benim bebişi olan bi arkadaşımda başka emzik tutmadı sadece bunu tuttu dedi değişiyor sanırım yorumlara da baktım baya bazılar cok begenmiş bazıları yazık oldu parama demiş :)
neyse de kısmet artık keşke ikili deilde tekli satılıp dha uygun olsaymış yada cevremde oglu olan biriyle alsaymışım :):):)
Kızlar dün ayrıntılı ultrosunum wardı yoğunum yazamadım herşey çok şükür iyi çıktı yüzüne elini koymuş baya bi göbeğimi salladı gene göstermedi 500 gr olmuş geç döllenmeydi arayı kapatmıştı kapatamamış 24 hafta olması gerekiodu 22+2 çıktı cinsiyetide belli oldu kağıda yazıp verdi kağırt bana bakıo ben kağıda bakıyorum decavit gyno ferro coledan-D verdi bide kendi hazırladığı bilgiler varmış onu verdi
Burun delikleri tıkanıyormuş gibi geliyor bunlar bana hep ama bütün arkadaşlarımda bunlardan kullanıyorlar demek ki sadece öyle görünüyor bebekler emzikleri kendileri seçiyor nuk un çok hafif yeni doğanlarından almıştım bende oğluma ama onu kabul edene kadar 2 tane çöpe gitmişti kiraz uçlu meme şeklinde hiç beğenmedi yarım damak beğendi sonunda
çok tatlıymış gerçekten ama üst kısmı fazla geniş değil mi? burna takılmaz ya da değmez umarım. bu bebek tamamen ağzına almış gibi görünmedi bana. umarım yanılıyorumdur güle güle kullanın.
Ya buna ben de bayıldım da acuk fiyatı fazla geldi. Gene aventin başka modelini aldım ama bu harika. Hep hayalim emzik emen bebek çok sevimli oluyolaaaar
Canım sebamed kullandım oğlumda ne yeni doğduğunda ne katı gıdaya geçince hiç problem yaşamadım banyo içinde sebamed kullandım saç dipleri tertemizdi ve chicco nun fırçası kullanmıştım her banyodan sonra saçına mis gibiydi çok korkardım saçında Konak falan olur diye banyodan sonrada hep yağladım vücudunu önce 40 gün kadar zeytin yağıyla sonra bebe yağlarına losyona geçmiştim cildi hala pırıl pırıl bütün yazı sitede ki havuzda geçiriyor hiç güneş yanığı sorunu yaşamadım çok beyaz olmasına rağmen hafif bi güneş yağıyla idare ediyor tecrübe ettiğim için paylaşmak istedimm canım
Ben acikcasi mustelanin setini almayi dusunuyorum. Indirimde yakalamaya calisiyorum. Sebamed hic aklima gelmemisti bir bakarim olmazsa chicco nun tarak tirnak makasi vs. Olan setinden memnun kalanda cok var ona da bakacagim zaten. Benim kuaforum sudocrem kullaniyor agdadan sonra ve ben cok memnunum onceden agdadan sonra hep sorun yasiyordum cunku acikcasi hem ondan hemde bizim yegende kullandik hic pisik olmadi ondan sudocrem aldim once kendime kullanirim diyerek :))
benim bebişi olan bi arkadaşımda başka emzik tutmadı sadece bunu tuttu dedi değişiyor sanırım yorumlara da baktım baya bazılar cok begenmiş bazıları yazık oldu parama demiş :)
neyse de kısmet artık keşke ikili deilde tekli satılıp dha uygun olsaymış yada cevremde oglu olan biriyle alsaymışım :):):)
Bencede tekli olsa daha mantıklıymış direk bunu verirsen buna alışabilir canım damaklılara alıştıkları zaman bunları sevmiyolar genelde :) birini dene beğenmezse eğer satarsın instagramda anneler satıyor diye bi sayfa var herkes satıyo ordan :)
Bencede tekli olsa daha mantıklıymış direk bunu verirsen buna alışabilir canım damaklılara alıştıkları zaman bunları sevmiyolar genelde :) birini dene beğenmezse eğer satarsın instagramda anneler satıyor diye bi sayfa var herkes satıyo ordan :)
Ben de boyle bir yazi okudum. Hatta problemli olmayan bolgelere suruldugunde sivilce yaptığı falan yaziyordu. Dikkatli kullanmak lazim.
Sizler de bi arastirin
Kızlar nasılsınız
E bebekteki küvet setinden ben de almıştım daha önce bi kupon kodum olduğu zaman tüm eksiklerini almıştık güle güle kullansın bebişlerimiz
Bizim beşiğimizi de yarın kurmaya geleceklermiş , ben de bugün işten izin almıştm yarında almam gerekecek dolaplar gerçekten çok pahalı 2 bin civarı genelde şuan ben de dolap almayı düşünüyorum ekstradan beşikte de 1 yaşına kadar yatar diye düşünüyorum sonrasına bakarız artık . Ben bu dolabı beğendim
Gobegime hindistan cevizi yagindan baska bisey sürmedim gebeligin basindan beri. Hatta boynumdan aşağı heryerime sürüyorum. Hic killanma yapmadı. Cildim kuruydu gebe kalınca daha da kurudu. Bunu sürünce diger banyoya kadar kaliyor nemlilik.
Herkese tavsiye ederim.
Ya bu kangurulari 2 yasa kadar falan rahatlikla kullaniyorsun zaten bide benim aldigim 0 4 yas yazin kullanmam da kisin kullanirim en kotu :)) 150 tl vereceksen turkiyeden al bence canim :))
bu dediğimde baya iyimiş bi bu bide ergo baby diyorlar da fiyatları uçuk burda bayağı içine aparat falan koymadan direk doğduğundan itibaren kullanılıyormuş o konulan aparatı zaten yazın baya sıkıntı olur gibime geldi o yüzden bunu bi düşünücem bakalım :0
anlattıgım daha eskiydi aslında 2 sene öncesi yazmamışım, hiç bişeyi yokmuş özelde riskli dedikleri duruma da devletteki normal demiş çocuklarının da maşallahı var çok şükür :)
Zaten Cerrahpaşa da devlet deilmi canım neden ekstra bi dha başka hastaneden randevu alıcaksın ki, hangi gün gidiceksin oraya burdan bi arkadaşda Cerrahpaşa ya detaylı için gidicekti haber bekliyorum ondan memnun kalırsan bende gideyim dedim hatta :):)
O bendim canım zaten :) mesai dışı gidicem doktora ücretli yani
İyi MâşâAllah arkadaşına Rabbim bizede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşâAllah