2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Parte cok memnundu ki siddetle öneriyordu hayat kurtarici bir urunmus ama varsa ikinci bir urün almaya gerek varmi bilemedim :)

Anladım canım :) sağol içimi rahatlattın. ya 3 gün hiç uyumadı heralde onun acısını çıkarıyor uyuyor kaç gündür :))

Bebeğin hareketlerini gün içinde duymadığınız oluyor mu ?
Disardaysam yada birseylerle ugrasiyorsam genelde duymuyorum canim ama evdeysem benimki baya hissettiriyor artik ozellikle12 ve gece 3 arasi hep bir faaliyette :)) doktorum hissetmez isen cikolata ye ve de sola yat demisti birde bazen daha fazla bazen daha az uyuyorlar sanirim ondan bazi gunler fazla bazi gunler az hissediyorum. Ama 12 saatten uzun hissedemezsem kosa kosa hastaneye giderim ben panik yapip :)

Ben de iki haftadır yoğun hissediyordum
Dün gündüz hiç duymadım
Akşam 12 gibi belli belirsiz duydum

Bugün de hiç ses yok
Benimki hep gündüz 2-3 arası hareketli idi
Gece de işte 9-12 arası falan
Ben de çikolata yıyeyım akşam çikolatada kesin oluyor mu hareket ?

İşte canım herkes farklı düşünüyor gerçekten benim annem beyaz eşya aldı komple taksitle onu ödüyor o yüzden çok kalmıyor kendine ama eminimki durumu olsa herşey almak isterdi. Kayınvalidemlerin durumu çok çok iyi bi pazara gitseler 300 liradan aşağı harcamazlar ama onlarda geldiği gibi gidiyor diyolar o yüzden allah kocalarımıza bol kazanç versin ne diyelim :)

Ben çok sık yaşıyorum kızlar bir gün çok hareketli olup 2 gün hissetmediğim oluyor eşimle hayata küsüyoruz o gümlerde sonra bir hareket ediyor dünyalar bizim oluyor :))
Silbaştan yaşıyoruz yani bu durumu..

Evet ben de çok endişe ediyorum ama demek oluyor böyle seyler

korkmayın hergün aynı olmaz. genelde hep hareketliyken bir iki gün çok nadir hareket hissedebilirsiniz. daha sonra tekrar eski formlarına kavuşuyorlar. bir gün çok az hissettim üzüldüm ama sanki o gün güç toplamış gibi sonraki vurmaları hiç olmadığı kadar şiddetli olmaya başladı. o yüzden dert etmiyorum artık.

Bitter cikolata ye.biraz soluna uzan kanina karismasini bekle.benimde olmustu bu sekilde yaptim.
Uyuyordur.

24-28 haftalar arasi duzensiz olur hareketleri dedi doktorum. Benimkide iki gun cok siddetli vuruyor bir gun boyunca nerdeyse hic hissetmedigim oluyor. Duzensiz uyuduklari icin hissedemiyoruz endiselenme bence.

Kızlar bugün arkadaşımın kontrolü vardı beraber gidiyoruz iki seferdir :)) doktoruda bekleyen hastam yok gel sana da bakıym dedii :)) oğluşumu gördüm yine lıkır lıkır su içiyordu kuzum
maşallah yavruşuna. bildiğin gerçek bebek olmuş :) eli kolu yüzü gözü ne kadar belirgin artık. ben en son 31 ocak'ta ayrıntılıda gördüm. bu kadar gerçek insan değildi daha :)

ele bak ya tutmus bide sanki iyice sarilmis annesine masallah
Elini yüzünden bi indirmedi zar zor bunu yakalayabildik :))
maşallah yavruşuna. bildiğin gerçek bebek olmuş :) eli kolu yüzü gözü ne kadar belirgin artık. ben en son 31 ocak'ta ayrıntılıda gördüm. bu kadar gerçek insan değildi daha :)
Evet canım benimde ayrıntılıdan daha net bu fotoğrafı. Ayrıntılıda plesantaya yaslamıştı kafayı çok net görüntü alamamıştık o yüzden :))

En bastan beri hediyelere acigim ama bana sormadan almayin dedim acayip rahat ettim :)) valla saolsunlar oglusumun kismetine baya da hediye geldi :)) ama cogu arkadaslarim eltim falan ailelerden birsey alan yok :)
Biz yeni yeni bir kaç hediye alıyoruz ama büyük şeyler değil. Hani biri de tiny love alıp gelse
Kabul etmez miyim anca ablamla görümcemin kullanmadıkları büyük şeyleri işte mama sandalyesi hamağı kangurusu babynestini falan kabul ediyorum

Ya kesinlikle. Şimdi onlara vereceğim parayı başka şeylere veriyorum eksiklerimi kapataym diye. Allah razı olsun verenlerden,art niyetli olsalardı kabul etmezdim. Ama isteyerek düşünerek veriyorlar hayır demek gelmiyor içimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…