Almadim ve evet indirime girmiyor bende ona sinir oluyorum ama biraz daha beklicem ben onun icin :)) kangurum solomombaby kendi sitesinden yenidogan aparatli olarak aldim cok ilgililer saolsunlar elime de ulasti ben cok begendim canim gonul rahatligiyla tavsiye edebilirim. Bu arada fiyat 194 tl aparatsiz alirsan da 169du galiba hic indirime girdiginide gormedim o sebepten aldim evde de oyuncak bebeyle esimde denedik :)))olur :) bu arada kanguruyu nerden almıştın link verir misin? bir de tiny love aldın mı? bunun indirime gireceği yok :/
Müslinden daha kalın canım,pazen gibi kumaşı var.Yaptırsın annen,benimki de yaptırıyor işte,rahat edersinMuslin gibi birsey mi annem benim muslinlerime burun kiviriyor : ) aramis poplin alicam ben kenarlarinida yapicam kocaman kocaman kullanirsin daha rahat dedi
Ben boyadim canim. Beyazlarim coktu sacim sekil almiyordu dayanamadim gecen hafta boyadim. Watsons da biomagic diye organik boya var ondan aldim evde kendim boyadim. Cok rahatladim ama moral oldu. Bazi boyalar amonyaksiz yaziyor ama zararli maddeler var icinde bu markadan memnun kaldim gercekten dogaldi, kokusuzdu.Arkadaşlar saç boyayan var mı? Kendimi çok bakımsız hissediyorum
Amin canım inş seninde geçer ağrımaz bidahaİnşallah canım ağrımaz da sorunsuz bir şekilde atlatırsın.Bebeğin aldığı kalsiyum miktarından dolayı ya böbreklerden çıkarmış ya da dişten.Beni diş etkiledi işte
Soyle ki ince dokunmus olanlari pike nevresim örtü ( puset örtüsü ince battaniye ) olarak kullaniliyor genellikle kalin poplinlerde yagmurluk trenckot vs yapiminda kullaniliyor. Müslinlerden bir tik daha kalin diyebilirim. Ozellikle tchibo falan gibi markalarda nevresimler bu kumastan oluyor. Ben bebegin yedek nevresimini bu kumastan tercih edecegim. Canim.Ne ise yarar ki acaba
Ohh kullanacagim birseyse super o zaman.hayir kislik battaniyeler yorganlarda aldigi icin simdi gidip ne alacak bilemedim isminide hep duyarim.yaptirsin soylimde hayir istemem diyincede küsüyor : ))
Müslinden daha kalın canım,pazen gibi kumaşı var.Yaptırsın annen,benimki de yaptırıyor işte,rahat edersin
ben biraz büyüyünce chicco liteway baston bebek arabası alacağım için ilk aylarda kullanmak açısından yenidoğan aparatlı almam gerekiyor. daha mini mini miniciklerken de o aparatla kullanabiliriz gibi geldi mi sana yani?Almadim ve evet indirime girmiyor bende ona sinir oluyorum ama biraz daha beklicem ben onun icin :)) kangurum solomombaby kendi sitesinden yenidogan aparatli olarak aldim cok ilgililer saolsunlar elime de ulasti ben cok begendim canim gonul rahatligiyla tavsiye edebilirim. Bu arada fiyat 194 tl aparatsiz alirsan da 169du galiba hic indirime girdiginide gormedim o sebepten aldim evde de oyuncak bebeyle esimde denedik :)))
Evet oleymis kullanislo guzel birsey o zaman.annem bi yapsin ortu bakayim seversem nevresimde diktiririm o zamanSoyle ki ince dokunmus olanlari pike nevresim örtü ( puset örtüsü ince battaniye ) olarak kullaniliyor genellikle kalin poplinlerde yagmurluk trenckot vs yapiminda kullaniliyor. Müslinlerden bir tik daha kalin diyebilirim. Ozellikle tchibo falan gibi markalarda nevresimler bu kumastan oluyor. Ben bebegin yedek nevresimini bu kumastan tercih edecegim. Canim.
