- 12 Ağustos 2010
- 2.379
- 2.164
- 333
Bence çayın yanına bişey yapmak zorunda değilsin hamile halinde seni bilmem ama geçen gün patates yemeği yaptım yanına da makarna yarım saat yattım yorgunluktan. He bişeyler olmadan olmaz dersen hazır kurupasta koy ki senin yapamadığını görsünler
Feeling07 canım sert konuşurum o yüzden konuşmak istemiyorum dersen bilemem ama bence de söyleyebilirsin annem temizlikten çok yoruldu ona yorgunluk için yaptım dersin kusura bakmasın hem yardımı olmayıp hem de trip atma modunda olmasınlar lütfen...
sassygirll bence yapma canım bişey çayın yanına hazır tek çeşit bişey koy malum hamilelik insan çok yoruluyor her zaman yapamıyor kusura bakmayın dersin :)
@Gamzelikiziniz sen ateş ölçer i almıştın öyle hatırlıyorum beurer FT 65 aldın diye hatırlıyorum. hiç denedin mi hep sabit mi ölçüyor falan diye merak ettim
Teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için,buraya yazmak bile rahatlatıyor insanıYa inan şu durum gibi bir durum benimde başıma geldi yaptığınla kalıyorsun yaranamazsın bu yüzden yorma kendini üstelik hamilesin..
Biraz insanlarda düşünce olsa zaten beklemez elleri solu gelirler..
Yat uzan sancım var de sıyrıl kimseden kimseye hayır yok çünkü
Tabikide sadece çay koy zorlama kendini kimse sana tatlı tuzlu yaptın diye madalya taktı mı ?Kızlar kusura bakmayın konu dışında ama bir konuda fikrinizi rica edicem.Benim eşim ameliyat oldu biliyorsunuz ve gelen giden,geçmiş olsun ziyaretinde bulunanlar hiç bitmiyor.Neyse eşimin kuzenleri geçmiş olsuna geldiler,ağırladım ,şimdi ikinci kez başka bir akraba ile tekrar bize gelmek istiyorlar,bugünden Cuma günü için randevu alıyorlar.
1.Ben her geldiklerinde a’dan z’ye tatlısı,tuzlusuyla ağırladım ama onlar hiçbir şey yapmıyorlar.Sadece çay veriyorlar,bundan sonra bende mi öyle yapıyım?
2.4 tane çocuk ve hepsi de küçük ,anneleri hiçbir şekilde ilgilenmiyor.Yepyeni tvmi çizdiler ve bende bu yüzden çok tedirginim,çocuklara kızmaktan korkuyorum çünkü daha sinirim geçmedi
3.Gerçekten artık ciddi anlamda zorlanıyorum,eşime de sinir oluyorum,çay bitti diyor kalkıp doldurmuyor Ya ben bu insanlara görüşmek istemediğimi nasıl belli edebilirim ?
Örgü sepetler yapmayı düşünüyorum canımArkadaşlar şimdi bu gardıroplar bebek eşyaları için baya devasa ya nasıl düzen kurmayı düşünüyosunuz. Ben içini bi toparlıyayım dedim eşyalar minik minik olunca çok karışacak gibi duruyo. Kutu sepet vs öyle mi toparlasak kumaş kutular çok güzel oluyo ama onlar da pahalı
Biraz garip davranmış kayınvaliden. Sen çağırmak zorunda değilsin ki aynı şeyi onunla yapsan niye anneni çağırmadın ayıp demez yani. Boşver umursama eşine demesi acaba art niyetli mi diye düşündürdü. Eşin için de problem yoksa hiç umursama hiçbir şey olmamış gibi davran bence laf arasında dersin annem temizlik yaptı sen yoktun sanki baktım sana falan diyeGece gece sinirlerim bozuldu. Bugün annem gelmişti bana yatak odamı dip tırnak temizledi sağolsun. Bende bişeyler yaptım şimdi söylemeyeyim canınız çeker. Neyse yerken fotoğraf çektim durumuma attım anne kız keyfi diye. Kayınvalidemlede aynı binada oturuyoruz onu çağırmadım çünkü baktım terlikleri yoktu evde değil diye düşündüm. Az önce eşime demişki insan benide çağırır çok gücendim demiş. Nasıl sinirlendim anlatamam. Birincisi ben çağırmak zorunda asla değilim. İkincisi gücendiyse eşime söylemesin gelsin bana söylesin oda arada kalıyo hatta eşim bana demicektide ben yüzünden anladım zorla söylettim. Çok sinirlendim ben napıyım şimdi bi kaç güne görüşürüz eşimin söylediğini söyleyeyim mi yoksa hiç bişey olmamış gibimi davranıyım?
