Ya herşeye de cagirmak zorunda misin. Sinir oluyorum ben bu kaynanalara. Kiskanmis besbelli ogluna da soylemiski sen de uzul diye.Gece gece sinirlerim bozuldu. Bugün annem gelmişti bana yatak odamı dip tırnak temizledi sağolsun. Bende bişeyler yaptım şimdi söylemeyeyim canınız çeker. Neyse yerken fotoğraf çektim durumuma attım anne kız keyfi diye. Kayınvalidemlede aynı binada oturuyoruz onu çağırmadım çünkü baktım terlikleri yoktu evde değil diye düşündüm. Az önce eşime demişki insan benide çağırır çok gücendim demiş. Nasıl sinirlendim anlatamam. Birincisi ben çağırmak zorunda asla değilim. İkincisi gücendiyse eşime söylemesin gelsin bana söylesin oda arada kalıyo hatta eşim bana demicektide ben yüzünden anladım zorla söylettim. Çok sinirlendim ben napıyım şimdi bi kaç güne görüşürüz eşimin söylediğini söyleyeyim mi yoksa hiç bişey olmamış gibimi davranıyım?
Giyse super olur tabi ama bazi bebelerin ayaklari etli oluyormus ayakkabi olmuyormus kurban olurum ben o ayaklara ya hepsi saglikla kullansinlar her esyalarini insallah butun bebeler cok cok saglikli olsunSağlıkla giysin inşallah :) evet ya hatıra olarak da güzel olur bence de
Benim hem kuponum vardi hemde yeni indirenlere %25 indirim kargo ucretsiz veriyolardi ondan aldim :)) bizimkinin dogana kadar tek ayakkabisi bu olacak baska almicam :)) ben onlarin sisko ayaklarini yerim :)evet ama lcw de bile şık kıyafetler pahalıydı oyuzden indirim denk gelince h&m yine uygun kalıyor :) bide kurban bayramı için bayramlıklar falanda baktım aldım takım gbi papyonlu zıbınları varya bayıldım onlara :)
ayakkabı konusuda çok değişiyor sanırım bende aldım bitane begenip ama bazı bebişler şişko ayaklı oluyormuşya oyuzden şans sanıırm :)
Esinle konuşmalısın bence. Bu kadar kalabalik misafir gelecekse sana yardimci olsun bi zahmet. Olmayacaksa da bir iki aileden fazla alma. Ben artık agirlastim de çok yoruluyorum de.Kızlar kusura bakmayın konu dışında ama bir konuda fikrinizi rica edicem.Benim eşim ameliyat oldu biliyorsunuz ve gelen giden,geçmiş olsun ziyaretinde bulunanlar hiç bitmiyor.Neyse eşimin kuzenleri geçmiş olsuna geldiler,ağırladım ,şimdi ikinci kez başka bir akraba ile tekrar bize gelmek istiyorlar,bugünden Cuma günü için randevu alıyorlar.
1.Ben her geldiklerinde a’dan z’ye tatlısı,tuzlusuyla ağırladım ama onlar hiçbir şey yapmıyorlar.Sadece çay veriyorlar,bundan sonra bende mi öyle yapıyım?
2.4 tane çocuk ve hepsi de küçük ,anneleri hiçbir şekilde ilgilenmiyor.Yepyeni tvmi çizdiler ve bende bu yüzden çok tedirginim,çocuklara kızmaktan korkuyorum çünkü daha sinirim geçmedi
3.Gerçekten artık ciddi anlamda zorlanıyorum,eşime de sinir oluyorum,çay bitti diyor kalkıp doldurmuyor Ya ben bu insanlara görüşmek istemediğimi nasıl belli edebilirim ?
Benim hem kuponum vardi hemde yeni indirenlere %25 indirim kargo ucretsiz veriyolardi ondan aldim :)) bizimkinin dogana kadar tek ayakkabisi bu olacak baska almicam :)) ben onlarin sisko ayaklarini yerim :)
Amin amin kuzum inşallahGiyse super olur tabi ama bazi bebelerin ayaklari etli oluyormus ayakkabi olmuyormus kurban olurum ben o ayaklara ya hepsi saglikla kullansinlar her esyalarini insallah butun bebeler cok cok saglikli olsun
Gözün aydın canım bak bekletmeden seninkini de kurmaya gelecekler,dolap çok güzel ölçüleri nedir ,benim odam küçük olduğu için ben 2 kapaklı tercih etmiştimKızlar nasılsınız
E bebekteki küvet setinden ben de almıştım daha önce bi kupon kodum olduğu zaman tüm eksiklerini almıştıkgüle güle kullansın bebişlerimiz
Bizim beşiğimizi de yarın kurmaya geleceklermiş , ben de bugün işten izin almıştm yarında almam gerekecekdolaplar gerçekten çok pahalı 2 bin civarı genelde şuan ben de dolap almayı düşünüyorum ekstradan beşikte de 1 yaşına kadar yatar diye düşünüyorum sonrasına bakarız artık . Ben bu dolabı beğendim
Teşekkür ederim umarım yeterli olur bize de :)))Güzelmiş bence idare eder. Ben de oğluma sadece dolap ve beşil almıştım. 3 yaşında yetiyo hala. Hemen hemen aynı kapasitesi bu dolapla.
