2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ya herşeye de cagirmak zorunda misin. Sinir oluyorum ben bu kaynanalara. Kiskanmis besbelli ogluna da soylemiski sen de uzul diye.
Annenle basbasa vakit gecirmek en dogal hakkin. Bence hic konusunu bile acma gayet normal davran.

Sağlıkla giysin inşallah :) evet ya hatıra olarak da güzel olur bence de
Giyse super olur tabi ama bazi bebelerin ayaklari etli oluyormus ayakkabi olmuyormus kurban olurum ben o ayaklara ya hepsi saglikla kullansinlar her esyalarini insallah butun bebeler cok cok saglikli olsun

Benim hem kuponum vardi hemde yeni indirenlere %25 indirim kargo ucretsiz veriyolardi ondan aldim :)) bizimkinin dogana kadar tek ayakkabisi bu olacak baska almicam :)) ben onlarin sisko ayaklarini yerim :)

Esinle konuşmalısın bence. Bu kadar kalabalik misafir gelecekse sana yardimci olsun bi zahmet. Olmayacaksa da bir iki aileden fazla alma. Ben artık agirlastim de çok yoruluyorum de.
Ben bir en fazla iki aile kabul ediyorum artik

Benim hem kuponum vardi hemde yeni indirenlere %25 indirim kargo ucretsiz veriyolardi ondan aldim :)) bizimkinin dogana kadar tek ayakkabisi bu olacak baska almicam :)) ben onlarin sisko ayaklarini yerim :)

ayy bi an önce o zamanlara gelsekk dee yesek o minnoş ayakları :):)
güzel olmuş ozmn canım bazen magazada da çok uygun oluyor tek kalan şeyler ben her avm ye girdiğimde bi bakıyorum çünkü, illaki bi yegene bi kuzene denk geliyor hediyelik alırım :)

Kızlar nasılsınız
E bebekteki küvet setinden ben de almıştım daha önce bi kupon kodum olduğu zaman tüm eksiklerini almıştık güle güle kullansın bebişlerimiz
Bizim beşiğimizi de yarın kurmaya geleceklermiş , ben de bugün işten izin almıştm yarında almam gerekecek dolaplar gerçekten çok pahalı 2 bin civarı genelde şuan ben de dolap almayı düşünüyorum ekstradan beşikte de 1 yaşına kadar yatar diye düşünüyorum sonrasına bakarız artık . Ben bu dolabı beğendim

Eklentiler

• 91DE6B1F-C842-4FA3-8A97-4FB269A03CCD.webp
    35 KB · Görüntüleme: 66
Giyse super olur tabi ama bazi bebelerin ayaklari etli oluyormus ayakkabi olmuyormus kurban olurum ben o ayaklara ya hepsi saglikla kullansinlar her esyalarini insallah butun bebeler cok cok saglikli olsun
Amin amin kuzum inşallah eğer tombik ayakları olacaksa varsın giymesin :)))

Gözün aydın canım bak bekletmeden seninkini de kurmaya gelecekler,dolap çok güzel ölçüleri nedir ,benim odam küçük olduğu için ben 2 kapaklı tercih etmiştim

Gözün aydın canım bak bekletmeden seninkini de kurmaya gelecekler,dolap çok güzel ölçüleri nedir ,benim odam küçük olduğu için ben 2 kapaklı tercih etmiştim
Kuzum valla ölçüsünü bilmiyorm hiç :))
Ama odaya sığar diye düşünüyorum zaten boş odam 2x3 metre bi duvarda boydan boya dolap var karşısına da bunu koyarım belki şifonyerde alırım yanına bakalm artk haftaya haftasonu tekrar mobilyalar indirme girecek nasılsa
Eşim aradı beşik gelecekmiş yarın sen çıkamazsan babam gitsin teslim almaya dedi .. hiç bişey yapmıyorlar zaten sinirliyim yok ben hallederm çıkarım sorun değil dedim ctesi oda fln alamayz dediler eşime , pazar günü beşiği aldık sonra onlara uğradık naptınz diye bile sormadılar .. beşiği benim ailem aldı biliyolar ya konusu bile geçmedi ki beşik alıp ordan geçtiğimizi biliyolardı . Allah kimseye muhtaç etmesin ne diyim yani ..

Burda magazasi varda bebek bolumu yok icinde iste :)) anca internetten bakiyorum arada ne yakalarsam kar :)

İyi almışsın canım ben de ebebekte gördüm ama uygun gelmedi sonraya bıraktım

Sevdim ben bunu tamam indirim gecmeden bakayım canım teşekkür ediyorum

Bu hangi markanın fistik? Çok guzelmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…