Kızlar dün ayrıntılı ultrosunum wardı yoğunum yazamadım herşey çok şükür iyi çıktı yüzüne elini koymuş baya bi göbeğimi salladı gene göstermedi 500 gr olmuş geç döllenmeydi arayı kapatmıştı kapatamamış 24 hafta olması gerekiodu 22+2 çıktı cinsiyetide belli oldu kağıda yazıp verdi kağırt bana bakıo ben kağıda bakıyorum decavit gyno ferro coledan-D verdi bide kendi hazırladığı bilgiler varmış onu verdi
Bende bundan istiyordum da en fazla 6 aya kadar var bebek büyüdüğünde başka emziğe alışması zor olur dediler bende normal çok pahalı olmayanlardan almayı düşünüyorum
İnş kapatır ya ne güzel sevinmiştim daha önceki doktor bunu bile anlayamamış. Düşündükçe kalbim yerinden çıkıcak partide bayolmazsam iyidir erken öğrensenim bu ladar heycan olmazdı heralde diye düşünüyorum okadar çok bekleyince heycan 2 kat arttı.
İnş kapatır ya ne güzel sevinmiştim daha önceki doktor bunu bile anlayamamış. Düşündükçe kalbim yerinden çıkıcak partide bayolmazsam iyidir erken öğrensenim bu ladar heycan olmazdı heralde diye düşünüyorum okadar çok bekleyince heycan 2 kat arttı.
ay valla doktor fenaymış ya biz bile bakınca ultrasonda artık anlıyoruz kızmı erkekmi onu bilemeyen artık bilmiyorum ne hatalar yapar düşünmek istemiyorm bakarım tabiki
Kızlar göğüs pompası aldınız mı ? Lansinoh nasıl acaba ya da avent mi ? Manuel ilk zamanlar iyimiş ama sonraları yorucuymuş, heralde direk elektrikli alırım gibi. Siz neler düşünüyorsunuz ? Aslında medela iyimişte çok pahalı o kadarı zor.
Bence erkenden almayın siz bilirsiniz ama ben ilk gebeligimde sütüm olmasına rağmen sırf ölçüm icin aldim oğlum sarılığı ne kadar verdigimi anlamak icin bebedor manüel aldim hem açılıyo hemde beceremedim lahsinoh tek pompa aldim sorunsuz kullandım tavsiye edebilirim
Cerrahpaşa’nın kendi sitesinden, kadın doğum prof. dr. Ali Benian, genelde o detaylı yapıyormuş. Randevu akşam 8’de açılıyor. 1 hafta sonrasına bulabiliyorsunuz.
Gobegime hindistan cevizi yagindan baska bisey sürmedim gebeligin basindan beri. Hatta boynumdan aşağı heryerime sürüyorum. Hic killanma yapmadı. Cildim kuruydu gebe kalınca daha da kurudu. Bunu sürünce diger banyoya kadar kaliyor nemlilik.
Herkese tavsiye ederim.
Cerrahpaşa’nın kendi sitesinden, kadın doğum prof. dr. Ali Benian, genelde o detaylı yapıyormuş. Randevu akşam 8’de açılıyor. 1 hafta sonrasına bulabiliyorsunuz.
Normalde 9da orda olcaktım ama dayanamıyorum şimdi çıkcaz evden. Bide çok afedersiniz üşütmüşüm bağırsaklarımı iyice midem boşaldı acaba bir iki tane çubuk kraker yesem olmaz mı