2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    314
Bende çok istiyorum bunları ama bebişlee sevmiyomuş genelde evde bunun ucu gibi bi emzik var deneyip ona göre alayım diyorum :))

benim bebişi olan bi arkadaşımda başka emzik tutmadı sadece bunu tuttu dedi değişiyor sanırım yorumlara da baktım baya bazılar cok begenmiş bazıları yazık oldu parama demiş :)
neyse de kısmet artık keşke ikili deilde tekli satılıp dha uygun olsaymış yada cevremde oglu olan biriyle alsaymışım :):):)
 
Gözün aydın canım şu kağıdı bizle paylaş kendin bakma
 

Sirf seklinden dolayi aldim eger begenmezse senin aldigin aklimda olsun canim :))
 
İnstagramda cok tatli bu emzigi emen bebisler var evet buyuk oldukca ama sirf oyuzden begendim minnacik suratlarini kapliyor resmenn yerimmm
 
Bu kadar nazlı bir erkek olamaz bence
Benim kız 4 ay göstermedi şimdi ultrasonu karşıdan görse gösteriyorsağlıklı olsunlar da hepsi kabulümüz
Aynen canım sağlıklı olsunlar yeterki bakalım hafta sonu öğrenicez belki nazlı bir erkektir oğlum çok nazlıdır abisine çekmişte olabilir
 
Ben acikcasi mustelanin setini almayi dusunuyorum. Indirimde yakalamaya calisiyorum. Sebamed hic aklima gelmemisti bir bakarim olmazsa chicco nun tarak tirnak makasi vs. Olan setinden memnun kalanda cok var ona da bakacagim zaten. Benim kuaforum sudocrem kullaniyor agdadan sonra ve ben cok memnunum onceden agdadan sonra hep sorun yasiyordum cunku acikcasi hem ondan hemde bizim yegende kullandik hic pisik olmadi ondan sudocrem aldim once kendime kullanirim diyerek :))
 
Bencede tekli olsa daha mantıklıymış direk bunu verirsen buna alışabilir canım damaklılara alıştıkları zaman bunları sevmiyolar genelde :) birini dene beğenmezse eğer satarsın instagramda anneler satıyor diye bi sayfa var herkes satıyo ordan :)
 
Aa guzel fikirmis canim oyle yaparim :))
 
Sudocrem tedavi edici. Her gün kullanmanızı önermem. Her gün için “pişik önleyici krem”lerden seçöenizi tavsiye ederim.
Ben de boyle bir yazi okudum. Hatta problemli olmayan bolgelere suruldugunde sivilce yaptığı falan yaziyordu. Dikkatli kullanmak lazim.
Sizler de bi arastirin
 
Cok tatli bir dolapmis bu. Nerden alacaksin
 
Sevdim ben bunu tamam indirim gecmeden bakayım canım teşekkür ediyorum
Gobegime hindistan cevizi yagindan baska bisey sürmedim gebeligin basindan beri. Hatta boynumdan aşağı heryerime sürüyorum. Hic killanma yapmadı. Cildim kuruydu gebe kalınca daha da kurudu. Bunu sürünce diger banyoya kadar kaliyor nemlilik.
Herkese tavsiye ederim.
 
Ya bu kangurulari 2 yasa kadar falan rahatlikla kullaniyorsun zaten bide benim aldigim 0 4 yas yazin kullanmam da kisin kullanirim en kotu :)) 150 tl vereceksen turkiyeden al bence canim :))
bu dediğimde baya iyimiş bi bu bide ergo baby diyorlar da fiyatları uçuk burda bayağı içine aparat falan koymadan direk doğduğundan itibaren kullanılıyormuş o konulan aparatı zaten yazın baya sıkıntı olur gibime geldi o yüzden bunu bi düşünücem bakalım :0
 
O bendim canım zaten :) mesai dışı gidicem doktora ücretli yani
İyi MâşâAllah arkadaşına Rabbim bizede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşâAllah
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…