Evet anakucagi.3pozisyonu var.titresimi var gazli bebekler icin bide muzik isik falan.
Diger anakucaklarindan farkli olarak daha fazla kiloya kadar tasiyor
Ben türkiye hastanesine gidiyorum doktorum oyle dedi rahatlikla gidebilirsin dedi ben telefonla arayip bir soracagim neymis diye birde sisli etfalin gebelik egitimine mutlaka katil dedi ama oda sariyere tasindi bakalim nasil gidecegim :/
tiny love benimde istediğim bi üründü ama arkadaşım ana kucagı var bende alma kullanırsın dedi sizce gerek varmı tiny love ı almama ? uzun süreli yatırmayın diyorlarmış bi de ben gün içinde onda yatar diye düşünüyordum kullananlardan fikir alsak aslında süper olur
tiny love benimde istediğim bi üründü ama arkadaşım ana kucagı var bende alma kullanırsın dedi sizce gerek varmı tiny love ı almama ? uzun süreli yatırmayın diyorlarmış bi de ben gün içinde onda yatar diye düşünüyordum kullananlardan fikir alsak aslında süper olur
arkadaşınınki titreşimli müzikli oyuncaklı falan bi şeyse almana gerek yok. böyle bir ürün şart bence. tiny love 18 kg'a kadar taşıyormuş. kullananların geneli çok memnun. burdan da @ParteMoralll kullanıyordu sanırım. müsait olunca aydınlatır mısın bizi parte :)
arkadaşınınki titreşimli müzikli oyuncaklı falan bi şeyse almana gerek yok. böyle bir ürün şart bence. tiny love 18 kg'a kadar taşıyormuş. kullananların geneli çok memnun. burdan da @ParteMoralll kullanıyordu sanırım. müsait olunca aydınlatır mısın bizi parte :)
Bende o yuzden istiyordum araştırmıştım da bi ara indirim olsun die bekleyenlerdendim :)
Titreşimli oyuncakları da var dediğin gibi idare eder sanıırm ama 4 aya kadar falan kullandım sonrasında kullanmadım dedi daha kısa vadeli sanırım diger anakucakları :S
Napalım yaa al al bitmiyor ki her ay bir limit belirledim aşmak istemiyorum daha alacak öok bola sıkışmayalım bu nedenle ablamdan görümcemden falan gelecek her bebek eşyasına açığım. Başlarda istemezdim baktım al al bitmiyor,kabul ediyorum artık
yakınlarından gelicek şeyleri al bencede canım bi eksik tamamlasan iyidir içine sineni alırsın zaten :)
banada soruyorlar kullanırmısın kullanırım diyorum düzgünse neden olmasın bebek eşyaları çok kısa süreli kullanılıyor çünkü
Bende o yuzden istiyordum araştırmıştım da bi ara indirim olsun die bekleyenlerdendim :)
Titreşimli oyuncakları da var dediğin gibi idare eder sanıırm ama 4 aya kadar falan kullandım sonrasında kullanmadım dedi daha kısa vadeli sanırım diger anakucakları :S
sanırım bu daha büyükçe. 18 kg dendiğine göre. gece uykusu için önerilmiyor evet ama içine daha rahat bir şey koyup gece kullananlar da varmış. gündüz uykularındaysa baya kullanışlıymış. ben de ordan burdan araştırdıklarımı yazıyorum sana. deneyim sahibi olanlar yazsın iyice öğrenelim :)
Kızlar hafta sonu ve Pazartesi bebeğim çok hareketliydi gece gündüz hiç durmadan tekmeledi, uykudan bile uyandırdığı oldu. Ama Salı’dan beri hiç hareket yok, gün içinde en fazla 3 defa ve çok güçsüz tekmeler hissettim. Acaba birşey olmuş olabilir mi? Doktora gitmeli miyim? Tecrübeli anneler cevap verebilir mi? O kadar hareketlilikten sonra biraz garip geldi. Ki tatlı da yediğim halde böyle
Kızlar hafta sonu ve Pazartesi bebeğim çok hareketliydi gece gündüz hiç durmadan tekmeledi, uykudan bile uyandırdığı oldu. Ama Salı’dan beri hiç hareket yok, gün içinde en fazla 3 defa ve çok güçsüz tekmeler hissettim. Acaba birşey olmuş olabilir mi? Doktora gitmeli miyim? Tecrübeli anneler cevap verebilir mi? O kadar hareketlilikten sonra biraz garip geldi. Ki tatlı da yediğim halde böyle
Benimde 1 hafta önce öyleydi 2 gün boyunca hareketleri çok azaldı sonra kontrolüm wardı hiç bir sorun yok dedi kontrolden sonra çoştu yine pozisyon değiştiriyorlar ondan hareketlerinidaha az hissediyoruz hiç hissetmessen doktora git canım