2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Merhaba arkadaşlar,
Bisey danışmak istiyorum
Ovulasyon testinde pozitif i gördükten sonra 4 günü değerlendirdik.
Adet tarihim 22 şubattı ama 20 şubatta sabah pembe leke geldi Sadece sonra 21 subatta yani bugün öğleden sonra dan sonra peceteye kahverengi lekeler geliyor ve inanılmaz sadece sol kasığımda bir agri var şuan daire şekilde,karin gurultamam başladı gibi oda genelde adet olmadan olur . Neden böyle oluyor anlamiyorum bir de dünkü leke pembe idi bugünkü kahverengi
Yerleşme kanaması değildir demi
Neyin belirtisi bu sözce yardımcı olur musunuz

Selam kızlar ;
Dişçiye gittik akşam,kendi doktorum yoktu,başka bir doktora muayene oldum.Hamile olduğumu sadece çok acil müdahale yapılabilecek dişime işlem yapılması gerektiğini söylememe rağmen 1.000 lira fatura çıkardılar.2 tane 20’lik dişimin çekilmesi gerekiyormuş,diş taşı temizliği ,kanal tedavimin dolgusu düşmüş ona da dolgu yapılacakmış.Özel olduğu için resmen soygun anlamında işlem yapacaklarını hissediyorum.Cumartesi günü kendi doktoruma gideceğim,artık o çekiyorsa çeksin de bu kadar işlem ciddi anlamda çok fazla .Sol tarafımdaki 20’lik dişim ağrıyor ,olmazsa sadece onu çektireceğim

Yerleşme kanaması olabilir canım benim bildiğin kırmızı geldi sonra kahverendiye döndü. Test yapsanız çıkar eğer hamileyseniz :)

Kızlar bizde kaç gündür ev bakıyorduk taşınmak için şükür bulduk geçiyoruz hafta kadar nasipse..
Epey yorucu oldu benim için yavaş yavaş toparlanıyorum..

Çocuk odası için ahşap renkler düşünüyordum ama evin içinde mevcut dolaplar beyaz olduğu için beyaza yöneldik..

Bu renkler çok hoşuma gitti muhtemelen bu renklerde halı perde ayarlarım..

Sizlerinde fikirleri olursa renk konusunda çok sevinirim

Eklentiler

• 76BAF624-1CF0-4E3B-9664-F310CE50A9D4.webp
    38 KB · Görüntüleme: 98
Benim Bebek odamın nerdeyse aynısı canım çok güzel seçimler yapmışsın,benim çok içime sindi .Yerleşmedi ama atıyım sana
Bulutları İkea’dan alabilirsin biz bir Bulut bir de Yıldız aldık,40 liraydı tanesi

Eklentiler

• 239BE5F5-86B7-459C-BDF4-AF90E0EC70B2.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 93
  • 725811E5-74A4-4B88-9DD4-84B4CC8E5EBF.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 89

Ya bende arıyordum ikeada olmasına şu an çok sevindim..
Yatağı nereden aldınız çol güzel görünüyor..

Çok güzel Oda yapcam ben de ama kirada olduğum ve şehir değişme ihtimalimiz olduğu için bu kadar ayrıntıya halıya perdeye girmeyi düşünmüyorum ama düşünsem sarı bulutlu konsept çok hoş

Geçmiş olsun canım maalesef bazı özeller öyle oluyor güvendiğin bir dr yoksa diş ağrısı çok zor sen yine kendi dr una git onuda görüşünü alıp karar verirsin.
Bu arada duvarlarımız aynı renk :)

Allah kolaylık versin canım beyaz daha aydınlık, ferah oluyor gri sarı popüler renkler (benim koltuklarımda öyle:) uyumlu.

Önceden dogum yapanlarr kacıncı haftada doktorla görüşmemız artıyordu 35 mı? Aklıma gelmıyor suan ?

Ya bende arıyordum ikeada olmasına şu an çok sevindim..
Yatağı nereden aldınız çol güzel görünüyor..
Yatağı Babymall ‘den aldık 1.300 liradan 850 liraya inmişti ,mobilyalarda olan %30 indirim kampanyasından faydalandık .Karyola+Yatak+Uyku Seti 1.500 liraya geldi Karyolanın ölçüleri de 80*130 4 yaşında yiyenim var ,yattığı zaman bayağı bir boşluk kalıyor öyle söyleyim.Markası da Piere Cardin,dolap da aldım ancak benim odam küçük olduğu için 3 kapaklı sığmadı,2 kapaklı olarak yaptırıyorum.Yapıldığı için henüz teslim edilmedi.

Eklentiler

• CEAEAC72-CCF1-488F-AFAF-E5C8A5E53336.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 157
  • 4300CEC5-F646-4BAF-AE0A-E10E6A6DB041.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 90
  • FB461F9B-DD33-498B-8FA4-3AECCEFF93A3.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 86
Özeller artık para tuzağı olmuş :)Ya ben bayılıyorum bu renge ,eşime zar zor yaptırmıştım bu rengi.Evi hastaneye çevirdin diye dalga geçmişti benimle.Sonra eve gelen herkes,rengi çok beğenince “benim seçimim “diyordu

Çocuk odasında en sevdiğim renkler

Bunu gördüm ben de internette. Hem bu yataklardan yaptırıyorlar hem de beşik alıyorlar. Gerekli mi acaba bu yatak ?

Eklentiler

• AE0DEAC3-D103-48E2-B01C-CA1AE7E7BA7F.webp
    66,7 KB · Görüntüleme: 92
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…