2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
O zaman deterjanı başka yerden bakayım bende canım teşekkürler önerin için
Bende bepanthol attım sepete bir minik bir büyük var evde ve dışarda kullanmalık diye düşündüm.
Ben chicco pişik önleyici krem sürmüştüm her altını açtığımda. Hiç pişik olmamıştı. Büyüyüp katı gıdaya geçtikten sonra bi kaç kete pişik oldu ondda da susocrem hemen geçirdi. Tavsiye ederim.

Bana da çok dokunuyor canım hatta en son safra keseme dokunan da oydu sanırım, ben o ağrıyı 12 saat çektim hastanede düşün. Çok geçmiş olsun
saol canım ya valla soluma bir ağrı girdi yok öyle bir şey kitlenip kalıyo insan yernden kıpırdayamıyo bebekte iyice sıkıştırıyo mideyi bağırsakları o yüzden böyle zor oluyor iyice

sorma canım mahvoldum bide acıydı ayy daha beter oldum gaz sıkıntı değil ama kalıyo içinde çıkaramıyosun da öyle bi sancı yerinden kıpırdayamıyo insan

benim bi tanıdıgımda da risk varmış özelde detaylı yaptırdıktan sonra zeynpe kamil e yönlendirmişler hatta o, gebe izlemden randevu alıp gittiginde aynı gün perinatolojiden bakmışlar ona canım istersen o şekilde bi şansını dene. ebn gittigimde perinatalojiye riskli durumda yönlendiriyoruz siz antenatal tanıdan randevu alıcaksınız dedi çünkü :S

Kuvet setimiz ve hm den aldigim salopetle ilk adim ayakkabimiz geldi ayakkabi ve salopeti hm indiriminden 40 tlye aldim :)) gerci ayakkabi bana cok kücük geldi ama :)) umarim bizim oglan giyebilir :))

Eklentiler

• 20190213_135740.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 87
  • 20190213_135758.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 89
Sanırım sudocream daha iyi canım herkes onu methetmiş. Bende pişik olmadan hergün kullanmayı düşünüyorum birkaç bebek görmüştüm annelerini altını açınca kıpkırmızı hiç kıyamadım kendi bebeğiminde öyle olmasını istemem

Kızlar biz oda yapmıyoruz beşik yatak odasında bu dolap da küçük odada olacak 3-4 yaşına kadar idare eder mi bu dolap bebişi :) yorumlarınızı alabilir miyim :)
Güzelmiş bence idare eder. Ben de oğluma sadece dolap ve beşil almıştım. 3 yaşında yetiyo hala. Hemen hemen aynı kapasitesi bu dolapla.

Sudocrem tedavi edici. Her gün kullanmanızı önermem. Her gün için “pişik önleyici krem”lerden seçöenizi tavsiye ederim.

Kuvet setimiz ve hm den aldigim salopetle ilk adim ayakkabimiz geldi ayakkabi ve salopeti hm indiriminden 40 tlye aldim :)) gerci ayakkabi bana cok kücük geldi ama :)) umarim bizim oglan giyebilir :))

salopet ide ayakkabılarıda yerimm :) h&m in her ürünü harika bence en güzel şeyleri orda buluyorum :)

salopet ide ayakkabılarıda yerimm :) h&m in her ürünü harika bence en güzel şeyleri orda buluyorum :)
Evett ama cok pahali ben anca indirimden bikac parca aliyorum. Bu arada yenidogan kac numara ayakkabi giyer ? Ayakkabi derken patik yani bunlarda numarali oluyormus ?

Ebebek fatura vermio zaten mail atiyolar. Sikinti olmaz degistirler bence. Ama değişim süresi ne kadar bilmiyorum. Onu gecirmemeye çalış

Evett ama cok pahali ben anca indirimden bikac parca aliyorum. Bu arada yenidogan kac numara ayakkabi giyer ? Ayakkabi derken patik yani bunlarda numarali oluyormus ?

evet ama lcw de bile şık kıyafetler pahalıydı oyuzden indirim denk gelince h&m yine uygun kalıyor :) bide kurban bayramı için bayramlıklar falanda baktım aldım takım gbi papyonlu zıbınları varya bayıldım onlara :)

ayakkabı konusuda çok değişiyor sanırım bende aldım bitane begenip ama bazı bebişler şişko ayaklı oluyormuşya oyuzden şans sanıırm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…