Canım biz de 320 liraya aldık :)Gerçekten çok pahalı canım dolaplar. Biz çok önceden almıştık ama indirim zamanı olduğu için yeni gönderdiler dün kurduk gayet güzel kullanışlı
290 liraya aldık biz aynısı koçtaşta 450 liraydı.
Kuzum valla ölçüsünü bilmiyorm hiç :))Gözün aydın canım bak bekletmeden seninkini de kurmaya gelecekler,dolap çok güzel ölçüleri nedir ,benim odam küçük olduğu için ben 2 kapaklı tercih etmiştim
Amin kuzum tombik ayaklara kurban :))Amin amin kuzum inşallaheğer tombik ayakları olacaksa varsın giymesin :)))
Burda magazasi varda bebek bolumu yok icinde iste :)) anca internetten bakiyorum arada ne yakalarsam kar :)ayy bi an önce o zamanlara gelsekk dee yesek o minnoş ayakları :):)
güzel olmuş ozmn canım bazen magazada da çok uygun oluyor tek kalan şeyler ben her avm ye girdiğimde bi bakıyorum çünkü, illaki bi yegene bi kuzene denk geliyor hediyelik alırım :)
Tamam canım teşekkür ediyorumİyi canım fark yok diğerlerinden bence, başkada kullanmıştım aynı gibi mis kokulu :)
İyi almışsın canım ben de ebebekte gördüm ama uygun gelmedi sonraya bıraktımCanım dün ben ayrı ayrı alıcaktım ayaklı küvetim vardı diye ama küvet hariç parçalar bile baya tuttu sonra bu seti söyledi arkadaşım ama fiyatlar 150 200 dü ebebek kendi sitesinde de yok bu set ki arkadaşım 3/4 ay önce gibi 100 liraya e bebek magazasından almış, ama n11 de ebebek magazası içinden aldım 110 gibi bişeye :)
artık diger küvetin ayagını buna kullanırım uyar diye düşünüyorum geldiginde bakıcam :)
Sevdim ben bunuEn son whatsonsa'dan almıştım tatlım organik hindistan cevizi yağı çok güzel, hamilelikten beri saçlarımı boyamadığım için epey bi sağlıklı bide üşeniyorumAma gratiste uygunsa ordanda alabilirsin nerdeyse hepsini denedim saç bakımında farkları yok, hem kırılmalarımı önlüyor hem uzatıyor hem misss gibi kokuyor
Tamam canım bi bakayım inş sıkıntılı değildir heves ettimKuzum emin olmamakla beraber hindistan cevizinin etkilerini happymomda görmüstüm tabi kullanan varsa yazsin ben emin degilim :))
Hahah bunu gözden kaçırmamSaclara iyi geliyor uzatiyorsa aman dikkat killanma yapmasin :))
Bu hangi markanın fistik? Çok guzelmisKızlar nasılsınız
E bebekteki küvet setinden ben de almıştım daha önce bi kupon kodum olduğu zaman tüm eksiklerini almıştıkgüle güle kullansın bebişlerimiz
Bizim beşiğimizi de yarın kurmaya geleceklermiş , ben de bugün işten izin almıştm yarında almam gerekecekdolaplar gerçekten çok pahalı 2 bin civarı genelde şuan ben de dolap almayı düşünüyorum ekstradan beşikte de 1 yaşına kadar yatar diye düşünüyorum sonrasına bakarız artık . Ben bu dolabı beğendim
Uygulamasını mı indirdin canım h&mninBenim hem kuponum vardi hemde yeni indirenlere %25 indirim kargo ucretsiz veriyolardi ondan aldim :)) bizimkinin dogana kadar tek ayakkabisi bu olacak baska almicam :)) ben onlarin sisko ayaklarini yerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?