Benim.saclarim epey kisa ense hizamda birde parlaklastilar hamileligin etkisimidir nedir. Ayni zamanda ince telli yikama konusunda cok rahatim :)) hamilelikten once de boyatmiyordum zaten 6 aydir kendi rengime donmeye calisiyorum cunku gri boyaticam :)) sacimin orjinal rengi kestane boyamadigim renk siyah arti beyazimda yok o yuzden saclarim baya bakimli.duruyor ama beyazlarim falan olsaydi yada dibim gelmis olsaydi.ben kesin boyatirdim :))boya işini bıraktım ben ama saçlarımla başım belada çok çabuk uzuyor ve çok gür şöyle şip şak banyo yapıp çıkanlara nasıl özeniyorum uzun saçı da çok seviyorum ama yıkaması bi dert kurutması nasıl zaptedicem bilmiyorm ama doğuma yakın ilk işim kestirmek
Aynen bir bak bakalim hosuna gidecek mi :))Evet oleymis kullanislo guzel birsey o zaman.annem bi yapsin ortu bakayim seversem nevresimde diktiririm o zaman
ben saçımla oynamayı baya severim beyaz falan yok ama hoşuma gidiyor boyamak benimde kahverengi kendi saç rengim siyaha boyamıştım en son şimdi uzatıp önlerine hafif balyaj attırmak istiyorum komple boya işi çok zahmetli masraflı ya bide ben kendim boyuyodum gürde olunca zor oluyor baya bi ara saçlarım dökülüyo diye seviniyordumBenim.saclarim epey kisa ense hizamda birde parlaklastilar hamileligin etkisimidir nedir. Ayni zamanda ince telli yikama konusunda cok rahatim :)) hamilelikten once de boyatmiyordum zaten 6 aydir kendi rengime donmeye calisiyorum cunku gri boyaticam :)) sacimin orjinal rengi kestane boyamadigim renk siyah arti beyazimda yok o yuzden saclarim baya bakimli.duruyor ama beyazlarim falan olsaydi yada dibim gelmis olsaydi.ben kesin boyatirdim :))
Hic kimse ilk üc aydan once kanguru onermiyor canim aparatli bile olsa ama ben 40ı ciktiktan sonra kullanmayi düsünüyorum. Benim aldigim 0 4 yas :) evet yenidoganda rahatlikla kullanilabilir gibi duruyor kullananda var ama kullanmayanda bir okadar fazla ilk basta slingi daha cok oneriyorlar ama ben almicam canim karar sana kalmis kisacasiben biraz büyüyünce chicco liteway baston bebek arabası alacağım için ilk aylarda kullanmak açısından yenidoğan aparatlı almam gerekiyor. daha mini mini miniciklerken de o aparatla kullanabiliriz gibi geldi mi sana yani?
tiny love'la ilgili bi gelişme olursa yazalım birbirimize.
poplin ben etek dikmek için aldım bebeğe ama siz ne amaçla alacaksınız?Kizlar poplin kumas nedir
Bence o durumlar yoksa bekle boyatma derim ben canim nekadar sorun olmaz diyorlarsa da kimyasal sonucta dogur ilk is gidip boya :)))ben saçımla oynamayı baya severim beyaz falan yok ama hoşuma gidiyor boyamak benimde kahverengi kendi saç rengim siyaha boyamıştım en son şimdi uzatıp önlerine hafif balyaj attırmak istiyorum komple boya işi çok zahmetli masraflı ya bide ben kendim boyuyodum gürde olunca zor oluyor baya bi ara saçlarım dökülüyo diye seviniyordum
Annem alayim ortu diktireyim pike olur kundak yaparsin altina seresin dedi .kullanisli birseymis yapsin madem : )poplin ben etek dikmek için aldım bebeğe ama siz ne amaçla alacaksınız?
aynen yok zaten o siyahların komple gitmesi lazım ki kendi renginin üstüne hafif balyaj attırayım diyorum önlere falan en doğalı o bide beyaz tenliyim siyah sert gösterdi beni :)Bence o durumlar yoksa bekle boyatma derim ben canim nekadar sorun olmaz diyorlarsa da kimyasal sonucta dogur ilk is gidip boya :)))
Bunu da alırsam evde nevresim takımı mağazası açarım artıkCanım minicity den almıştık mağazadan ama ben sana linkini bulursam atarım :))
Ayyy aynı benim ki ,benim annem İkizler burcu ,bir de küser,barışması da çok zor olur.Benimki de kendi kafasına göre takılıyor.Yün battaniye filan almış,gel onları da al diyor.Toplamda şu anda 7 tane battaniyemiz oldu,ve ben nereye koyacağımı hiç bilmiyorumOhh kullanacagim birseyse super o zaman.hayir kislik battaniyeler yorganlarda aldigi icin simdi gidip ne alacak bilemedim isminide hep duyarim.yaptirsin soylimde hayir istemem diyincede küsüyor : ))
gerçekten de yenidoğan bebişe pek uygun gibi gelmiyor bana da aparat olsa bile kemikleri falan çok esnek ya sanırım en mantıklısı biraz kendini tutabildiği zaman 3 aydan sonra gibi :)Hic kimse ilk üc aydan once kanguru onermiyor canim aparatli bile olsa ama ben 40ı ciktiktan sonra kullanmayi düsünüyorum. Benim aldigim 0 4 yas :) evet yenidoganda rahatlikla kullanilabilir gibi duruyor kullananda var ama kullanmayanda bir okadar fazla ilk basta slingi daha cok oneriyorlar ama ben almicam canim karar sana kalmis kisacasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?