2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kizlar bebek kiyafetlerini yikamak icin hangi deterjani alcaksiniz? Bu konuda hic bilgim yok. Tecrubeli anneler yardimci olursa sevinirim

İlk çocuğumda önce haci şakir almıştım iri taneliydi ve erimiyordu sıcak suyla eritip koyuyordum makineye 1 paketi zor bitirdim ondan sonra 4 yıl Dalan Roxy kullandım. Büyüdüğü için son 1 yıldır da sıvı bebek deterjanı kullanıyorum. Dalan Roxy i öneririm.

Kizlar bebek kiyafetlerini yikamak icin hangi deterjani alcaksiniz? Bu konuda hic bilgim yok. Tecrubeli anneler yardimci olursa sevinirim
Ben 2 yaşına kadar dalin kullandım çok memnundum leke falan pek çıkarmıyordu ama zararsız geliyordu cildinde hiç tahriş kızarıklık olmadı

biraz aşağı doğru oturmuş dedi ama tam anlamadım yani rahim ağzın falan iyi dedi bidahakine sorucam gene

Benimde öyle kalabalık ortamlarda beni zor durumda bırakıyor valla hopluyorum bazen yerimden
İnşallah doğduğundada böyle kıpır kıpır olur bizi peşinden koşturur :))

sağlık ocagında nasıl yapılıyor yukleme
bardaklara şekerli su mu konuluyor
o bardaklar özel mi yoksa kendı kullandıkları bardaklar falan olmasın
Ya bende böyle düşünüyorum hiç güvenmiyorum.
Birde benim ebenin gözleri görmüyor baya sakar geçen 2 tane aşıyı yere düşürdü üçüncüde artık vurabildi

Onu bilmiyordum. Minicik kiyafetlerin derdi simdiden basladi:)
yaa sorma
canım onlara ben de baktım da bir yerde granül sabunların uzun müddet kullanıldığında makinede tıkanmaya sebep olduğunu duydum acaba doğru mu ki bilemedim
ya öyle bişey olabilir mi acaba
güle güle kullan canım ben black fridayde almıştm pentiden 1 tane südyen duruyor öyle

ben de eşimin sürekli benden ayrıldığını görüyorum rüyamda
sonra oturup ağlıyorum ben birdaha beni bu kadar seven bir adamı böyle bir zamanda nereden bulacağım diye

3-4 günde bir görüyorum benzer içerikli rüyalar

Kızlar göğüs pompası aldınız mı ? Lansinoh nasıl acaba ya da avent mi ? Manuel ilk zamanlar iyimiş ama sonraları yorucuymuş, heralde direk elektrikli alırım gibi. Siz neler düşünüyorsunuz ? Aslında medela iyimişte çok pahalı o kadarı zor.

Anladım evet böyle düşününce haklısınız

Kendi doktorunuz yapmazsa eğer
sağlık ocaklarıda yapıyor aklınızda bulunsun

Az önce sağlık ocağından geldim yapılmıyor dedi, doktor hanım ‘ben hastalarıma tokluk bakıyorum, sabah 7 de biraz ballı, reçelli kahvaltı yapılıp 9 da kan veriliyor, duruma göre hastaneye yönlendiriyorum’ dedi. Her sağlık ocağı farklı heralde ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…