2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Pek hıjyenık olmuyormus sağlık ocagında duydugum bu sekılde idi

Tatlım ben de cuma günü kontrole gidicem özeldeki doktoruma. Kan vs isteyecek. Ordaki açlık tokluk şekerin değerine göre şeker yüklemesi yapacak. Ben yapılması taraftarıyım. Bizim sülalede şeker hastası çok. Ha bende ya da bebeğimde olacak diye de bir şart yok ama ben işimi sağlama almak istiyorum Ne kadar zorlu olsa da o şeker yüklemesi, katlanıcaz artık

Inceledim biraz yorumlari. Granul dabunlar makinede erimiyor denmis bazi onerilen deterjenlar leke cikarmiyor denmis kararsiz kaldim. Tesekkur ederim onerin icin green cleani inceleyim hemen..

Kızlar bebısler yukarı cıktımı? Tabı benımle aynı olanlara soruyorum:) benım kız gobek delıgının yanına az ustune dogru vurmaya basladı
Benim kızımın bacaklar yukarda ama heryerden vuruyor sanırsın ahtapot var karnımda Bazende o kadar aşağı vuruyor ki diyorum şimdi çıkacak birde çıkarsa diye kendimi sıkıyorum.
Bunu doktora sorucam aşağıda demekki baya.
Zaten karnımda çok aşağıda büyüdükçe yukarı çıkmazsa yandım baya aşağı çeker beni

İnşallah Allah gönlüne göre verir. Dua edicem senin için. En yakın zamanda güzel haberlerini duyarız umarım

Kizlar bebek kiyafetlerini yikamak icin hangi deterjani alcaksiniz? Bu konuda hic bilgim yok. Tecrubeli anneler yardimci olursa sevinirim
Siveno aldim ben. Trendyolda indirim vardi.

Sampuan vs icin de mustelanin hosgeldin bebek gibi bir seti var. Sampuan köpük bebe yagi pisik kremi. Çantalı falan. Onu da trendyoldan aldim indirimden. Baya giderler galiba

Kızlar bebısler yukarı cıktımı? Tabı benımle aynı olanlara soruyorum:) benım kız gobek delıgının yanına az ustune dogru vurmaya basladı
benim kızçem de bazen göbek deliğimin çevresine bazen çok aşağılara vuruyor. elimi koyunca geçişleri çok net belli oluyor

canım onlara ben de baktım da bir yerde granül sabunların uzun müddet kullanıldığında makinede tıkanmaya sebep olduğunu duydum acaba doğru mu ki bilemedim

Kizlar ben bi de emzirme sutyeni aldim pentiden. Guzel kavriyor. Denemeden almayin tabi. Benin hosuma gitti. Bi de 3 al 2 ode kapmanya vardi. 2 sutyen bir tayt aldim. Tayt bedavaya geldi.
Biraz erken oldu ama artik evdeki sutyenlerim sıkıyor baya. Bunlari kullanicam

bende devamlı sağlık ocağına gidiyorm takibe kan aldırmaya aşıya falan ama bir sıkıntı olmadı ya iğneler falan hep paketinden çıkıyor zaten
ben de tahlillere s o gidiyorum bir kere kan alınacağı zaman benden once bır cocuk girdi cok agladı odada
heryer kan olmıs , kanlı pamuklar bantlar falan yerde idi
cocuk cıkınca ben girdim ama hemşire elleri ile yerdeki kanlı pamukları aldı sonra hıc elını yıkamadan bende elinizi yıkasaydınız dedim
unuttum dedi ondan sonra güvenım kalmadı pek

sağlık ocagında nasıl yapılıyor yukleme
bardaklara şekerli su mu konuluyor
o bardaklar özel mi yoksa kendı kullandıkları bardaklar falan olmasın

püff işte insanın içinde olacak temizlik bende bir sefer öyle bir şey yaşadım devlette kan alınırken yerler kan olmuş kadın ayağıyla sildiriyordu falan ama özele indirmek yanlış olur insanlarımız pis malesef mikrop her yerde hele sağlıkta çok dikkat etmek lazım eliyle o kanları alırken kendini de düşünmüyor işte her yerde böyle özelde de 10 tane temiz insan olur bi tanesi gelir batırır falan birde şeyden dolayı takıldım yani yanlış anlama sağlık ocakları hijyenik değilmiş diyince bir çok şeyde orda yapılıyor aşılar falan bebek doğunca da her şeyini sağlık ocağı takip ediyor insan öyle şeyler görünce huylanıyor tabi ama nereye güvenicez tam bilemedim

Hakikaten yaa ben hiç bu açıdan düşünmemiştim
Çocuk meğerse neler görüyormuş
ah ahh daha neler dusunuyolar acaba
Benimki hala kasıkta genel olarak nadir olarak göbeğin yan tarafında hissediyorum perşembe günü randevum var görcez bakalım nerde napıyo beyfendi
Senın oğlan uykucu olcak annesını dusunuyor aman annecıgım rahatsız olmasın dıyor sen anlamıyorsun
doktor asagıda demedıyse degıldır ben her gıttıgımde hatta soruyorum :)

Benim bebiş de aynı
Göbek deliğimin çok az üstünde tepişip duruyor
Bazen de kasıklarıma yakın yerlerde vuruyor
Artık ters mi dönüyor napıyor bilemiyorum
Geziniyor içeride
Yerlerı varken degerlendırıyorlar yakında sıgmaayacaklar bırak tepişsinler
Bu kızlar cok yaramaz coooookkkk totoları bır yerde durmuyor kıpır kıpırı ıkıncı kızım ıkısı de aynı tepişip duruyorlar annelerini dusunen yok benımde sureklı degısıyor karnım calkalanıyor dıyorum noluyore yahu gecen dedım kı galıba duan takla attı karnıma bı sallandı aynıı asagı vuruyor cıkacak gıbı sonra yukarı vuruyor degısık degısık yaramazlıklar
Benimki her yönden tekmeliyor. Sag sol asagi yukarı dönüp duruyor galiba
Aynı aynıııı
benim kızçem de bazen göbek deliğimin çevresine bazen çok aşağılara vuruyor. elimi koyunca geçişleri çok net belli oluyor

Benim bı hafta 10 gün önce falan başladı canım göbek deliğinin üstü sağı solu her tarafı kullanıyor sağolsun kuzuşum
benım daha bu hafta baskadı gobek delıgının oraya vuruyordu da yanlarına az yukarısına yenı gectık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…