Kizimi goren benim kopyam saniyor.sonra erkek kardesimi goren kizimi onun kizi saniyor.ben bizim aileyi klonladim : )erkek dayiya ceker dediklerine gore umuyorum yeni bebekte dayisi gibi olur.
evet bazen de öyle oluyor ya benim görümcemin oğluda kendi klonu gibi diyorum sanki sadece senin babadan hiç almamış ya ne bileyim ben kızım bana da benzesin isterim tamamen benden çıkmamış gibi de olmasın tabi allahın gücüne gitmesin sağlıklı olsunlar da siparişle olmuyor neticede
Verilir ona bende eminim en kötü spora giderim bogazimi da tutarim yaz bebesi olacak bizimkiler Allah nasip ederse kangurusuna koyup uzun yüruýusler yapmayi planliyorum cok aglayan bir bebis olmazsa tabiki hayal ediyoruz ama bizimki gece uyumayacak ona emin oldukta bakalim.diger huylari nasil olacak :))
Bende bayilirim ozellikle corbasi efsane oluyor yapan olsa da yesem:))hic mi hareket etmiyorsun canim o baya kötü kabizliktan agladigimi bilirim benimki gecti seninde gecer insallah icinde probiyotik olan herseyi ye bol bol lifli gida tuket muza eger yiyorsan ara ver kuzum gece suyun icine 2 kayisi at sabah ac karnina o kayisilari ye suyunu ic oda cok iyi en kotu ihtimal magnezie calcine var doktoruna soyle o tarz birsey yazsin boyle cekilmez valla 1 haftada cildirir insan:))
hangi tarifle yapıyorsun ver ben yapayım gel yiyelim :) ben mutfağa girmeye başladım 4 kusmuklu aydan sonra çok özlemişim mutfağı ve yemek yemeyi. duphalac şurup kullanıyorum şu an ama düzenli değil. o ilacı sorarım doktora sağolasın.
Bakalım ben de akşama gidicem,cumartesi günü İÇİN randevu almıştım ama dayanamıyorum artık ,bana hangi işlem yapılacak.Zaten son bir haftam kaldı,6.aydan sonra hiçbir şey yaptıramam.Kanal tedavisi uyarın İÇİN çok saol canım
Seni çok iyi anlıyorum canım ben bir akşam öyle kötü oldumki dedim hiç iğnesiz çeksinler gıkımı çıkarmam
Sende inşallah biran önce kurtulursun canım çekelim derlerse de doktorunu dinle çünkü hiç çekilecek dert değil ilerki aylarda daha fazla sıkıntı çıkarmasın.
bdv'deki bebekli hayat bana göre değilmiş konusunu takip eden var mı :/ çok üzüldüm üye için gece rüyama bile girdi. inşallah şu lohusa depresyonu denen illet hiçbirimize uğramaz. gün içinde evde yalnızken tekmelerini hissedince "yalnız değilim bebeğim var" diye seviniyorum şimdiden. umarım hep böyle kalır hissiyatım.
hangi tarifle yapıyorsun ver ben yapayım gel yiyelim :) ben mutfağa girmeye başladım 4 kusmuklu aydan sonra çok özlemişim mutfağı ve yemek yemeyi. duphalac şurup kullanıyorum şu an ama düzenli değil. o ilacı sorarım doktora sağolasın.
boya işini bıraktım ben ama saçlarımla başım belada çok çabuk uzuyor ve çok gür şöyle şip şak banyo yapıp çıkanlara nasıl özeniyorum uzun saçı da çok seviyorum ama yıkaması bi dert kurutması nasıl zaptedicem bilmiyorm ama doğuma yakın ilk işim kestirmek
ben boyamıyorum normalde de.. ama bildiğim kadarıyla 3. aydan sonra boyatabiliyorsunuz. Tabi kimyasal değil de, organik boyalara yönelirseniz daha iyi olur.
Poplin kumaş ince bir kumaş oluyor canım Eğer yaptırma imkanın varsa al ondan mutlaka yaptır.Yaz bebeği olacağı İÇİN emzirirken filan sarabilirsin,kundak yapabilirsin,bayağı işini görür.Biz dün annemle Bursa Kumaştan bir metresini 20 liraya aldık,makinede 30 derecede yıkadım ben onu.Annem de Pikocuya verecek ,kenarlarına fisto çekilecek.
Muslin gibi birsey mi annem benim muslinlerime burun kiviriyor : ) aramis poplin alicam ben kenarlarinida yapicam kocaman kocaman kullanirsin daha rahat dedi