2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
ben mağazadan lansinoh krem aldım geçen akşam. faturanız cep telefonunuza gelecek dediler basılı fatura vermediler. e fatura aynı zaten basılıyla.

Gece gece sinirlerim bozuldu. Bugün annem gelmişti bana yatak odamı dip tırnak temizledi sağolsun. Bende bişeyler yaptım şimdi söylemeyeyim canınız çeker. Neyse yerken fotoğraf çektim durumuma attım anne kız keyfi diye. Kayınvalidemlede aynı binada oturuyoruz onu çağırmadım çünkü baktım terlikleri yoktu evde değil diye düşündüm. Az önce eşime demişki insan benide çağırır çok gücendim demiş. Nasıl sinirlendim anlatamam. Birincisi ben çağırmak zorunda asla değilim. İkincisi gücendiyse eşime söylemesin gelsin bana söylesin oda arada kalıyo hatta eşim bana demicektide ben yüzünden anladım zorla söylettim. Çok sinirlendim ben napıyım şimdi bi kaç güne görüşürüz eşimin söylediğini söyleyeyim mi yoksa hiç bişey olmamış gibimi davranıyım?

Allah hayretsin nasıl rüyalar bunlar böyle ay bende geçende eşimden boşanmışız eve görücü gelmiş benim karnım burnumda gelen adayda çok temiz yüzlü biri ama ben hamileyim dedim olsun ablamda hamileyken boşandı bizim aile alışık bu durumlara dedi bi yandanda beynim uyanık sanki bu işte bi tuhaflık var benim kocam vardı diye uyandım ama kan ter içindeydim . Başka bi günde çok sevdiğim birinin vefat ettiğini gördüm eşimi uyandırdım hadi yolumuz uzun cenazeye yetişmemiz lazım diye Allahtan uyku serserimi durumu anlamadı

Allahım lüzumsuz gereksiz insan resmen ya altlı üstlüsün diye her anan geldiğinde ona seslenicek değilsin adı üstünde ana kızsınız siz özel konuşacaksınızdır başbaşa olacaksınızdır senin çağırmaktan öte kaynananın bunu düşünmesi lazım. Tavrını belirt en azından her ailenin geldiğinde onlarında inmesi gibi bi durum olmıycağını bilsin

Bişey dersen bence özellikle annenle temizlik yaptığını senin gebe olarak detaylı yapamadığını annenin sana faydasının olduğunu söyle özellikle. Ya da arasaydı ne olmuş yani napıyosunuz gördüm diye alınmaya yer arıyolar ya

Daha önce kendi demişti zaten ben misafirin veya ailen geldiğinde falan çıkmam her zaman çağırsan bile demişti ama şimdi niye kıskandı anlamadım. Valla ben konu açılırsa biraz sert konuşurum kalbi kırılır. Benim aynı binada değilde başka bi yerde oturduğumu düşünsün o zaman napıcaktı vallaha sinir oluyorum ya.

Onu söylücem zaten kesin ararmı ölse gene aramaz. Aşırı burnu havadadır kimseyi arayıp sormaz öyle. Ama gerçekten çok kızdım eşime böyle bişey demesine konu açılırsa sinirlenip kötü bişey derim diye korkuyorum çünkü hep yüz yüze bakıcaz neticede

Kızlar kusura bakmayın konu dışında ama bir konuda fikrinizi rica edicem.Benim eşim ameliyat oldu biliyorsunuz ve gelen giden,geçmiş olsun ziyaretinde bulunanlar hiç bitmiyor.Neyse eşimin kuzenleri geçmiş olsuna geldiler,ağırladım ,şimdi ikinci kez başka bir akraba ile tekrar bize gelmek istiyorlar,bugünden Cuma günü için randevu alıyorlar.
1.Ben her geldiklerinde a’dan z’ye tatlısı,tuzlusuyla ağırladım ama onlar hiçbir şey yapmıyorlar.Sadece çay veriyorlar,bundan sonra bende mi öyle yapıyım?
2.4 tane çocuk ve hepsi de küçük ,anneleri hiçbir şekilde ilgilenmiyor.Yepyeni tvmi çizdiler ve bende bu yüzden çok tedirginim,çocuklara kızmaktan korkuyorum çünkü daha sinirim geçmedi
3.Gerçekten artık ciddi anlamda zorlanıyorum,eşime de sinir oluyorum,çay bitti diyor kalkıp doldurmuyor Ya ben bu insanlara görüşmek istemediğimi nasıl belli edebilirim ?

Bence çayın yanına bişey yapmak zorunda değilsin hamile halinde seni bilmem ama geçen gün patates yemeği yaptım yanına da makarna yarım saat yattım yorgunluktan. He bişeyler olmadan olmaz dersen hazır kurupasta koy ki senin yapamadığını görsünler

Feeling07 canım sert konuşurum o yüzden konuşmak istemiyorum dersen bilemem ama bence de söyleyebilirsin annem temizlikten çok yoruldu ona yorgunluk için yaptım dersin kusura bakmasın hem yardımı olmayıp hem de trip atma modunda olmasınlar lütfen...
sassygirll bence yapma canım bişey çayın yanına hazır tek çeşit bişey koy malum hamilelik insan çok yoruluyor her zaman yapamıyor kusura bakmayın dersin :)

Gamzelikiziniz sen ateş ölçer i almıştın öyle hatırlıyorum beurer FT 65 aldın diye hatırlıyorum. hiç denedin mi hep sabit mi ölçüyor falan diye merak ettim

Öyle valla afedersin ama hoşt köpek diyen yok bana kapımı çalıpta iyimisin ağrın sızın varmı diye soran yok anca gücenip trip atar. Çok sinir oldum kendinden soğutuyo sadece başka hiç bişey yapmıyo

Niye senin kapına gelip de söyleyememiş,ancak zaten güçleri oğullarına yetiyor.Ben de az önce eşime patladım .5 aydır dedim camlarım silinmiyor,bir tane yardımın yok sonra da hala misafir ağırlama peşindesin.Ya temizlikçi çağırıyorsun,ya da kendin siliyosun sonra istediğin misafiri kabul et dedim.Ancak adamı deli ediyorlar

Şu var sanki gerçekmiş gibi hissediyor insan uyanır uyanmaz çok net ve keskin rüyalar oluyor
Bazen uyku sersemliği ile saçmalarım diyede korkuyorum Başımıza bir iş gelmeden doğururuz insallah

Ya inan şu durum gibi bir durum benimde başıma geldi yaptığınla kalıyorsun yaranamazsın bu yüzden yorma kendini üstelik hamilesin..
Biraz insanlarda düşünce olsa zaten beklemez elleri solu gelirler..
Yat uzan sancım var de sıyrıl kimseden kimseye hayır yok çünkü

Benimkide bugün arkadaşımız var ortak onları çağırdım dedi bende hee dedim inanmıyomusun dedi sen benden habersiz misafir çağırmazsın öyle bi hata yapmayı göze alamazsın dedim güldü bi gün çağırcam senden habersiz dedi ben evden giderim kendin ağırlarsın dedim bende. Öyle canım gene kocana herşeyi diyebiliyosun ama başkası olunca konu sadece sinir oluyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…