2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
ben hindistan cevizi yağını saç bakımı için kullanıyorum, hem çok güzel kokuyor hem saçlarım daha hızlı uzuyorpişik için beğenmezseniz öle yaparsınız,missss
Tamam süper alırım bebişe iyi gelmezse saçlarıma sürerim gratisten mi almıştın sen de canım

Bende gratisten almıştım ama o kadar çabuk erimiyor, havalar soğuk zaten buzdolabına konmasa da olur :) ben göbüşüme sürüyorum banyo sonrası :)

Bende gratisten almıştım ama o kadar çabuk erimiyor, havalar soğuk zaten buzdolabına konmasa da olur :) ben göbüşüme sürüyorum banyo sonrası :)
Yazın kullancaz ya inş ondan dolap dedim şuanda koymamak mantıklı evet :) güzel mi peki gratisteki memnun musun alayım ben de

Veeee işin ilginç yanı ben bu insanlara gitmiyorum,karşılıklı bir görüşme olsa anlayacağım tabiki de gidip ,gelsinler ,görüşelim ama frekansım tutmadığı için bir samimiyetim de yok görüşmüyorum .Eşim hasta değil,iyileşti geçen sefer geldiklerinde ben bebeğe aldıklarımızı gösteriyorum,hiç yapmayacağı şeyler ,huyu değildir,içerden bana bağırıyor.”çaylarımız bitti “diye alıp çaydanlığı vuracaktım o kadar sinirlendirdi

Ne kadar canım böyle ? Ben de beğendim bunu

Canım dün ben ayrı ayrı alıcaktım ayaklı küvetim vardı diye ama küvet hariç parçalar bile baya tuttu sonra bu seti söyledi arkadaşım ama fiyatlar 150 200 dü ebebek kendi sitesinde de yok bu set ki arkadaşım 3/4 ay önce gibi 100 liraya e bebek magazasından almış, ama n11 de ebebek magazası içinden aldım 110 gibi bişeye :)

artık diger küvetin ayagını buna kullanırım uyar diye düşünüyorum geldiginde bakıcam :)

Tamam süper alırım bebişe iyi gelmezse saçlarıma sürerim gratisten mi almıştın sen de canım

En son whatsonsa'dan almıştım tatlım organik hindistan cevizi yağı çok güzel, hamilelikten beri saçlarımı boyamadığım için epey bi sağlıklı bide üşeniyorum Ama gratiste uygunsa ordanda alabilirsin nerdeyse hepsini denedim saç bakımında farkları yok, hem kırılmalarımı önlüyor hem uzatıyor hem misss gibi kokuyor

Canim ben bebise niyet aldim ama en kotu kendime kullanirim yaniklara sivilcelere falan cok iyi geliyormus bebise de hindistan cevizi alirim ama bana sudocrem.cok iyi dediler duzenli surunce pisik olmuyormus hic:))
Sudocrem çok çok iyi ben hala oğluma kullanırım kendimde kullanıyorum hemen etkisini gösteriyor

Günaydın kızlar
Bebisimin banyo setini de almis bulunuyorum arkadasimda gormustum cok begenmistimm tavsiyesiyle aldim hazir indirim varken :)
Bu seti ne kadara aldın canım dün ne nette ne mağazalarında bulamadık ,köpük filesiz olanı vardı sadece

Bu seti ne kadara aldın canım dün ne nette ne mağazalarında bulamadık ,köpük filesiz olanı vardı sadece

bende çok aradım akşam sitelerde, özellikle bu fileden istiyordum çünkü en son n11 de ki ebebek magazasında buldum canım 110 gibi bişeydi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…