2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
İnşallah tutar canım benim dualarımız seninle, sen yeter ki umudunu kaybetme minik meleğin tutunur sana güçlükle

Maalesef o tipler heryerde var internetten arastirip almak daha iyi bu sebepten :)) ben gece baktim chicco biberonlara stokta vardi hala bilsem senin icin alirdim :))
Hahaa sağol canım :) bi tane ufak anti kolik alsam yeter ilk aylar için belki gerekir diye ne olur ne olmaz sezaryen olacağım için süt hemen gelmezse mama veririz. İnşâAllah süt sıkıntısı yaşamayız.

Kizlar bebek kiyafetlerini yikamak icin hangi deterjani alcaksiniz? Bu konuda hic bilgim yok. Tecrubeli anneler yardimci olursa sevinirim

canım Allah gönlüne göre versin inşallah en kısa sürede kavuşursun meleğine

Kızlar bebısler yukarı cıktımı? Tabı benımle aynı olanlara soruyorum:) benım kız gobek delıgının yanına az ustune dogru vurmaya basladı
benim çıktı göbek deliğimin üstüne canım 1-2 hafta oldu hatta
Kizlar bebek kiyafetlerini yikamak icin hangi deterjani alcaksiniz? Bu konuda hic bilgim yok. Tecrubeli anneler yardimci olursa sevinirim
ben green clean aldım bir de dalan granül sabun aldm canım. instagramda mühendisinoglu diye bi sayfa vavr orda içeriklerini inceliyor. ona göre bakıp karar verebilirsin

Tamam canım İnşâAllah güzel haberlerle gelirim.
Marmara üniversitesi hastanesini araştırdınız mı?
Çapa'da da yapılıyormuş hangi doktor yapıyor diye bi arkadaştan haber bekliyorum.

Bilmiyorumki Marmara Üniv. Hastanesine direk randevu alınıyormu, 182 den sordugumda başka hastanede yok demişlerdi.. burdan bilgisi olan olsa iyi olurdu aslında çalıştııgm için sürekli izin alıp gidemiyorum Zeynep Kamile gebe den randevu alıp gidin detaylı için gün veriyorlar diye duydum gittim megerse öyle deilmişş :):)

ben yaptırdım 23 haftada bir sıkıntı çıkmadı çok şükür zararı neymiş ki acaba doktor istemiyor bide ben daha duymadım şeker yüklemesinin zararını gören siz duydunuz mu ne gibi bir şey oluyormuş bir de sağlık ocağında niye mikrop kapasın ki

Yudum yudum daha iyi öyle mi öyle içerim o zaman:) Maşallahhh baya büyümüşler kuzular :) galiba tekil gebeliklere göre çoğul gebelik daha erken bıktırmaya başlıyor. Gece bacak arama yastık koyunca daha rahat yatıyorum beli rahatlatıyor canım

Kizlar merhaba ne güzel hepiniz cinsiyetleri öğrenmişsiniz alisverise baslamissiniz biz daha öğrenemedik 16 sonunda bi doktor erkek dedi 18 de başka doktor kıza benzio dedi ayın 25 inde detaylı ultrasonumuz var dört gözle onu bekliyorum günler geçmiyor geçen bi grupta bi arkadasimizin bebeginin cinsiyetini öğrenmek için istihare namazina yattığını öğrendim gece bende namaz kıldım ama heyecandan 3 te uyumusum sadece eşimin çok sevdigi bi beyaz kazağı var onun üzerine pembe lekeler olmuştu bi onu hatirliorum kız yada erkek bebek görmedim ama heyecandan ölcem ya doktor kontrolüne de gidemiyorum ayrintili ultrasyona ancak ayarladim ücretini

Kızlar bebısler yukarı cıktımı? Tabı benımle aynı olanlara soruyorum:) benım kız gobek delıgının yanına az ustune dogru vurmaya basladı
Benimki hala kasıkta genel olarak nadir olarak göbeğin yan tarafında hissediyorum perşembe günü randevum var görcez bakalım nerde napıyo beyfendi

bizimki asla çıkmıyor arada ortalara da vuruyor ama hep kasıklarda göbek deliğinin bir kaç parmak altında bebiş elime geliyor poposu aşağı doğru oturmuş bakalım ilerde doğum pozisyonunu falan alır inşallah :)

Benim bebiş de aynı
Göbek deliğimin çok az üstünde tepişip duruyor
Bazen de kasıklarıma yakın yerlerde vuruyor
Artık ters mi dönüyor napıyor bilemiyorum
Geziniyor içeride

Pek hıjyenık olmuyormus sağlık ocagında duydugum bu sekılde idi

Bende akşam baya karışık kuruşuk bir şeyler yedim midem mahvoldu ya sancıdan dönemedim gaz ama dolanıyor öyle çıkarmalık bir gazda değil bide bizim bebiş hep geceleri çok hareketli uyumuyor hiç sanırım gece gelecek ve bizi uyutmayacak bebeklerin geneli gece gelir diyorlar ama bizimki çok aktif kesin gece gelicek diye düşünmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…