2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
5 te canım cinsiyeti göstersede hafta sonunu beklicem parti yapıcam ya
Kız gösterir artıkk 24. Haftadasın sen ne hissediyosun peki? Önceki hamileliğinle aynımı belirtiler. Gerçi benim annemin iki hamileliğide çok farklıymış ama iki kızı oldu değişedebiliyo yani.

ayyyy ne sabırlısın valla
hayatta bekleyemem zaten 24 haftadır bekliyorsun
Ben bile çatladım burada
Napim canım en baştan partiye heves ettim parti malzemeleri bile hazır yapmazsam içimde kalır valla okadar bekledim 4,5 güncük daha beklerim dedim

Kız gösterir artıkk 24. Haftadasın sen ne hissediyosun peki? Önceki hamileliğinle aynımı belirtiler. Gerçi benim annemin iki hamileliğide çok farklıymış ama iki kızı oldu değişedebiliyo yani.
Wala kız hissediyorum ben en başından beri. Belirtiler hemen hemen aynı oğlumda çok çikolata yedim bunda da ikisinde de başta mide bulantısı yaşadım bunda biraz daha uzun sürdü bakalım ne çıkacak

Aynen farklı ozaman
10 haftalık hamileyken sağlik ocagina gitmiştim
Hemşire demiştiki 20.hafta tetonoz için gelirsin
Sonrada şeker yüklemesi için çağırız seni
İster hastanede istersen burda yaparız demişti
Ama ben yaptırmıcam zaten

Oğlumdan kalma lansinoh elektrikli war çok memnunum tavsiye ederim kesinlikle

Wala kız hissediyorum ben en başından beri. Belirtiler hemen hemen aynı oğlumda çok çikolata yedim bunda da ikisinde de başta mide bulantısı yaşadım bunda biraz daha uzun sürdü bakalım ne çıkacak
Canım benim Allah gönlüne göre versin inşallah ama en önemlisi sağlıklı olması hayırlı bi evlat olsunda hepimizin evladı gerisi önemli değil çok

Ben göğüs pompası olarak bunu aldım Kızlar. Çalışmıyorum ihtiyaç olursa kullanırım diye düşündüm.
Hepsiburadada 106 tl fiyatı

Eklentiler

• 53EF614F-1A5F-4C31-84CD-B4482044F2BB.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 120
Benimde öyle kalabalık ortamlarda beni zor durumda bırakıyor valla hopluyorum bazen yerimden
İnşallah doğduğundada böyle kıpır kıpır olur bizi peşinden koşturur :))
kalabalık yerde galıba seslerden etkılenıyor cosuyor bızımkı de :))))) ınsallah mı ama zaten koşuyordum yaaaa dınlensem olmazmı

Bence de kız,uğraştırmasın artık minnoş yahu

Selam kızlar ;
Bugün doktor kontrolümüz vardı çok şükür herşeyimiz yolunda.Haftamız bizim 24.hafta oldu,minnoşum da 700 gr olmuş

Canım ne güzel büyümüş bebis bende senle aynıyım benim ki de o kadar olmusmudur acaba:) bende 8 güne gidicem inşallah.

Doğumda lavanta kesesi yapicam arkasına da magnet yapistiricam ortalıkta kayboluyor isteyen dolabına yapistiracak. Baston şeker almak istiyorum onuda paketleydik kurdaleyle paketini susleyeyim diyorum . Şeker hamurundan kurabiyeler yapıyorum süslü arkadsarima yaptım zorlanmazsam bir de onu yapicam inşallah .

kalabalık yerde galıba seslerden etkılenıyor cosuyor bızımkı de :))))) ınsallah mı ama zaten koşuyordum yaaaa dınlensem olmazmı
Sen iki katı koşturacaksın mecbur ikinci kızlar daha hareketli oluyor herzaman :))
Sizde o tatlı abla varken sana çok iş kalmaz annesi

Kıyafetlerim arasında penti taytı en rahatı, doğru bi seçim yapmışsın, güle güle giy :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…