Ajahhhahaha taktik güzel gutbetteyim ben gelen giden olmuyo . Bigün memlekete dönersem uyguliiicamTabikide sadece çay koy zorlama kendini kimse sana tatlı tuzlu yaptın diye madalya taktı mı ?
Yapmasan da birşey olmaz çok istiyorsan kurupasta vs koy yanına.
Görüşmek istemiyorsan da onlar muhabbet ederken sen başka yerlere bak tv falan izle ben öyle yapıyorum görüşmek istemediklerimle
Doğrudur vardır da bende o el becerisi yok geçen kış eşime boyunluk başladım daha 1 karış oldu anca. Plastik organizerleri takipliyim benÖrgü sepetler yapmayı düşünüyorum canım
Nette dikdörgen,kare çok güzel modeller var çok hoş duruyolar
Agizmendilleri,eldivenleri,çorapları,zıbınları için ayri ayri sepet yapıcam inşallah
Cay koy yaninada hazir ekler falan bi cesit tamamdir.Kızlar kusura bakmayın konu dışında ama bir konuda fikrinizi rica edicem.Benim eşim ameliyat oldu biliyorsunuz ve gelen giden,geçmiş olsun ziyaretinde bulunanlar hiç bitmiyor.Neyse eşimin kuzenleri geçmiş olsuna geldiler,ağırladım ,şimdi ikinci kez başka bir akraba ile tekrar bize gelmek istiyorlar,bugünden Cuma günü için randevu alıyorlar.
1.Ben her geldiklerinde a’dan z’ye tatlısı,tuzlusuyla ağırladım ama onlar hiçbir şey yapmıyorlar.Sadece çay veriyorlar,bundan sonra bende mi öyle yapıyım?
2.4 tane çocuk ve hepsi de küçük ,anneleri hiçbir şekilde ilgilenmiyor.Yepyeni tvmi çizdiler ve bende bu yüzden çok tedirginim,çocuklara kızmaktan korkuyorum çünkü daha sinirim geçmedi
3.Gerçekten artık ciddi anlamda zorlanıyorum,eşime de sinir oluyorum,çay bitti diyor kalkıp doldurmuyor Ya ben bu insanlara görüşmek istemediğimi nasıl belli edebilirim ?
Ben ikeadan bir tane askili raf duzenleyici bir surude cekmece ici aski alti falan icin degisik ebatli bolmeleri olan duzenleyiciler aldimArkadaşlar şimdi bu gardıroplar bebek eşyaları için baya devasa ya nasıl düzen kurmayı düşünüyosunuz. Ben içini bi toparlıyayım dedim eşyalar minik minik olunca çok karışacak gibi duruyo. Kutu sepet vs öyle mi toparlasak kumaş kutular çok güzel oluyo ama onlar da pahalı
Dicem canım anlasın yani haklı olmadığını. Eşim beni haklı buluyor allahtan. Gerçekten erkek anneleri neden böyle anlamıyorum bende erkek annesi olucam ama böyle düşünemiyorum kendimi. Herkes eşiyle mutlu olsun kimsenin hayatına karışmam.Biraz garip davranmış kayınvaliden. Sen çağırmak zorunda değilsin ki aynı şeyi onunla yapsan niye anneni çağırmadın ayıp demez yani. Boşver umursama eşine demesi acaba art niyetli mi diye düşündürdü. Eşin için de problem yoksa hiç umursama hiçbir şey olmamış gibi davran bence laf arasında dersin annem temizlik yaptı sen yoktun sanki baktım sana falan diye
Anladim canim aslinda ise yarar bir ürün ama aciliyeti yok simdilik benim icin tesekkur ederim :)Yani benim bildigim oyle, eksik de biliyor olabilirim. Yazin hic kullanma ihtiyaci duymadim, ama kisin isinmadan kaynakli odanin havasi cok kuruyordu, buhar dengesini tutturmak icin calistiriyordum. Ozellikle cocuk olsun yetiskin olsun hasta oldugumuzda geceleri calistiriyorum, daha rahat bir uyku uyumamizi sagliyor, oksuruge falan iyi geliyor.
