2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar bugun kuaföre gitmiştim kuaförde bebişi soruyor nasıl iyi mi diye bende iyi abla falan dedim.
Herneyse içerideki odada da ağda yaptıran kadın varmış o da bebek tedavisi görüyormuş ben toparlandım çıkıcam o da anltıuor işte eşi ameliyat vs olmus. Bunu duyunca çok üzüldüm sanki nispet yapar gibi söyledim gibi hissettim aslında hiç haberim yoktu ne bileyim paylaşmak istedim sizlerle.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlerinde hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

Cerrahpaşa'da gircem bende prof yapacak olmadı bide normal devlete mi alsam arkadaşınızın sonucu İnşâAllah iyidir nasıl çıktı?

Yani ilk üc ay cok lazimda olmayabilir ben her ihtimale karsi aparatli aldim ama bir 5 ayliktan sonra kullanirsan hic biseycik olmaz bence
aynen canım bakalım bi model daha var ama oda çok karışık kuruşuk geldi sanırım bu ilk doğduğundan beri kullanılıyor
Gabesy Bebek Taşıyıcı Ergonomik Taşıyıcı Sırt Çantası Hipseat yenidoğan ve önlemek için o-tipi bacaklar sling bebek Kangurular
https://s.click.aliexpress.com/e/z322aO8

Bu hangi markanın fistik? Çok guzelmis
Canım pierre cardinin ama tam model ismi bilmiyorm babymall de çektim bunu haftaya indirme girecek o zaman sana daha net söyleyebilirim
Canım haberin yokmuş ki bilerek bişey yapmamışsın.. Amiin Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Canim ben 194tlye solomombaby aldim bu urun ona gore cok cok uygun alanda cok sanirim 9999 begenisi var ama yorumlarda begenende var begenmeyende var o sebepten sen bilirsin :)

Cerrahpaşa'da gircem bende prof yapacak olmadı bide normal devlete mi alsam arkadaşınızın sonucu İnşâAllah iyidir nasıl çıktı?

anlattıgım daha eskiydi aslında 2 sene öncesi yazmamışım, hiç bişeyi yokmuş özelde riskli dedikleri duruma da devletteki normal demiş çocuklarının da maşallahı var çok şükür :)

Zaten Cerrahpaşa da devlet deilmi canım neden ekstra bi dha başka hastaneden randevu alıcaksın ki, hangi gün gidiceksin oraya burdan bi arkadaşda Cerrahpaşa ya detaylı için gidicekti haber bekliyorum ondan memnun kalırsan bende gideyim dedim hatta :):)

Canim ben 194tlye solomombaby aldim bu urun ona gore cok cok uygun alanda cok sanirim 9999 begenisi var ama yorumlarda begenende var begenmeyende var o sebepten sen bilirsin :)
aa aldınmı sen ben çok kararsızım ya kullanılır mı yazın sıcakta sıkar mı nasıl olur bilemiyorum bide manduca marka var en iyisi diyorlar aliexpreste 150 tl hepsiburada da 500 küsür onu da alabilirm

sudocrem sohbeti gördüm yazmadan geçmeyeyim dedim. sudocrem bha içeriyor, kanserojen bir madde. mühendisinoğlu incelemişti olumsuz not vermişti ordan araştırdım. ben de koca kutusunu yüzümde bitirdim onun :/ bebeklerde çok işe yaradığını biliyordum ona da kullanmak planımdı, ama kesinlikle almam artık.

mustela'nın seti içinde pişik kremi var sanırım. onu kullanmayı düşünüyorum.

hindistan cevizi yağını lifeco marka öneririm en iyisi o. watsons'ta var. S Serylady minnosu

Kızlar bu emzikten aldım cok tatlı duruyor diye ama inş. bebişte benle aynı fikirde olur
çok tatlıymış gerçekten ama üst kısmı fazla geniş değil mi? burna takılmaz ya da değmez umarım. bu bebek tamamen ağzına almış gibi görünmedi bana. umarım yanılıyorumdur güle güle kullanın.

Kızlar bu emzikten aldım cok tatlı duruyor diye ama inş. bebişte benle aynı fikirde olur
Burun delikleri tıkanıyormuş gibi geliyor bunlar bana hep ama bütün arkadaşlarımda bunlardan kullanıyorlar demek ki sadece öyle görünüyor bebekler emzikleri kendileri seçiyor nuk un çok hafif yeni doğanlarından almıştım bende oğluma ama onu kabul edene kadar 2 tane çöpe gitmişti kiraz uçlu meme şeklinde hiç beğenmedi yarım damak beğendi sonunda

Eklentiler

• 83B864F6-3692-4A44-ACD6-4908779D2A6C.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 94
Canim dedigim gibi en kotu ben kullanirim onu bebise surmem yada ozaman karar veririm bilemedim simdi :)) ama evde bulunsun herkes cok ise yaradigini soyluyor :))

aa aldınmı sen ben çok kararsızım ya kullanılır mı yazın sıcakta sıkar mı nasıl olur bilemiyorum bide manduca marka var en iyisi diyorlar aliexpreste 150 tl hepsiburada da 500 küsür onu da alabilirm
Ya bu kangurulari 2 yasa kadar falan rahatlikla kullaniyorsun zaten bide benim aldigim 0 4 yas yazin kullanmam da kisin kullanirim en kotu :)) 150 tl vereceksen turkiyeden al bence canim :))

Kızlar dün ayrıntılı ultrosunum wardı yoğunum yazamadım herşey çok şükür iyi çıktı yüzüne elini koymuş baya bi göbeğimi salladı gene göstermedi 500 gr olmuş geç döllenmeydi arayı kapatmıştı kapatamamış 24 hafta olması gerekiodu 22+2 çıktı cinsiyetide belli oldu kağıda yazıp verdi kağırt bana bakıo ben kağıda bakıyorum decavit gyno ferro coledan-D verdi bide kendi hazırladığı bilgiler varmış onu verdi

Eklentiler

• 20190213_182020.webp
    106,8 KB · Görüntüleme: 97
  • 20190213_182003.webp
    102,1 KB · Görüntüleme: 99
  • 20190213_181956.webp
    86,1 KB · Görüntüleme: 90
Canim dedigim gibi en kotu ben kullanirim onu bebise surmem yada ozaman karar veririm bilemedim simdi :)) ama evde bulunsun herkes cok ise yaradigini soyluyor :))
Canım sebamed kullandım oğlumda ne yeni doğduğunda ne katı gıdaya geçince hiç problem yaşamadım banyo içinde sebamed kullandım saç dipleri tertemizdi ve chicco nun fırçası kullanmıştım her banyodan sonra saçına mis gibiydi çok korkardım saçında Konak falan olur diye banyodan sonrada hep yağladım vücudunu önce 40 gün kadar zeytin yağıyla sonra bebe yağlarına losyona geçmiştim cildi hala pırıl pırıl bütün yazı sitede ki havuzda geçiriyor hiç güneş yanığı sorunu yaşamadım çok beyaz olmasına rağmen hafif bi güneş yağıyla idare ediyor tecrübe ettiğim için paylaşmak istedimm canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…