Gün içinde dışarıdaysam yürümüş ve yorulmuşsam dinlenene kadar hissetmiyorum canım. Mesela yorgun değilim ama ayaktayım ayaktaykende hissetmiyorum böyle olması normal bence
arkadaşınınki titreşimli müzikli oyuncaklı falan bi şeyse almana gerek yok. böyle bir ürün şart bence. tiny love 18 kg'a kadar taşıyormuş. kullananların geneli çok memnun. burdan da @ParteMoralll kullanıyordu sanırım. müsait olunca aydınlatır mısın bizi parte :)
Sımdı gordum canım :) evet ben hatta ılk gunden ıtıbaren altına yumusak bısey serdım gunduz gece hep onda yattı 6ay net yatar hatta belki gecer bıle hareketıne baglı kalkarsa sıkıntı yoksa hıc bısey olmaz sıgıyor... benım cok ısıme yaradı banyoya mutfaga nereye gıdersem oda benle onda yatıyordu.. gecelerı mesela emzırıp yatırınca tıtresımı acıyordum rahat rahat uyuyordu :)) ama tabı baska bır anakucagı varsa gerek yok ama bence boyle bıseu sart katladım kaldırdım:)
Kızlar bugün arkadaşımın kontrolü vardı beraber gidiyoruz iki seferdir :)) doktoruda bekleyen hastam yok gel sana da bakıym dedii :)) oğluşumu gördüm yine lıkır lıkır su içiyordu kuzum
Sımdı gordum canım :) evet ben hatta ılk gunden ıtıbaren altına yumusak bısey serdım gunduz gece hep onda yattı 6ay net yatar hatta belki gecer bıle hareketıne baglı kalkarsa sıkıntı yoksa hıc bısey olmaz sıgıyor... benım cok ısıme yaradı banyoya mutfaga nereye gıdersem oda benle onda yatıyordu.. gecelerı mesela emzırıp yatırınca tıtresımı acıyordum rahat rahat uyuyordu :)) ama tabı baska bır anakucagı varsa gerek yok ama bence boyle bıseu sart katladım kaldırdım:)
çok sağol kararım iyice kesinleşti. peki şunu sorayım. gece emzirip koyuyordum diyorsun zor olmuyor muydu? anne yanı beşik bu bakımdan daha kullanışlı değil mi?
Biz yeni yeni bir kaç hediye alıyoruz ama büyük şeyler değil. Hani biri de tiny love alıp gelse
Kabul etmez miyim anca ablamla görümcemin kullanmadıkları büyük şeyleri işte mama sandalyesi hamağı kangurusu babynestini falan kabul ediyorum
Ben goz temizleme mendili bakiyordum istedigimi indirimlo buldum.malum musluk suyu ile yikayacagim icin banyo sonrasi ve gozlerini gunluk çapaklanma durumlarinda temiz tutmak adina.dr fisher kullanmıştım onceden yine ona baktim farklilar hakkinda bilgim yok olan varsa paylasirsa sevinirim
Ben de iki haftadır yoğun hissediyordum
Dün gündüz hiç duymadım
Akşam 12 gibi belli belirsiz duydum
Bugün de hiç ses yok
Benimki hep gündüz 2-3 arası hareketli idi
Gece de işte 9-12 arası falan
Ben de çikolata yıyeyım akşam çikolatada kesin oluyor mu hareket ?
Cikolata ye sola yat demisti doktorum :)) birde hareket edebilirsin biraz o zaman kesin uyaniyorlar ama uyku duzenini de degistiriyor olabilir belki sen uyuyorken uyaniksa falan :) yanlis bilmiyorsam 12 saatte bir hissetmek gerekiyormus azda olsa
Cikolata ye sola yat demisti doktorum :)) birde hareket edebilirsin biraz o zaman kesin uyaniyorlar ama uyku duzenini de degistiriyor olabilir belki sen uyuyorken uyaniksa falan :) yanlis bilmiyorsam 12 saatte bir hissetmek gerekiyormus azda olsa
Deneyeceğim çikolatayı bu akşam
Ben de günde bir kere diye biliyorum
Normalde hissettiğimde çıkacak gibi oluyor
Bazen karnımda gaz gibi birşeyler hissediyorum ama normalde çok hareketli olduğu için acaba o mu diyorum :)
Deneyeceğim çikolatayı bu akşam
Ben de günde bir kere diye biliyorum
Normalde hissettiğimde çıkacak gibi oluyor
Bazen karnımda gaz gibi birşeyler hissediyorum ama normalde çok hareketli olduğu için acaba o mu diyorum :)
Benimki de cok hareketli normalde ama iste herzaman oyle olmayabiliyorlarmis :)) doktorum 16 17 saat uyuyorlar suan gunde demisti birde dikkat ettim cok ac kaldigimda da vuruyor bizimkisi illa seninkinin de bildigin bir duzeni vardir ona dikkat et ama icin rahat etmezse de devlete yada saglik ocagina kadar git sen uzun zamandir hareketliydin ona ayak uydurmustur simdi sen evde dinleniyorsunya o bile etkiliyormus canim
çok sağol kararım iyice kesinleşti. peki şunu sorayım. gece emzirip koyuyordum diyorsun zor olmuyor muydu? anne yanı beşik bu bakımdan daha kullanışlı değil mi?
sezaryn oldum ya ben sadece ılk günler dıkısım zorladı esım verıyordu sadece ozamanlar ıcın anne yanı besıgı almaya gerek gormedım. sonrası ıcın emzırdım yatırdım hep zaten yanı benım ıcın sıkıntı olmadı... sonucta o sure kısa suren bısey...
6ay sonrası e bebekten nuna park yatak aldım kesınlıkle cok kalıte ve ıyı bır yatak kademelı onda yattı 3yasına kadar... sallanmıyor bu arada ben hıc kızımı ayakta vs sallamadım oyuzden gerek kalmadı. Sonra semsıye gıbı katladım kaldırdım sımdı bebegıme kullanıcaz ınsallah :)
Kızlar bugün arkadaşımın kontrolü vardı beraber gidiyoruz iki seferdir :)) doktoruda bekleyen hastam yok gel sana da bakıym dedii :)) oğluşumu gördüm yine lıkır lıkır su içiyordu kuzum