Pek hıjyenık olmuyormus sağlık ocagında duydugum bu sekılde idi
Teşekkürler canım yazıcam geldiğindeYazarsan çok sevinirim canım güle güle giy :)
Inceledim biraz yorumlari. Granul dabunlar makinede erimiyor denmis bazi onerilen deterjenlar leke cikarmiyor denmis kararsiz kaldim. Tesekkur ederim onerin icin green cleani inceleyim hemen..canım Allah gönlüne göre versin inşallah en kısa sürede kavuşursun meleğine
benim çıktı göbek deliğimin üstüne canım1-2 hafta oldu hatta
ben green clean aldım bir de dalan granül sabun aldm canım. instagramda mühendisinoglu diye bi sayfa vavr orda içeriklerini inceliyor. ona göre bakıp karar verebilirsin
evet canım suda eritip kullanın diyorlar granül sabunlarıInceledim biraz yorumlari. Granul dabunlar makinede erimiyor denmis bazi onerilen deterjenlar leke cikarmiyor denmis kararsiz kaldim. Tesekkur ederim onerin icin green cleani inceleyim hemen..
Gec degil canim 21-24 haftalarda yapiliyor. Ben 21 de yaptirdim cok kucuktu 24 te bidaha bakariz dedi. Seninki daha ideal yani..Kızlar detaylı ultrason için 23. Hafta geç mi
Onu bilmiyordum. Minicik kiyafetlerin derdi simdiden basladi:)evet canım suda eritip kullanın diyorlar granül sabunları
Benim kızımın bacaklar yukarda ama heryerden vuruyor sanırsın ahtapot var karnımdaKızlar bebısler yukarı cıktımı? Tabı benımle aynı olanlara soruyorum:) benım kız gobek delıgının yanına az ustune dogru vurmaya basladı
Güzel arkadaşlarım hamilelerin duası geçer nolur bana da bir evlat için dua edin Rabbim e inşallah ben de evlat sahibi olabileyim istiyorum lütfen dualarınızı esirgemeyin aşılama yapıldı sonuç bekliyorum hepinize sevgiler sağlıklı doğumlar dilerim
Benimki her yönden tekmeliyor. Sag sol asagi yukarı dönüp duruyor galibaKızlar bebısler yukarı cıktımı? Tabı benımle aynı olanlara soruyorum:) benım kız gobek delıgının yanına az ustune dogru vurmaya basladı
Siveno aldim ben. Trendyolda indirim vardi.Kizlar bebek kiyafetlerini yikamak icin hangi deterjani alcaksiniz? Bu konuda hic bilgim yok. Tecrubeli anneler yardimci olursa sevinirim
Ben de sordum doktora bunu diyet başlanıyormuş şeker çıkması halinde diyetle şeker kontrol altına alınıp çocuğa zarar vermesinin önüne geçiliyormuşEvet
Peki allah korusUn yükleme sonrası sıkıntı çıkarsa bize ya da bebeğe ne gibi önlem alınıyor ?
İyi o zaman canım bende randevu alcaktım çalıştığım için haftasonu olsun dedim çok sağol cevabın içinGec degil canim 21-24 haftalarda yapiliyor. Ben 21 de yaptirdim cok kucuktu 24 te bidaha bakariz dedi. Seninki daha ideal yani..
