- 8 Ocak 2018
- 1.919
- 1.257
- 83
Çok güzel günler bekliyor bizi deseneYa kız cocukları cogu meraklı oluyor :) dedemler anlatır ben kucukken aynanın karsısından cıkmazmısımamcamlar sakalasır sacım bozuldu dermısım kızımda annesı gıbı cok sevıyor sacımı senın gıbı yap anneee muj sürermısn bana anne :)) oje falanda ıstıyor ama soyluyorm buyuyunce dıye ıkı lafından bırı o buyumus
Evde esofmanın ustune etek gıyıyor yazlık elbıselerı gıyıyor altına simliii ayakkabı falan evde kı halını gorsenölüyorum gulmekten kafada tac cantayı takıyor kızıyla gezıyor guyaa
Esın akıllı kızlar ne kadar annecım annecım dese de babalarına asık oluyorlarbız esımle sarılıyoruz ya hemen araya gırıyor sımdıden alıştır kendını
Evet canım o markayı aldım baya deneme yaptık sabit ölçtü hepFeeling07 canım sert konuşurum o yüzden konuşmak istemiyorum dersen bilemem ama bence de söyleyebilirsin annem temizlikten çok yoruldu ona yorgunluk için yaptım dersin kusura bakmasın hem yardımı olmayıp hem de trip atma modunda olmasınlar lütfen...
@sassygirll bence yapma canım bişey çayın yanına hazır tek çeşit bişey koy malum hamilelik insan çok yoruluyor her zaman yapamıyor kusura bakmayın dersin :)
Gamzelikiziniz sen ateş ölçer i almıştın öyle hatırlıyorum beurer FT 65 aldın diye hatırlıyorum. hiç denedin mi hep sabit mi ölçüyor falan diye merak ettim
tamam tamam senin kız benımkılere benzıyorÇok güzel günler bekliyor bizi desene
İnanır mısın şuan bile bir yakınlaşma olduğunda fazlaca hareketleniyor kıskanıyor galiba şimdiden
Ahh bir doğsalar miss koksa evlerimiz şimdi böyleyse doğunca kimbilir nasıl katlanır aşkımıztamam tamam senin kız benımkılere benzıyor
Yerim onların totosunuuu allahımmmm bır dogsalarrrrrr zaman hemen gecsın
Ben girip ekledim birkaç bir şey canım. Ama yavaşlama var sitede.E bebegin sitesimi çöktü ben mi giremiyorum anlamadim baska deneyen varmi şuan ?
ya ne rahat insanlar yaaa yahu gelmıssın işte coluk cocuk ne işin var hamıle kadına yuk oluyorsunuz. Hey allahım!Kızlar kusura bakmayın konu dışında ama bir konuda fikrinizi rica edicem.Benim eşim ameliyat oldu biliyorsunuz ve gelen giden,geçmiş olsun ziyaretinde bulunanlar hiç bitmiyor.Neyse eşimin kuzenleri geçmiş olsuna geldiler,ağırladım ,şimdi ikinci kez başka bir akraba ile tekrar bize gelmek istiyorlar,bugünden Cuma günü için randevu alıyorlar.
1.Ben her geldiklerinde a’dan z’ye tatlısı,tuzlusuyla ağırladım ama onlar hiçbir şey yapmıyorlar.Sadece çay veriyorlar,bundan sonra bende mi öyle yapıyım?
2.4 tane çocuk ve hepsi de küçük ,anneleri hiçbir şekilde ilgilenmiyor.Yepyeni tvmi çizdiler ve bende bu yüzden çok tedirginim,çocuklara kızmaktan korkuyorum çünkü daha sinirim geçmedi
3.Gerçekten artık ciddi anlamda zorlanıyorum,eşime de sinir oluyorum,çay bitti diyor kalkıp doldurmuyor Ya ben bu insanlara görüşmek istemediğimi nasıl belli edebilirim ?
