2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ayy evet bende hep öyle diyorum eşime benden birtane daha düşün diye
Sana bile sürer oje sesini çıkaramazsın diyorum
Kız babası olmak çok güzel ama şimdiden ikinci kızımız diyor bahsederken ikinci çocuktan oysa ikinciyi erkek ister diye düşünmüştüm :))

Wala kız hissediyorum ben en başından beri. Belirtiler hemen hemen aynı oğlumda çok çikolata yedim bunda da ikisinde de başta mide bulantısı yaşadım bunda biraz daha uzun sürdü bakalım ne çıkacak
Benim bebiş kız ama bir gün bile midem bulanmadı :)

Kızlar aranızda sağlıkçı olan var mı radyasyon alan hastayla aynı oda da bulunmak bebeğimi etkiler mi?

Ya kız cocukları cogu meraklı oluyor :) dedemler anlatır ben kucukken aynanın karsısından cıkmazmısım amcamlar sakalasır sacım bozuldu dermısım kızımda annesı gıbı cok sevıyor sacımı senın gıbı yap anneee muj sürermısn bana anne :)) oje falanda ıstıyor ama soyluyorm buyuyunce dıye ıkı lafından bırı o buyumus
Evde esofmanın ustune etek gıyıyor yazlık elbıselerı gıyıyor altına simliii ayakkabı falan evde kı halını gorsen ölüyorum gulmekten kafada tac cantayı takıyor kızıyla gezıyor guyaa
Esın akıllı kızlar ne kadar annecım annecım dese de babalarına asık oluyorlar bız esımle sarılıyoruz ya hemen araya gırıyor sımdıden alıştır kendını

Kızlar aranızda sağlıkçı olan var mı radyasyon alan hastayla aynı oda da bulunmak bebeğimi etkiler mi?

Canım kayınvalidem aldı geçenlerde tedavi için her aldığında tek kalıyor 24 saat evde.. Doktor uyarmış gebe ve çocuklardan biraz uzak olalım diye

Doktorunuza sorarsanız yardımcı olur merak etmeyin..

Arkadaşlar şimdi bu gardıroplar bebek eşyaları için baya devasa ya nasıl düzen kurmayı düşünüyosunuz. Ben içini bi toparlıyayım dedim eşyalar minik minik olunca çok karışacak gibi duruyo. Kutu sepet vs öyle mi toparlasak kumaş kutular çok güzel oluyo ama onlar da pahalı

Maşallahhh minişeeee sağlıkla gelsin kuzular inş

Kızlar birşey sorucaktım ben aventin büyük cam biberonunu almıştım kayınvalidem de sağolsun chicconun bineron setini almış içinde 2 tane büyük biberon var ben Ebebek ten almıştım biberonu birde alıştırma bardağı almıştım mavi diye ama pembe geldi.
Şimdi ben benim aldığım biberonları iade edip başka birşey alayım diyorum ama fatura çıkmadı paketten internetten aldığım için telefonuma faturayı indirmiştim bu şekilde değişim yapabilir miyim bilgisi olan arkadaşlar :) karışık yazdım galiba

:)). Ayh hamilelik bizi ne hâllere soktu ya, seninki de fenaymiş bizimkiler gibi:). Zaten bu 2.trimester hamilelerin libidosunun en çok arttığı donemmiş, ispat etmişsin:).

Kızlar e-bebek'te bugün indirim vardı babyjem'in banyo ürünlerinde. E-bebek'ten alsam daha pahalıya geliyordu, hepsi baby-jem'in, 108 tuttu, indirim kuponu alıp 88'e aldık hepsini Trendyol'dan. E-bebek'in indirimleri bazen iyi ama bazen kof. Oyuncaklar banyo oyuncağı, su ustunde duranlardan.

Eklentiler

• IMG-20190212-WA0029.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG-20190212-WA0026.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG-20190212-WA0028.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG-20190212-WA0027.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 38
Ben internette cepli organizer diye biley gördüm bayağı kullanışlı gözüküyor sizlere de fikir olsum hatta kendime de almayı düşünüyorum dolap içleri daha düzenli olur :)

İnternetten indirdiğin faturayla değişim yapabilirsin canım

Çok güzel .İnşallah böyle sağlıkla devamneder ve at gibi olurlar:)).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…