2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
ayy çok şükür çok sevindim benimde bir hafta var arada sonradan kapatıyorlarmış arayı ama bakalım ne zaman :) merakla bekliyoruz parti gününü

Kızlar bu emzikten aldım cok tatlı duruyor diye ama inş. bebişte benle aynı fikirde olur
Bende bundan istiyordum da en fazla 6 aya kadar var bebek büyüdüğünde başka emziğe alışması zor olur dediler bende normal çok pahalı olmayanlardan almayı düşünüyorum

ayy çok şükür çok sevindim benimde bir hafta var arada sonradan kapatıyorlarmış arayı ama bakalım ne zaman :) merakla bekliyoruz parti gününü
İnş kapatır ya ne güzel sevinmiştim daha önceki doktor bunu bile anlayamamış. Düşündükçe kalbim yerinden çıkıcak partide bayolmazsam iyidir erken öğrensenim bu ladar heycan olmazdı heralde diye düşünüyorum okadar çok bekleyince heycan 2 kat arttı.

o doktorda valla maşallah tabi canım ben bile heyecan yaptım burda acaba ne diye

O doktora baya bi sövüyorum zaten buraya yazana kadar instagramdan bakarsın artık
ay valla doktor fenaymış ya biz bile bakınca ultrasonda artık anlıyoruz kızmı erkekmi onu bilemeyen artık bilmiyorum ne hatalar yapar düşünmek istemiyorm bakarım tabiki

Bence erkenden almayın siz bilirsiniz ama ben ilk gebeligimde sütüm olmasına rağmen sırf ölçüm icin aldim oğlum sarılığı ne kadar verdigimi anlamak icin bebedor manüel aldim hem açılıyo hemde beceremedim lahsinoh tek pompa aldim sorunsuz kullandım tavsiye edebilirim

Ee ordan kime neye alcaz her hastanenin adeti farklı ya baktım ama anlayamadim

Cerrahpaşa’nın kendi sitesinden, kadın doğum prof. dr. Ali Benian, genelde o detaylı yapıyormuş. Randevu akşam 8’de açılıyor. 1 hafta sonrasına bulabiliyorsunuz.

Canım resmini atar mısın ve nerden aldın :)

Bugün şeker yüklemem var ve sabah 6da açlıktan uyandım şuan yatakta oturuyorum uyuyamıyorum açlıktan napıcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…