2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Çok güzel günler bekliyor bizi desene
İnanır mısın şuan bile bir yakınlaşma olduğunda fazlaca hareketleniyor kıskanıyor galiba şimdiden

Evet canım o markayı aldım baya deneme yaptık sabit ölçtü hep

ya ne rahat insanlar yaaa yahu gelmıssın işte coluk cocuk ne işin var hamıle kadına yuk oluyorsunuz. Hey allahım!
Ellerıne tatlı ya da kurabıye alıp gelemıyorlar mı? Ne ayıp sey ya! Hem canın cıgerın olur beraber yaparsınız neyseee...
sımdı gelmıs bıdaha gelecek mayıs olur doguma gelır sonra mevlut olur ona gelır bunlar yıyıp ıcıp yayılmaya meraklı tipler!
Vallahı hıc bırsey yapma cay demle yanına kuruyemıs yeter! Ayrıca esın hasta mı suan ne alaka sana cay koy dıyor? Esım yapsa cok kırılırım hem de kızarım cok yanlış geldı bana...

Ahh bir doğsalar miss koksa evlerimiz şimdi böyleyse doğunca kimbilir nasıl katlanır aşkımız
Hep dıyorum annelık delılık dıye :)) asırı sabır gerektıren hem de enerjının tavan olması gereken bısey sevgısını anlatmaya gerek duymuyorum canımı verecek kadar allah herkese nasip etsın hep dua edıyorum rabbım kımseyı evladıyla sınamasın... kımseye evlat acısı gostermesın... bol dua edın kızlar dua bekleyen annemız cok....

6ay olmuş ılkkez gece canım dısardan bısey cektı esım cıktı gıttı almayaa dıyo kı sıparıs gelıyormus dıye gulmuş :) dedım durr şurda keyfını cıkarayım cok zevklıymıss

Genelde senin yazıların beni böyle aşırı heveslendiriyor. Çünkü o duyguyu tatmışsın biliyorsun o yüzden böyle çok heveslisin bende kendi kendime dedim ne güzel bir duygudur histir ki sabırsızlanıyor :))
Evet istemek sahip olamamak çok kötü ben denememizin 12. Ayında hamile kaldım. Senelerce bekleyenlere haksızlık etmek istemem ama uzun bir süreçti benim için
Rabbim kimseye aratmasın herkese nasip etsin bizede kavuşmaların en güzeli nasip olsun inşallahhhhh

Ay canımmm ne güzelll böyle hıssettırıyorsam ınan ıkıncı oldugu halde ınanılmaz heycanlıyım bır bebek falan gordugum zaman ayyyyy dıye delırıyorum... Rabbım aratmadı ıkısınıde hemen kaldım ama yıne de ne kadar sukur edıyorum kıymetını bılıyorum oyuzden hep dua edıyorum bekleyen annelerımıze.... cok sukur canım senın bebegnın zamanı yenı gelmiş demekkı.. kuzenım 8 yıl ne tedavıler turkıye yurt dısı vs sonunda oldu okadar sevınmıstım kı duydugumda aglamıştım... ınsallah bekleyenler ıcınde her Zaman dua edıyor olacagım

Depend emici külot ve pişik kremi attım canım ama sabaha alabilirim ancak
Birde deterjan alıcam ama karar veremedim markasına bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim :)
Dalan roxy alicam ben canim deterjani e bebekte yok nuhendisoglu oneriyor hem hemde cok kullanip memnun kalan var sadece bir iki olumsuz yorum duydum :)) pisik kremini sudocrem aldim bende kullanicam:))

Heyecanın mutluluğun dışarı taşıyor maşallah :))
Bir geldi unutturdu zaten bütün kötü sıkıntılı günlerimizi pamuğum
Benimde hep dualarımda olacak isteyen, bekleyen kardeşlerim

Dalan roxy alicam ben canim deterjani e bebekte yok nuhendisoglu oneriyor hem hemde cok kullanip memnun kalan var sadece bir iki olumsuz yorum duydum :)) pisik kremini sudocrem aldim bende kullanicam:))
O zaman deterjanı başka yerden bakayım bende canım teşekkürler önerin için
Bende bepanthol attım sepete bir minik bir büyük var evde ve dışarda kullanmalık diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…