2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ya zehirlenmemisim cok sukurde yine de serum verdiler bol su ic dediler ucuz yirtmisiz canim ://benim fiyat icin 500 dediler bakalim nasil verecegiz devlete gitme diyor esim en azindan detayli icin diyor. Pahali ama verecegiz sanirim ://
çOk geçmiş olsun canım.
Eşin istemiyorsa gidin bişe olmaz:) bizdede ben devlet olsun dedim. Doktorum Cerrahpaşa'dan çıkma olduğu için oranın cihazıda son model büyük güzel dedi gidip görcez bakalım İnşâAllah miniğim sağlıklıdır

Teşekkür ederim canım arada bi indirime giriyor tekrar girerse haber veririm :))
Süper olur çok beğendim e bebekten kuzulu lacivert takım arkadaşın bebeğine aldım grisini bulsam kızıma alcaktım ben de gri unisex sayılır ama bulamadım alt açması da çok güzelmiş bi kısmet olmadı kuzulu almak :)

Evet bende gri daha çok seviyorum aldığım yerde laciverdi 60tı grisi 17e düşmüştü ilginçtirki bence grisi daha güzel :))

Ya benim ihtiyacim var ama kararsız kaldım tayt incelerden mi kalın mı acaba bana kalın lazım incecik olanlar dışarda giyilmiyo
Valla ben de daha bugün aldım ürün gelmedi elime o yüzden bişey diyemiyorum ben de aynı şeyden dolayı tereddüt etmiştim ama cesaretle aldım iki tane fiyatı iyi en kötü evde giyerim diye düşündüm :) ürün gelince yazarım istersen

Oyledir insallah canim hepsi saglikli olsunlar hepimizin detaylisi iyi gecsin insallah :)

Yazarsan çok sevinirim canım güle güle giy :)

Kızlarr mide yanmasına napcamm ? Bu aylardan sonra hep yanacak,çözümümüz ne ola ki ??

Alttaki büyük cekmece kullanisli gelmedi bana
Kucuk bebek dolabi için
Daha minik cekmeecekler mi olsa

Onun içi bütün değil canım

Bu açılış sekli de cok iyi degil
Bebegin üzerine düşebilir emekledigi zaman
Veya sizin ayaginizin üzerine
Yana acilan kapak yada cekmece daha iyi olur

Bide biraz büyüdüğünde bebis kendi kıyafet leeine ulasacagi aski mesafesinde olsa aski yeri
BU büyük insanlar icin dolap sanki
Aski cok yukarda

Ben bunu tercih ettim
zaten ben oda yapmıcam bebeğime
Bunu odama koyucam beşiği ile birlikte

Büyüdüğünde takım olarak oda yapıcam inşallah

3.4 sene idare eder diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…