2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben bunu tercih ettim
zaten ben oda yapmıcam bebeğime
Bunu odama koyucam beşiği ile birlikte

Büyüdüğünde takım olarak oda yapıcam inşallah

3.4 sene idare eder diye düşündüm
Bu biraz koridor için galiba,vestiyer tarzında Bebek için olan çok güzel 2 kapaklı dolaplar var,uygun da fiyatlı

Cok dogru soyluyorsunuz, doktorun soyledigi de ufak bir risk ama iste insanin aklina takiliyor, tarama testinde down riskim 1:5000, yuksek bir risk degil, kalpteki parlaklik disinda down u isaret eden baska bir bulgu da yok, cok sukur. Insallah saglicakla alalim bebeklerimizi kucagimiza, tek istegim bu.

Ben de ayrıyetten 2 tane daha aldım,bebeğin göbek kordonu düşene kadar içine bunu giydirecekmişiz sanırım,annem öyle demişti

İyi günlerde kullanın fıstık,çok güzel
Evet banada annem.ogretmisti.zaten 1 ay anca giyilecek ebatta.teri suyu cok guzel emiyor yumusaccik birsey gobege surtunme yapmiyor sanirim badiler gerdirir sonucta gobegi

Daha önce böyle 5 katlı rafı olan bi vestiyer görmemiştim ben
Neyse ben odamada uyduğunu düşündüğum için aldım
Yanlış anlama canım fikir sorduğun için ben sadece fikrimi belirttim,benim vestiyerim de bu şekilde bir tarafında montlarımız asılı ,diğer tarafında da kutularla ,ayakkabılar var ,sonuçta kullanacak olan sensin,buraya fikir sordun,ben de fikrimi yazdım,tercih tabiki senin olacak

Merhaba kizlar aranizda buhar makinesi almis yada alacak olan varmi ? Almasam olurmu ? Illa almak gerekir mi bu ürünü yoksa indirimi var bir bakayim diyorum?
Ben ilk bebegim icin almistim, hemen dogunca degil de sonraki kis aylarinda cunku soyle ki bizim evin isitmasi elektrikli petek oldugundan odanin havasi cok kuruyordu, o zamanlar bir de hasta oldugumuzda daha rahat nefes almak icin calistiriyordum.

Kızlarr mide yanmasına napcamm ? Bu aylardan sonra hep yanacak,çözümümüz ne ola ki ??
Mide yanmasi cok kotu birsey, ben hamileligin basindan beri yasiyorum, sut ciyorum, biraz ekmek yiyiyorum, doktorum ilac yazdi ama hepsi gecici cozum, tam ise yariyanini bulamadim, bir ara o kadar kotuyduki uykudan uyandirirdi, agzima aci su tadi gelirdi, bu yuzden cift yastikla yatiyorum biraz rahat etmek icin.

emin ol canım sağlıklılardır çok şükür beni doktor ilk korkuttu çok ağladım ilk gün sonra baktım böyle hamilelikmi geçer ya ben biliyorum ki bebeğim sağlıklı ben 2li 3lü test bile yaptırmadım sırf kafamı kurcalayıp kendime hayatı zehir etmiyeyim diye her şey allahtan sağlıklı dedikleri çocuklar down sendromlu çıkıyor allah korusun hiç bir şeyin garantisi yok

Oyle tabi, saglikli dogup sonra hastalanmiyacaginin da garantisi yok, Allah dermansiz dert vermesin. Ilk cocugum tedaviyle oldu, onda hicbir tarama testi yaptirmadim, bunda da bir kere yaptirmis oldum, simdi aklimi kurcaliyor.

Anladim. Çünkü izin aktaramıyoruz ya zaten tatile denk geliyor.

Çok geçmiş olsun

Bugünde olmadı saol canim 3 gün içinde alamazsam geciyo zaten bakıcam digerlerine

Anladım canim peki tesekkurler

Oyle tabi, saglikli dogup sonra hastalanmiyacaginin da garantisi yok, Allah dermansiz dert vermesin. Ilk cocugum tedaviyle oldu, onda hicbir tarama testi yaptirmadim, bunda da bir kere yaptirmis oldum, simdi aklimi kurcaliyor.
aynen canım zaten şu an sağlık öyle bir noktaya geldi ki işi ticarete dökmüşler resmen doktorlar her şeyin en kötüsünü söylüyorlar o test bu test derken hamilelik stresle geçiyor önceden ne test varmış ne bir şey tabikide faydalanmak lazım gelişmelerdende ama kesin bir şey söyliyemiyorlar ki yanılma payları çok yüksek durumu olan nifty falan yaptırıyor işte ama olmayan da yaptıramıyor :/

Ben ilk bebegim icin almistim, hemen dogunca degil de sonraki kis aylarinda cunku soyle ki bizim evin isitmasi elektrikli petek oldugundan odanin havasi cok kuruyordu, o zamanlar bir de hasta oldugumuzda daha rahat nefes almak icin calistiriyordum.
Kis bebesi icin mi kullaniliyor daha cok ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…