2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben hic sacimi boyatmadim daha hayatimda.hamilelikte geldi sac boyatma istegim hevesim : )
2 defa kestirdim bide doguma yakin kestireyim cok hizlo uzuyor hormonlardan herhalde

O dert hepimizde benim de kotam doldu:))
Napalım yaa al al bitmiyor ki her ay bir limit belirledim aşmak istemiyorum daha alacak öok bola sıkışmayalım bu nedenle ablamdan görümcemden falan gelecek her bebek eşyasına açığım. Başlarda istemezdim baktım al al bitmiyor,kabul ediyorum artık

gerçekten de yenidoğan bebişe pek uygun gibi gelmiyor bana da aparat olsa bile kemikleri falan çok esnek ya sanırım en mantıklısı biraz kendini tutabildiği zaman 3 aydan sonra gibi :)
Ondan dolayi onermiyolar canim zaten ilk üc ay ama sonra istedigin gibi kullan :))

Benim ki ikizler degilde seninkiyle ayni cinsten oldugu kesin : )2 hazir yorgan almis bilmem kac battaniye simdi yorgancida yün yorgan yaptiriyor hayir kullanmayacagimida biliyor.ama kiyamadigimida biliyor sirf küstü diye buzdolabina dantelli ortu ortmustum o kadar diyeyim ki asla asla ne evime ne bana gore bu isler : ))yelek.hirka orduruyor bir yandan haril haril cocuk araligin ortasinda mi dogacak dedim ee aralik gelmeyecek mi dedi tamam dedim : ))

Ondan dolayi onermiyolar canim zaten ilk üc ay ama sonra istedigin gibi kullan :))
öylesi daha mantıklı gibi bana da içinde eciş bücüş oluyorlar gibi geliyor sanki :)
Ben esmerim siyahi baya severim ama griyi deneyecegim ondan boyatmiyorum :))
bende çok severim ama bi sert gösteriyor insanı :) ama gri de 15 günde bir cila istiyor oda baya zahmetli bi renk :)

En bastan beri hediyelere acigim ama bana sormadan almayin dedim acayip rahat ettim :)) valla saolsunlar oglusumun kismetine baya da hediye geldi :)) ama cogu arkadaslarim eltim falan ailelerden birsey alan yok :)

o hastaneye hiç gitmemiş olsak bile mi ilk defa duydumm :)
Ben türkiye hastanesine gidiyorum doktorum oyle dedi rahatlikla gidebilirsin dedi ben telefonla arayip bir soracagim neymis diye birde sisli etfalin gebelik egitimine mutlaka katil dedi ama oda sariyere tasindi bakalim nasil gidecegim :/

öylesi daha mantıklı gibi bana da içinde eciş bücüş oluyorlar gibi geliyor sanki :)
bende çok severim ama bi sert gösteriyor insanı :) ama gri de 15 günde bir cila istiyor oda baya zahmetli bi renk :)
Icimde kalmasin ugrasamazsam siyaha donerim tekrar:)) ecisbucus deyince bile heyecanlandim yaa ahh.o gunleri bir gorsek :)

Ayyy yerim.bence cok tatli hayatim boyunca istedigim anne sekli valla Allah basinizdan rksik etmesin insallah

Icimde kalmasin ugrasamazsam siyaha donerim tekrar:)) ecisbucus deyince bile heyecanlandim yaa ahh.o gunleri bir gorsek :)
bende öyle içimde kalmasın diye diye bi ara mahvettm saçımı neyse ki çabuk uzuyor da toparlandı oy gerçekten ya şaka maka az kaldı allah sağ salim göstersin o günleri inşallah :)

bende öyle içimde kalmasın diye diye bi ara mahvettm saçımı neyse ki çabuk uzuyor da toparlandı oy gerçekten ya şaka maka az kaldı allah sağ salim göstersin o günleri inşallah :)
Insallah canim benim sen benden 1 ay once doguracaksin mayis sonu gibi dimi ?

Kızlar bu tiny love dediğiniz şey ana kucağı mı? Kullanışlı mıymış?
Evet canim ana kucagi cok kullanisli oldugu soyleniyor kendinden titresimli ve muzikli birsey mama sandalyesi olarakta kullaniliyor falan acikcasi anne is yaparken bebek oyalansin diye yapilmis bir icat :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…