Kullansanda kullanmasanda aliyorsun mecburi 1 tane :)) kullanmazsam cikarmam kutusundan ya ihtiyac sahibi birine veririm yada saklarim ikinciye :)) kose de dursun ama 1 tane en kotu süt sagip koyarsin falan disari cikcagin zaman :))Hahaa sağol canım :) bi tane ufak anti kolik alsam yeter ilk aylar için belki gerekir diye ne olur ne olmaz sezaryen olacağım için süt hemen gelmezse mama veririz. İnşâAllah süt sıkıntısı yaşamayız.
Ahhh evet ama o kadar iyi anlatmıs ki gercekten :))Bızım heveslerımız cocukların gordugu
Onlari bende takipliyorum acayip duzenliyorlar heryeri ozellikle ikeaya gittigimde bakicam.onlara hayat kurtarici resmen :))Doğrudur vardır da bende o el becerisi yok geçen kış eşime boyunluk başladım daha 1 karış oldu anca. Plastik organizerleri takipliyim ben
Tam aklimdaki seyi almissin fiyatlari nasildi ?Ben ikeadan bir tane askili raf duzenleyici bir surude cekmece ici aski alti falan icin degisik ebatli bolmeleri olan duzenleyiciler aldim
Birde bunun oldugunu ve kotü rüya gordugunu düsün bana gecen gün oldu ve resmen butün günüm kötü gecti ya ://Şu var sanki gerçekmiş gibi hissediyor insan uyanır uyanmaz çok net ve keskin rüyalar oluyor
Bazen uyku sersemliği ile saçmalarım diyede korkuyorumBaşımıza bir iş gelmeden doğururuz insallah
Amin güzel anne inşallah bana da nasip etsin Rabbim ve isteyen herkese tez vakitte.İnan bebeğime her dua ettiğimde isteyen herkese de dua ediyorum. Ben de baya bekledim zor zamanlardı ama bebiş gelince hepsini unutturuyor :) en kısa zamanda bebeğine sağlıkla kavuşursun inşallah. Allah isteyen kimseyi bekletmesin.
Allah razı olsun canım inşallah çok istiyorum nasip olur bana da belkiİnşallah Allah gönlüne göre verir. Dua edicem senin için. En yakın zamanda güzel haberlerini duyarız umarım
Amin canım inşallahcanım Allah gönlüne göre versin inşallah en kısa sürede kavuşursun meleğine
benim çıktı göbek deliğimin üstüne canım1-2 hafta oldu hatta
ben green clean aldım bir de dalan granül sabun aldm canım. instagramda mühendisinoglu diye bi sayfa vavr orda içeriklerini inceliyor. ona göre bakıp karar verebilirsin
Ne güzel bir dua bu Rabbim sağlıklı kolay doğum nasip etsin sana canım inşallah bizlerde nasip olsunİnşallah tutar canım benim dualarımız seninle, sen yeter ki umudunu kaybetme minik meleğin tutunur sana güçlükle
İnşallah canım Allah razı olsunNe güzel bir dua bu Rabbim sağlıklı kolay doğum nasip etsin sana canım inşallah bizlerde nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?