Hd kalitede rüyalar görüyorum. Rüyamda eşim senden artık hiç etkilenmiyorum diyip açık sitelere giriyodu. Uyanınca eşime senden nefret ediyorum dedim. Adam da neye uğradığını şaşırdı. Sonra bir dizi beni aldatırsa ona neler yapacağımı anlatıp onu işe öyle uğurladım
Canım ne güzel büyümüş bebis bende senle aynıyım benim ki de o kadar olmusmudur acaba:) bende 8 güne gidicem inşallah.
Doğumda lavanta kesesi yapicam arkasına da magnet yapistiricam ortalıkta kayboluyor isteyen dolabına yapistiracak. Baston şeker almak istiyorum onuda paketleydik kurdaleyle paketini susleyeyim diyorum . Şeker hamurundan kurabiyeler yapıyorum süslü arkadsarima yaptım zorlanmazsam bir de onu yapicam inşallah .
Ya ne güzel ne tatlı şeyler yapıyorsun ,maşallah canım sana seninki de büyüdü artık annesi,benimki kadar olmuştur.Şeker hamurunu marshmellowdan mı yapıyosun
Kızlar göğüs pompası aldınız mı ? Lansinoh nasıl acaba ya da avent mi ? Manuel ilk zamanlar iyimiş ama sonraları yorucuymuş, heralde direk elektrikli alırım gibi. Siz neler düşünüyorsunuz ? Aslında medela iyimişte çok pahalı o kadarı zor.
Ben ebebek indiriminde aldım. Lansinoh 2 li elektrikli olandan bugün geldi hatta.
Güzel görünüyor. Çoğunlukla alınmalı demişti anneler o yüzden riske atmak istemedim hazır indirimde yakalamışken aldım
Bilmiyorumki Marmara Üniv. Hastanesine direk randevu alınıyormu, 182 den sordugumda başka hastanede yok demişlerdi.. burdan bilgisi olan olsa iyi olurdu aslında çalıştııgm için sürekli izin alıp gidemiyorum Zeynep Kamile gebe den randevu alıp gidin detaylı için gün veriyorlar diye duydum gittim megerse öyle deilmişş :):)
Yok canım kadın Doğum seni perinatolojiye yönlendiriyor kayıt açıp sistemden yoksa MHRSde gözükmez perinatoloji bölümü sonra oraya randevu alıyorsun. Hem çalışıyorsan naçizane fikrim git özelde yaptır bence :) ben çalışmıyorum tek maaş bizde uygun fiyata özelleride araştır istersen
Hd kalitede rüyalar görüyorum. Rüyamda eşim senden artık hiç etkilenmiyorum diyip açık sitelere giriyodu. Uyanınca eşime senden nefret ediyorum dedim. Adam da neye uğradığını şaşırdı. Sonra bir dizi beni aldatırsa ona neler yapacağımı anlatıp onu işe öyle uğurladım
Hayrolsun İnşâAllah:) yahu bende çok saçma sapan rüyalar görüyorum film gibi alakasız kişiler giriyor rüyama. Seninkine benzer rüyalar bende görüyorum :) Allah sonumuzu hayır etsin:)
Hamilelik takvimimde yazan Sat’a göre canım ,benim de aklım karıştı doktora sordum.O da “yumurtlaman daha erken olmuş olabilir ,sen tarihlere takılma,o kadar önemli değil “dedi.Kuzum ama şunu da belirtiyim.Eşimin boyu 1,83 benim boyum 1.70 normal yani ,uzun olması
Ben ebebek indiriminde aldım. Lansinoh 2 li elektrikli olandan bugün geldi hatta.
Güzel görünüyor. Çoğunlukla alınmalı demişti anneler o yüzden riske atmak istemedim hazır indirimde yakalamışken aldım
İnstagramda muhendisinoglu var onu takip et bak çok güzel içerik incelemesi yapıyo. Deterjanlarla ilgili de bütçeye göre istediğini seçebilirsin. Ben sanırım green clean in bebek deterjanı ve yumuşatıcısını alıcam
Hamilelik takvimimde yazan Sat’a göre canım ,benim de aklım karıştı doktora sordum.O da “yumurtlaman daha erken olmuş olabilir ,sen tarihlere takılma,o kadar önemli değil “dedi.Kuzum ama şunu da belirtiyim.Eşimin boyu 1,83 benim boyum 1.70 normal yani ,uzun olması
Güzel arkadaşlarım hamilelerin duası geçer nolur bana da bir evlat için dua edin Rabbim e inşallah ben de evlat sahibi olabileyim istiyorum lütfen dualarınızı esirgemeyin aşılama yapıldı sonuç bekliyorum hepinize sevgiler sağlıklı doğumlar dilerim
İnan bebeğime her dua ettiğimde isteyen herkese de dua ediyorum. Ben de baya bekledim zor zamanlardı ama bebiş gelince hepsini unutturuyor :) en kısa zamanda bebeğine sağlıkla kavuşursun inşallah. Allah isteyen kimseyi bekletmesin.
E bebeğin internet şubesinde o sıkıntı var ya herşey tükenmiş. Gece tam 12 de bakıyorum tükendi yazıyo zaten stokları bitik olan şeye indirim yapmak garip oluyo biraz. Mağazada stokları vardır ama yakınınızda varsa bi bakın