2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
olur :) bu arada kanguruyu nerden almıştın link verir misin? bir de tiny love aldın mı? bunun indirime gireceği yok :/
Almadim ve evet indirime girmiyor bende ona sinir oluyorum ama biraz daha beklicem ben onun icin :)) kangurum solomombaby kendi sitesinden yenidogan aparatli olarak aldim cok ilgililer saolsunlar elime de ulasti ben cok begendim canim gonul rahatligiyla tavsiye edebilirim. Bu arada fiyat 194 tl aparatsiz alirsan da 169du galiba hic indirime girdiginide gormedim o sebepten aldim evde de oyuncak bebeyle esimde denedik :)))

Muslin gibi birsey mi annem benim muslinlerime burun kiviriyor : ) aramis poplin alicam ben kenarlarinida yapicam kocaman kocaman kullanirsin daha rahat dedi
Müslinden daha kalın canım,pazen gibi kumaşı var.Yaptırsın annen,benimki de yaptırıyor işte,rahat edersin

Kızlar buğün yaptığım şeker yüklesi sonucu da açlık 85, 60 dk 140 çıktı dr biraz yüksek yarın 750 grlik tekrar yapcaz dedi şeker tahlili yapan arkadaşlar sonucunuz ne çıktı bir bilginiz varmı

Arkadaşlar saç boyayan var mı? Kendimi çok bakımsız hissediyorum
Ben boyadim canim. Beyazlarim coktu sacim sekil almiyordu dayanamadim gecen hafta boyadim. Watsons da biomagic diye organik boya var ondan aldim evde kendim boyadim. Cok rahatladim ama moral oldu. Bazi boyalar amonyaksiz yaziyor ama zararli maddeler var icinde bu markadan memnun kaldim gercekten dogaldi, kokusuzdu.

Ne ise yarar ki acaba
Soyle ki ince dokunmus olanlari pike nevresim örtü ( puset örtüsü ince battaniye ) olarak kullaniliyor genellikle kalin poplinlerde yagmurluk trenckot vs yapiminda kullaniliyor. Müslinlerden bir tik daha kalin diyebilirim. Ozellikle tchibo falan gibi markalarda nevresimler bu kumastan oluyor. Ben bebegin yedek nevresimini bu kumastan tercih edecegim. Canim.

Müslinden daha kalın canım,pazen gibi kumaşı var.Yaptırsın annen,benimki de yaptırıyor işte,rahat edersin
Ohh kullanacagim birseyse super o zaman.hayir kislik battaniyeler yorganlarda aldigi icin simdi gidip ne alacak bilemedim isminide hep duyarim.yaptirsin soylimde hayir istemem diyincede küsüyor : ))

ben biraz büyüyünce chicco liteway baston bebek arabası alacağım için ilk aylarda kullanmak açısından yenidoğan aparatlı almam gerekiyor. daha mini mini miniciklerken de o aparatla kullanabiliriz gibi geldi mi sana yani?

tiny love'la ilgili bi gelişme olursa yazalım birbirimize.

Evet oleymis kullanislo guzel birsey o zaman.annem bi yapsin ortu bakayim seversem nevresimde diktiririm o zaman

Benim.saclarim epey kisa ense hizamda birde parlaklastilar hamileligin etkisimidir nedir. Ayni zamanda ince telli yikama konusunda cok rahatim :)) hamilelikten once de boyatmiyordum zaten 6 aydir kendi rengime donmeye calisiyorum cunku gri boyaticam :)) sacimin orjinal rengi kestane boyamadigim renk siyah arti beyazimda yok o yuzden saclarim baya bakimli.duruyor ama beyazlarim falan olsaydi yada dibim gelmis olsaydi.ben kesin boyatirdim :))

ben saçımla oynamayı baya severim beyaz falan yok ama hoşuma gidiyor boyamak benimde kahverengi kendi saç rengim siyaha boyamıştım en son şimdi uzatıp önlerine hafif balyaj attırmak istiyorum komple boya işi çok zahmetli masraflı ya bide ben kendim boyuyodum gürde olunca zor oluyor baya bi ara saçlarım dökülüyo diye seviniyordum

Hic kimse ilk üc aydan once kanguru onermiyor canim aparatli bile olsa ama ben 40ı ciktiktan sonra kullanmayi düsünüyorum. Benim aldigim 0 4 yas :) evet yenidoganda rahatlikla kullanilabilir gibi duruyor kullananda var ama kullanmayanda bir okadar fazla ilk basta slingi daha cok oneriyorlar ama ben almicam canim karar sana kalmis kisacasi

Bence o durumlar yoksa bekle boyatma derim ben canim nekadar sorun olmaz diyorlarsa da kimyasal sonucta dogur ilk is gidip boya :)))

Bence o durumlar yoksa bekle boyatma derim ben canim nekadar sorun olmaz diyorlarsa da kimyasal sonucta dogur ilk is gidip boya :)))
aynen yok zaten o siyahların komple gitmesi lazım ki kendi renginin üstüne hafif balyaj attırayım diyorum önlere falan en doğalı o bide beyaz tenliyim siyah sert gösterdi beni :)

Ohh kullanacagim birseyse super o zaman.hayir kislik battaniyeler yorganlarda aldigi icin simdi gidip ne alacak bilemedim isminide hep duyarim.yaptirsin soylimde hayir istemem diyincede küsüyor : ))
Ayyy aynı benim ki ,benim annem İkizler burcu ,bir de küser,barışması da çok zor olur.Benimki de kendi kafasına göre takılıyor.Yün battaniye filan almış,gel onları da al diyor.Toplamda şu anda 7 tane battaniyemiz oldu,ve ben nereye koyacağımı hiç bilmiyorum

gerçekten de yenidoğan bebişe pek uygun gibi gelmiyor bana da aparat olsa bile kemikleri falan çok esnek ya sanırım en mantıklısı biraz kendini tutabildiği zaman 3 aydan sonra gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…