90 aldım canım trendyoldan almıştım. Süt sağma makinasını arkadaşım vericek philips avent almış hiç kullanmamış vericek kullanıcam ihtiyacım bitene kadar sonra geri vericem :)
Yani benim bildigim oyle, eksik de biliyor olabilirim. Yazin hic kullanma ihtiyaci duymadim, ama kisin isinmadan kaynakli odanin havasi cok kuruyordu, buhar dengesini tutturmak icin calistiriyordum. Ozellikle cocuk olsun yetiskin olsun hasta oldugumuzda geceleri calistiriyorum, daha rahat bir uyku uyumamizi sagliyor, oksuruge falan iyi geliyor.
Benim bebeklerin hiç bir şeyine ayrıntılı olarak bakmadı.Sıradan normal bir muayene gibi sadece kafalarını karınlarını ve bacaklarını ölçtü ama rapor kağıdına bütün organlarına normal yazmış hiç bir şey anlamadım bu durumdan
Kızlar göğüs pompası aldınız mı ? Lansinoh nasıl acaba ya da avent mi ? Manuel ilk zamanlar iyimiş ama sonraları yorucuymuş, heralde direk elektrikli alırım gibi. Siz neler düşünüyorsunuz ? Aslında medela iyimişte çok pahalı o kadarı zor.
Ben ilk cocugumda calistigim icin 21 ay kullandim elektrikli, cift tarafli olanini, medelaydi, benim cok isime yaradi. Simdi yine kullanacagim, burada sigorta her dogum icin bir tane ucretsiz vermek zorunda, eskisi evde duruyor ama yine bir tane alacagim, birini ise getiririm diye dusunuyorum. Medeladan memnunum ama acaba ikinciyi baska marka mi secsem diye dusunuyorum. Avent de Lansinoh da genel olarak urunlerinin iyi oldugunu duydugum markalar. Aventin sanirim emzik haric hicbir urununu kullanmadim, Lansinoh`un da gogus kremini, gogus pedini ve sut torbasini kullanmistim, hepsinden de memnun kaldim.
Ben bunu alıcam aslında fotoda gözüktüğü gibi değil eni 1.40 çok küçük bence ama napıyım daha iyisinide bulamadım en azından lake boya ahşap küçükte olsa kaliteli yani
1 ay oldu nerdeyse fistik. Kazanın hemen ardından ayrıntıliya girdim, sonra gitmedim. Perşembe randevum var, merak içindeyim. Yine de uzun olsun diye kalsiyum almaya çalışıyorum her gün belli miktarda. Sen dikkat ediyor musun süte falan? Bir de şey okudum geçenlerde 20.haftalara kadar gelişimi normal olan her çocuk hemen hemen aynı boyda oluyormuş da ,20.haftadan sonra boy ,kilo farkı ortaya çıkmaya başlıyormus.
İlk çocuğumda önce haci şakir almıştım iri taneliydi ve erimiyordu sıcak suyla eritip koyuyordum makineye 1 paketi zor bitirdim ondan sonra 4 yıl Dalan Roxy kullandım. Büyüdüğü için son 1 yıldır da sıvı bebek deterjanı kullanıyorum. Dalan Roxy i öneririm.
1 ay oldu nerdeyse fistik. Kazanın hemen ardından ayrıntıliya girdim, sonra gitmedim. Perşembe randevum var, merak içindeyim. Yine de uzun olsun diye kalsiyum almaya çalışıyorum her gün belli miktarda. Sen dikkat ediyor musun süte falan? Bir de şey okudum geçenlerde 20.haftalara kadar gelişimi normal olan her çocuk hemen hemen aynı boyda oluyormuş da ,20.haftadan sonra boy ,kilo farkı ortaya çıkmaya başlıyormus.
Kuzum Hergün yumurtamı yiyorum,onun dışında günlük olarak sütümü içiyorum,haftada bir kez balık yiyorum.Karbonhidrattan elimden geldiğince uzak durmaya çalışıyorum.Süt içemezsem yoğurt Ya da sütlü tatlı yiyorum ama en başından beri boy ve kg olarak öndeydi benimki
Ben bunu alıcam aslında fotoda gözüktüğü gibi değil eni 1.40 çok küçük bence ama napıyım daha iyisinide bulamadım en azından lake boya ahşap küçükte olsa kaliteli yani
İnstagramda muhendisinoglu var onu takip et bak çok güzel içerik incelemesi yapıyo. Deterjanlarla ilgili de bütçeye göre istediğini seçebilirsin. Ben sanırım green clean in bebek deterjanı ve yumuşatıcısını alıcam[/QUOTE
Herkes onu onermis vardir bir bildikleri. Tesekkur ederim canim:)
Hd kalitede rüyalar görüyorum. Rüyamda eşim senden artık hiç etkilenmiyorum diyip açık sitelere giriyodu. Uyanınca eşime senden nefret ediyorum dedim. Adam da neye uğradığını şaşırdı. Sonra bir dizi beni aldatırsa ona neler yapacağımı anlatıp onu işe öyle uğurladım
Alın benden de o kadar daha sabah sinir oldum uyandım..
Hele benim rüyam resmen salak saçmaydı.. BDV lik tam..
Bende eşime kız ayarlıyordum aynı odaya kitliyordum..Hamileyim eşime sen erkeksin aşkım ihtiyacın olur diyordum..
Midem bulandı ıyk anltırken tüylerim ürperdi..Nasıl uyandım varya kan ter içinde kalmışım..
Suratım saatlerçe asık gezdim eşime anlttım o da diyor ki sen hamile olunca garip şeyler görüyorsun korkutma beni dedi Geçen gece de uyanıp hadi seviş benimle demişim Sonra eşim sarılmış felan uyuya kalmışım tekrar
E bebeğin internet şubesinde o sıkıntı var ya herşey tükenmiş. Gece tam 12 de bakıyorum tükendi yazıyo zaten stokları bitik olan şeye indirim yapmak garip oluyo biraz. Mağazada stokları vardır ama yakınınızda varsa bi bakın