2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Geçen gün ben de senin hesap aldattığını gördüm eşimin. Uyanınca kızdım, tehdit ettim, seni çok iyi anlıyorum:).

Kızlar bebısler yukarı cıktımı? Tabı benımle aynı olanlara soruyorum:) benım kız gobek delıgının yanına az ustune dogru vurmaya basladı
Benim ki çıktı canım,lavaboya gitme sıklığımdan bile bunu anladım

Maşallahhh canım kaç gün önden gidiyor kaçıncı haftan
Normal de bugün 23.haftamız ama bir hafta önden gittiği için 24.hafta olduk ,Doktorun açıklaması da yumurtlamam daha önce olabilirmiş

Ya ne güzel ne tatlı şeyler yapıyorsun ,maşallah canım sana seninki de büyüdü artık annesi,benimki kadar olmuştur.Şeker hamurunu marshmellowdan mı yapıyosun

Sen iki katı koşturacaksın mecbur ikinci kızlar daha hareketli oluyor herzaman :))
Sizde o tatlı abla varken sana çok iş kalmaz annesi
Bakalım neler yasıyacagımmm saclarım havaya kalkabılır esım dusunsun 3tane kızla ne yapacak o düşünsün maaakkajjj alcazmı babaaa bısıklet alcazmı babaaaaa luj alsana babaaaa baba bızı gezdırrrrrr

Ben ebebek indiriminde aldım. Lansinoh 2 li elektrikli olandan bugün geldi hatta.
Güzel görünüyor. Çoğunlukla alınmalı demişti anneler o yüzden riske atmak istemedim hazır indirimde yakalamışken aldım

Yok canım kadın Doğum seni perinatolojiye yönlendiriyor kayıt açıp sistemden yoksa MHRSde gözükmez perinatoloji bölümü sonra oraya randevu alıyorsun. Hem çalışıyorsan naçizane fikrim git özelde yaptır bence :) ben çalışmıyorum tek maaş bizde uygun fiyata özelleride araştır istersen

Hayrolsun İnşâAllah:) yahu bende çok saçma sapan rüyalar görüyorum film gibi alakasız kişiler giriyor rüyama. Seninkine benzer rüyalar bende görüyorum :) Allah sonumuzu hayır etsin:)

Çok güzel. Hamilelik takviminde yazan tarihin doğru mu? Sat'a göre mi bakıyor?
Hamilelik takvimimde yazan Sat’a göre canım ,benim de aklım karıştı doktora sordum.O da “yumurtlaman daha erken olmuş olabilir ,sen tarihlere takılma,o kadar önemli değil “dedi.Kuzum ama şunu da belirtiyim.Eşimin boyu 1,83 benim boyum 1.70 normal yani ,uzun olması

Ben ebebek indiriminde aldım. Lansinoh 2 li elektrikli olandan bugün geldi hatta.
Güzel görünüyor. Çoğunlukla alınmalı demişti anneler o yüzden riske atmak istemedim hazır indirimde yakalamışken aldım

İkilisinde galiba göğüs ucu iki boymuş. Olabilecek yaralara karşı.

Kizlar bebek kiyafetlerini yikamak icin hangi deterjani alcaksiniz? Bu konuda hic bilgim yok. Tecrubeli anneler yardimci olursa sevinirim
İnstagramda muhendisinoglu var onu takip et bak çok güzel içerik incelemesi yapıyo. Deterjanlarla ilgili de bütçeye göre istediğini seçebilirsin. Ben sanırım green clean in bebek deterjanı ve yumuşatıcısını alıcam

Ben de 1.73:).bana da uzun olacak dedi de, bahadır ggitmiyorum doktora, merak ettim, ne kadar olmuştur ortalama diye.

İnan bebeğime her dua ettiğimde isteyen herkese de dua ediyorum. Ben de baya bekledim zor zamanlardı ama bebiş gelince hepsini unutturuyor :) en kısa zamanda bebeğine sağlıkla kavuşursun inşallah. Allah isteyen kimseyi bekletmesin.

Kızlar ebebekte bugün chicco indirimi vardı gece saat 1'de tesadüfen girdim baktım bütün biberonlar bitmiş ne çok beklemiştim halbuki
E bebeğin internet şubesinde o sıkıntı var ya herşey tükenmiş. Gece tam 12 de bakıyorum tükendi yazıyo zaten stokları bitik olan şeye indirim yapmak garip oluyo biraz. Mağazada stokları vardır ama yakınınızda varsa bi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…