2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar biz oda yapmıyoruz beşik yatak odasında bu dolap da küçük odada olacak 3-4 yaşına kadar idare eder mi bu dolap bebişi :) yorumlarınızı alabilir miyim :)

Eklentiler

• IMG_1204.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_1205.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 144
Ya aslında onun oğlum eşine karşı kötü bir şey düşünmesin diye düşünüp oğluna dememesi lazımdı. Samimiyse sana desin misal kızım annen gelmiş anneni de severim ben de bidakine geleyim anneni göreyim

Sağol canım ben de alıcam da emin olmak istedim alan birinden olumlu şeyler duyarak :) inşallah bebisler hep sağlıklı olsun da gerek kalmasın bile bunları kullanmaya
Sende sağol canım. Bende hep öyle diyorum evimizde bulunsun ama kullanmaya gerek kalmasın diye.
İnşallah aldığımız her üründen memnun kalırız

Kızlar biz oda yapmıyoruz beşik yatak odasında bu dolap da küçük odada olacak 3-4 yaşına kadar idare eder mi bu dolap bebişi :) yorumlarınızı alabilir miyim :)
BiZde bu dolabın aynısından aldık canım benimde şimdilik küçük odamda duracak oda yapınca yatak odama alıp kendim kullanıcam
Bence idare eder evlenmeden önce benimde böyle bir dolabım vardı bana yetiyordu.

S Serylady ya canım ben de sudocrem düşünüyorum ama doğum koçum dedi ki ben hiç pişik kremi kullanmadım,gratiste hindistancevizi yağı varmış hep onu kullanmış. Ben de duymamıştım daha önce arada kaldım

Canim ben bebise niyet aldim ama en kotu kendime kullanirim yaniklara sivilcelere falan cok iyi geliyormus bebise de hindistan cevizi alirim ama bana sudocrem.cok iyi dediler duzenli surunce pisik olmuyormus hic:))

Canim ben bebise niyet aldim ama en kotu kendime kullanirim yaniklara sivilcelere falan cok iyi geliyormus bebise de hindistan cevizi alirim ama bana sudocrem.cok iyi dediler duzenli surunce pisik olmuyormus hic:))
Aa kendimize kullanmak bana da şuan daha mantıklı geldi ben de sudocrem alcam alsam zaten ablam da hep kullanmıştı. Ama hindistancevizi yağını da alcam gratiste indirim varken,katıymış ve buzdolabında saklıyormuşsun erimesin diye

Birisinin yorumunu okumustum hindistan cevizi yagiyla ilgili olumsuzdu baya hatırlayamadım suan ama alinabilir mis gibi kokar :))

ben hindistan cevizi yağını saç bakımı için kullanıyorum, hem çok güzel kokuyor hem saçlarım daha hızlı uzuyorpişik için beğenmezseniz öle yaparsınız,missss

Aynen öyle olacak bizim de canım :) zaten oda yapmıyorum diye sırf bebek dolabı adı altında o kadar para vermeye gönlüm razı olmadı valla geçen bir tane sordum 4bin dedi dolaba en uygunları 1500-2000

aynı şekilde zeynep kamil için dediler ama riskli bi durum olmadıktan sonra perinatolojiye yönlendirmiyorlarmış antenatal tanı diye bölüm var :) bu gidişle özelde yaptırcam ztn canım randevu yok çünkü :)

Merhaba kızlar,

Bugün e-bebek indiriminden bepanthol almayı düşünenler biraz önce Ankara'da bir mağazada gördüğüm 200 grlık paket son kullanma tarihi 12/2019 150 grlık paket son kullanma tarihi 02/2020 her mağazada yada internette bunlar aynımıdır bilmiyorum ama bilginiz olsun yinede.

Hemen bitmiyor çünkü uzun kullanılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…