden zehirlendin Allah korusun
Hayırlısı olsun canım. Bende esenler medipole gidiyorum orada yapılıyor fiyat sordum birde kaçıncı haftada oluyor diye sordum 21. Haftanın dolması lazım dediler fiyatta 400 küsür bende o yüzden devlete karar verdim.
Çok geçmiş olsun canım neyden zehirlendin Allah korusun
Ya zehirlenmemisim cok sukurde yine de serum verdiler bol su ic dediler ucuz yirtmisiz canim ://benim fiyat icin 500 dediler bakalim nasil verecegiz devlete gitme diyor esim en azindan detayli icin diyor. Pahali ama verecegiz sanirim ://
Merhaba kizlar aranizda buhar makinesi almis yada alacak olan varmi ? Almasam olurmu ? Illa almak gerekir mi bu ürünü yoksa indirimi var bir bakayim diyorum?
Kızlar şahinler iç giyim de %30 indirim var hamile taytları 22 küsür e emzirme sütyeni de 16 küsür e geldi çok iyi yani fiyatları belki ihtiyacı olan vardır diye yazmak istedim
Dusmesini sorun etmiyor doktorlar canim cikarsa sıkıntı yaratiyormus o yuzden seninki cok sorun deil cok sükür herzaman gittigimiz yerde yedik aslinda ama olacagi varmis rabbim beterinden saklasin insallah