2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kizimi goren benim kopyam saniyor.sonra erkek kardesimi goren kizimi onun kizi saniyor.ben bizim aileyi klonladim : )erkek dayiya ceker dediklerine gore umuyorum yeni bebekte dayisi gibi olur.
evet bazen de öyle oluyor ya benim görümcemin oğluda kendi klonu gibi diyorum sanki sadece senin babadan hiç almamış ya ne bileyim ben kızım bana da benzesin isterim tamamen benden çıkmamış gibi de olmasın tabi allahın gücüne gitmesin sağlıklı olsunlar da siparişle olmuyor neticede

Ayy benim de hayalim o gideceğim parkları falan hep programladım kafamda iş bebişin uslu sakin bı bebek olmasına kaldı :))))

hangi tarifle yapıyorsun ver ben yapayım gel yiyelim :) ben mutfağa girmeye başladım 4 kusmuklu aydan sonra çok özlemişim mutfağı ve yemek yemeyi. duphalac şurup kullanıyorum şu an ama düzenli değil. o ilacı sorarım doktora sağolasın.

Seni çok iyi anlıyorum canım ben bir akşam öyle kötü oldumki dedim hiç iğnesiz çeksinler gıkımı çıkarmam
Sende inşallah biran önce kurtulursun canım çekelim derlerse de doktorunu dinle çünkü hiç çekilecek dert değil ilerki aylarda daha fazla sıkıntı çıkarmasın.

bdv'deki bebekli hayat bana göre değilmiş konusunu takip eden var mı :/ çok üzüldüm üye için gece rüyama bile girdi. inşallah şu lohusa depresyonu denen illet hiçbirimize uğramaz. gün içinde evde yalnızken tekmelerini hissedince "yalnız değilim bebeğim var" diye seviniyorum şimdiden. umarım hep böyle kalır hissiyatım.

Duphalacla bu yazdigim ilâc asagi yukari ayni etkiye sahipmis :)) ben mutfagi onceden de sevmiyordum kuzu :)) brokoli tarifinide ozelden yazayim olmazmi :)

Doğumdan sonra bebeği anneme bırakıcam ilk işim tekrar ombre yaptırmak olucak ,ben boyamıyorum canım bekliyorum
boya işini bıraktım ben ama saçlarımla başım belada çok çabuk uzuyor ve çok gür şöyle şip şak banyo yapıp çıkanlara nasıl özeniyorum uzun saçı da çok seviyorum ama yıkaması bi dert kurutması nasıl zaptedicem bilmiyorm ama doğuma yakın ilk işim kestirmek

Takipcisi coksa resimlerin altinda yorum varsa sizden gelenler kismida varsa bir sikinti olmayabilir canim hic duymadim iyice arastir istersen

instagramdan nasıl kredi kartıyla alacaksın onu anlamadım?

Muslin gibi birsey mi annem benim muslinlerime burun kiviriyor : ) aramis poplin alicam ben kenarlarinida yapicam kocaman kocaman kullanirsin daha rahat dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…