2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için,buraya yazmak bile rahatlatıyor insanı

Tabikide sadece çay koy zorlama kendini kimse sana tatlı tuzlu yaptın diye madalya taktı mı ?
Yapmasan da birşey olmaz çok istiyorsan kurupasta vs koy yanına.
Görüşmek istemiyorsan da onlar muhabbet ederken sen başka yerlere bak tv falan izle ben öyle yapıyorum görüşmek istemediklerimle

Örgü sepetler yapmayı düşünüyorum canım
Nette dikdörgen,kare çok güzel modeller var çok hoş duruyolar
Agizmendilleri,eldivenleri,çorapları,zıbınları için ayri ayri sepet yapıcam inşallah

Biraz garip davranmış kayınvaliden. Sen çağırmak zorunda değilsin ki aynı şeyi onunla yapsan niye anneni çağırmadın ayıp demez yani. Boşver umursama eşine demesi acaba art niyetli mi diye düşündürdü. Eşin için de problem yoksa hiç umursama hiçbir şey olmamış gibi davran bence laf arasında dersin annem temizlik yaptı sen yoktun sanki baktım sana falan diye

Ajahhhahaha taktik güzel gutbetteyim ben gelen giden olmuyo . Bigün memlekete dönersem uyguliiicam

Örgü sepetler yapmayı düşünüyorum canım
Nette dikdörgen,kare çok güzel modeller var çok hoş duruyolar
Agizmendilleri,eldivenleri,çorapları,zıbınları için ayri ayri sepet yapıcam inşallah
Doğrudur vardır da bende o el becerisi yok geçen kış eşime boyunluk başladım daha 1 karış oldu anca. Plastik organizerleri takipliyim ben

Cay koy yaninada hazir ekler falan bi cesit tamamdir.
Bana gelen tatli tuzlu alip yada yapip geliyor bak sakin birsey yapma diye.
Diger turlusunu bu durumda yapmami bekleyen gelmesin zaten

Ben ikeadan bir tane askili raf duzenleyici bir surude cekmece ici aski alti falan icin degisik ebatli bolmeleri olan duzenleyiciler aldim

Dicem canım anlasın yani haklı olmadığını. Eşim beni haklı buluyor allahtan. Gerçekten erkek anneleri neden böyle anlamıyorum bende erkek annesi olucam ama böyle düşünemiyorum kendimi. Herkes eşiyle mutlu olsun kimsenin hayatına karışmam.

Anladim canim aslinda ise yarar bir ürün ama aciliyeti yok simdilik benim icin tesekkur ederim :)

Hahaa sağol canım :) bi tane ufak anti kolik alsam yeter ilk aylar için belki gerekir diye ne olur ne olmaz sezaryen olacağım için süt hemen gelmezse mama veririz. İnşâAllah süt sıkıntısı yaşamayız.
Kullansanda kullanmasanda aliyorsun mecburi 1 tane :)) kullanmazsam cikarmam kutusundan ya ihtiyac sahibi birine veririm yada saklarim ikinciye :)) kose de dursun ama 1 tane en kotu süt sagip koyarsin falan disari cikcagin zaman :))

Doğrudur vardır da bende o el becerisi yok geçen kış eşime boyunluk başladım daha 1 karış oldu anca. Plastik organizerleri takipliyim ben
Onlari bende takipliyorum acayip duzenliyorlar heryeri ozellikle ikeaya gittigimde bakicam.onlara hayat kurtarici resmen :))

Şu var sanki gerçekmiş gibi hissediyor insan uyanır uyanmaz çok net ve keskin rüyalar oluyor
Bazen uyku sersemliği ile saçmalarım diyede korkuyorum Başımıza bir iş gelmeden doğururuz insallah
Birde bunun oldugunu ve kotü rüya gordugunu düsün bana gecen gün oldu ve resmen butün günüm kötü gecti ya ://

Amin güzel anne inşallah bana da nasip etsin Rabbim ve isteyen herkese tez vakitte.

Amin canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…