benim kızçem de bazen göbek deliğimin çevresine bazen çok aşağılara vuruyor. elimi koyunca geçişleri çok net belli oluyorKızlar bebısler yukarı cıktımı? Tabı benımle aynı olanlara soruyorum:) benım kız gobek delıgının yanına az ustune dogru vurmaya basladı
canım onlara ben de baktım da bir yerde granül sabunların uzun müddet kullanıldığında makinede tıkanmaya sebep olduğunu duydum acaba doğru mu ki bilemedimcanım Allah gönlüne göre versin inşallah en kısa sürede kavuşursun meleğine
benim çıktı göbek deliğimin üstüne canım1-2 hafta oldu hatta
ben green clean aldım bir de dalan granül sabun aldm canım. instagramda mühendisinoglu diye bi sayfa vavr orda içeriklerini inceliyor. ona göre bakıp karar verebilirsin
ben de tahlillere s o gidiyorum bir kere kan alınacağı zaman benden once bır cocuk girdi cok agladı odadabende devamlı sağlık ocağına gidiyorm takibe kan aldırmaya aşıya falan ama bir sıkıntı olmadı ya iğneler falan hep paketinden çıkıyor zaten
sağlık ocagında nasıl yapılıyor yuklemeben yaptırdım 23 haftada bir sıkıntı çıkmadı çok şükür zararı neymiş ki acaba doktor istemiyor bide ben daha duymadım şeker yüklemesinin zararını gören siz duydunuz mu ne gibi bir şey oluyormuşbir de sağlık ocağında niye mikrop kapasın ki
Benim bı hafta 10 gün önce falan başladı canım göbek deliğinin üstü sağı solu her tarafı kullanıyor sağolsun kuzuşumKızlar bebısler yukarı cıktımı? Tabı benımle aynı olanlara soruyorum:) benım kız gobek delıgının yanına az ustune dogru vurmaya basladı
püff işte insanın içinde olacak temizlik bende bir sefer öyle bir şey yaşadım devlette kan alınırken yerler kan olmuş kadın ayağıyla sildiriyordu falan ama özele indirmek yanlış olur insanlarımız pis malesef mikrop her yerde hele sağlıkta çok dikkat etmek lazım eliyle o kanları alırken kendini de düşünmüyor işte her yerde böyle özelde de 10 tane temiz insan olur bi tanesi gelir batırır falan birde şeyden dolayı takıldım yani yanlış anlama sağlık ocakları hijyenik değilmiş diyince bir çok şeyde orda yapılıyor aşılar falan bebek doğunca da her şeyini sağlık ocağı takip ediyor insan öyle şeyler görünce huylanıyor tabi ama nereye güvenicez tam bilemedimben de tahlillere s o gidiyorum bir kere kan alınacağı zaman benden once bır cocuk girdi cok agladı odada
heryer kan olmıs , kanlı pamuklar bantlar falan yerde idi
cocuk cıkınca ben girdim ama hemşire elleri ile yerdeki kanlı pamukları aldı sonra hıc elını yıkamadan bende elinizi yıkasaydınız dedim
unuttum dedi ondan sonra güvenım kalmadı pek
Hakikaten yaa ben hiç bu açıdan düşünmemiştim
Çocuk meğerse neler görüyormuş
Senın oğlan uykucu olcak annesını dusunuyor aman annecıgım rahatsız olmasın dıyor sen anlamıyorsunBenimki hala kasıkta genel olarak nadir olarak göbeğin yan tarafında hissediyorum perşembe günü randevum var görcez bakalım nerde napıyo beyfendi
doktor asagıda demedıyse degıldır ben her gıttıgımde hatta soruyorum :)bizimki asla çıkmıyor arada ortalara da vuruyor ama hep kasıklarda göbek deliğinin bir kaç parmak altında bebiş elime geliyor poposu aşağı doğru oturmuş bakalım ilerde doğum pozisyonunu falan alır inşallah :)
Yerlerı varken degerlendırıyorlar yakında sıgmaayacaklar bırak tepişsinlerBenim bebiş de aynı
Göbek deliğimin çok az üstünde tepişip duruyor
Bazen de kasıklarıma yakın yerlerde vuruyor
Artık ters mi dönüyor napıyor bilemiyorum
Geziniyor içeride
Bu kızlar cok yaramaz coooookkkk totoları bır yerde durmuyor kıpır kıpırı ıkıncı kızım ıkısı de aynı tepişip duruyorlar annelerini dusunen yokBenim kızımın bacaklar yukarda ama heryerden vuruyor sanırsın ahtapot var karnımdaBazende o kadar aşağı vuruyor ki diyorum şimdi çıkacak birde çıkarsa diye kendimi sıkıyorum.
Bunu doktora sorucam aşağıda demekki baya.
Zaten karnımda çok aşağıda büyüdükçe yukarı çıkmazsa yandım baya aşağı çeker beni
Aynı aynııııBenimki her yönden tekmeliyor. Sag sol asagi yukarı dönüp duruyor galiba
benim kızçem de bazen göbek deliğimin çevresine bazen çok aşağılara vuruyor. elimi koyunca geçişleri çok net belli oluyor
benım daha bu hafta baskadı gobek delıgının oraya vuruyordu da yanlarına az yukarısına yenı gectıkBenim bı hafta 10 gün önce falan başladı canım göbek deliğinin üstü sağı solu her tarafı kullanıyor sağolsun kuzuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?