2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bence alinabilir yorumlara biraz baktim olumlu gibi :)) sadece teslimati 2ayi buluyormus yazmışlar onu goze alarak siparis ver canim ama yenidoganda kullanma bunu canim

Bence alinabilir yorumlara biraz baktim olumlu gibi :)) sadece teslimati 2ayi buluyormus yazmışlar onu goze alarak siparis ver canim ama yenidoganda kullanma bunu canim
aynen yeni doğan aparatı yok bende onu düşündüm ilk 3 ay çok lazım olmazsa alayım dedim ama :)

Aynen öyle olacak bizim de canım :) zaten oda yapmıyorum diye sırf bebek dolabı adı altında o kadar para vermeye gönlüm razı olmadı valla geçen bir tane sordum 4bin dedi dolaba en uygunları 1500-2000
Gerçekten çok pahalı canım dolaplar. Biz çok önceden almıştık ama indirim zamanı olduğu için yeni gönderdiler dün kurduk gayet güzel kullanışlı
290 liraya aldık biz aynısı koçtaşta 450 liraydı.

Kızlar hamilelikte aman şu bulguru yerken dikkat edin çok severim hamilelikten önce de biraz rahatsız ederdi ama gece ölüyordum resmen bi sancıyla uyandım gittim vc ye bir saat çıkamadım hem ishal hem sancıdan yapamıyorm sandım ki bağırsağım falan düğümlendi en son çıktığımda sırılsıklam acıdan ter içinde kalmıştım valla doğurcam diye korktum ya

yaa geçmiş olsun canım bende yiyorum ama seni çok kötü etkilemiş herkesin bünyesi aynı değil tabiki :/

Benim ikili testim çok yüksek çıktı o yüzden devletteki dr perinatolojiye git dedi ben gitsem yaparlar galiba zaten. Ama bi kaç ay önceden gidip randevu almak lazımmış ben bunu ikili test zamanımda öğrenmiştim. Süleymaniye'yi aradım bu hafta son yapılması lazım dedim ama randevu yok mümkün değil dedi iki üç ay önceden randevu almanız lazımdı dediler :) şaka gibi zaten 2-3 aylığız gebelik testini alır almaz randevu almak lazım demek ki:)

Bana da çok dokunuyor canım hatta en son safra keseme dokunan da oydu sanırım, ben o ağrıyı 12 saat çektim hastanede düşün. Çok geçmiş olsun

Bir arkadasimi baltalimaninin leventte bir yeri varmis oraya yonlendirmisler detayli icin devlette yaptirmayi dusunenler yakinsa bir arastirsin isterse

Kızlar boynerin internet sitesinde indirim var winfun oyuncaklarından baya birşey aldım hepsi yarı fiyatınaydı. Kıyafetlerde de mammaramma ürünlerinde fln da indirim var kalitelidirler diye tahmin ediyorum

Eklentiler

• 0A3E9011-C9D8-4BC5-A771-4A4FF8A67FE0.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 55
ÇOK GEÇMiş olsun canım gebeliğimin ilk gününden beri mide bulantısı çekiyorum bişey yiyip içmediğim için bağırsaklarım kas katı kesildi şuruplar bile kafi gelmedi ayrıca zofer içiyorum bulantı için oda kabızlık yapıyormuş. Yok hiç bir şey iyi gelmedi. Bi gün komşum bulgur çorbası getirdi bana zorla yedirdi bi iyi geldi artık haftada bir yapıyorum iki üç gün yiyorum normalde bulgur banada çok gaz yapar ama bu sefer şifa oldu Allah'ın izniyle. Çok dikkat et gerçekten bulgur benim bile kabızlığıma çare olduysa normal insanı mahveder:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…