Hep dıyorum annelık delılık dıye :)) asırı sabır gerektıren hem de enerjının tavan olması gereken bısey sevgısını anlatmaya gerek duymuyorum canımı verecek kadarAhh bir doğsalar miss koksa evlerimiz şimdi böyleyse doğunca kimbilir nasıl katlanır aşkımız
Girdim bende sonunda canim zor oldu baya ama :)) sen neler aldin ?Ben girip ekledim birkaç bir şey canım. Ama yavaşlama var sitede.
Genelde senin yazıların beni böyle aşırı heveslendiriyor. Çünkü o duyguyu tatmışsın biliyorsun o yüzden böyle çok heveslisin bende kendi kendime dedim ne güzel bir duygudur histir ki sabırsızlanıyor :))Hep dıyorum annelık delılık dıye :)) asırı sabır gerektıren hem de enerjının tavan olması gereken bısey sevgısını anlatmaya gerek duymuyorum canımı verecek kadarallah herkese nasip etsın hep dua edıyorum rabbım kımseyı evladıyla sınamasın... kımseye evlat acısı gostermesın... bol dua edın kızlar dua bekleyen annemız cok....
Depend emici külot ve pişik kremi attım canım ama sabaha alabilirim ancakGirdim bende sonunda canim zor oldu baya ama :)) sen neler aldin ?
E bebegin sitesimi çöktü ben mi giremiyorum anlamadim baska deneyen varmi şuan ?
Genelde senin yazıların beni böyle aşırı heveslendiriyor. Çünkü o duyguyu tatmışsın biliyorsun o yüzden böyle çok heveslisin bende kendi kendime dedim ne güzel bir duygudur histir ki sabırsızlanıyor :))
Evet istemek sahip olamamak çok kötü ben denememizin 12. Ayında hamile kaldım. Senelerce bekleyenlere haksızlık etmek istemem ama uzun bir süreçti benim için
Rabbim kimseye aratmasın herkese nasip etsin bizede kavuşmaların en güzeli nasip olsun inşallahhhhh
Bende aldim ama baya ugrastirdi canim :))Bende aldım bi kaç şey sorun yok şuan
Dalan roxy alicam ben canim deterjani e bebekte yok nuhendisoglu oneriyor hem hemde cok kullanip memnun kalan var sadece bir iki olumsuz yorum duydum :)) pisik kremini sudocrem aldim bende kullanicam:))Depend emici külot ve pişik kremi attım canım ama sabaha alabilirim ancak
Birde deterjan alıcam ama karar veremedim markasına bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim :)
Depend emici külot ve pişik kremi attım canım ama sabaha alabilirim ancak
Birde deterjan alıcam ama karar veremedim markasına bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim :)
Kızlar e-bebek’te kargo ücreti nekadar acaba biliyormusunuz? :)Bende aldım bi kaç şey sorun yok şuan
Heyecanın mutluluğun dışarı taşıyor maşallah :))Ay canımmm ne güzelll böyle hıssettırıyorsam ınan ıkıncı oldugu halde ınanılmaz heycanlıyım bır bebek falan gordugum zaman ayyyyy dıye delırıyorum... Rabbım aratmadı ıkısınıde hemen kaldım ama yıne de ne kadar sukur edıyorum kıymetını bılıyorumoyuzden hep dua edıyorum bekleyen annelerımıze.... cok sukur canım senın bebegnın zamanı yenı gelmiş demekkı.. kuzenım 8 yıl ne tedavıler turkıye yurt dısı vs sonunda oldu okadar sevınmıstım kı duydugumda aglamıştım... ınsallah bekleyenler ıcınde her Zaman dua edıyor olacagım
4.99 yazıyordu canım ürünlerin altındaKızlar e-bebek’te kargo ücreti nekadar acaba biliyormusunuz? :)
O zaman deterjanı başka yerden bakayım bende canım teşekkürler önerin içinDalan roxy alicam ben canim deterjani e bebekte yok nuhendisoglu oneriyor hem hemde cok kullanip memnun kalan var sadece bir iki olumsuz yorum duydum :)) pisik kremini sudocrem aldim bende kullanicam:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?