2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kuzu 32’den sonra 2 haftada bir gideceğiz,bana öyle söylediler hastaneden
32mıydı kafam uçtu gıttı yorgunluktan son randevumu ayarlıyayım ona gore sonrasını doktor ayarlar zaten ben ısımı garantıye alayım dedım... ben nıyeyse 35 hatırlamısım....
son haftalar haftada bır falandı herhalde sureklı sancıya bakılıyor vs ay gıdınce ıyıce bır sorayım ben en ıyısı

Var ya bu kadar olur yeminle aynı eşimde hastane gibi oldu demişti :))

Sana doktor öncesi sezeryan olduğu için daha net bir tarih verir bence.Sanırım sezeryan da 38 hafta sonrasında alınıyor.Tahmini olarak senin bebişi 22 mayıs sonrası bekleriz

Ay ben senin o muz gibi uzun uzun parmaklarını yerim daha doğmadan böyle seviyoruz sağlıcakla doğsalar neler yapıcaz Allahım
İnşallah sağlıkla gelirlerde boll bol severiizz
Canım benim eşim bi iş kazası geçirmişti çok uzun süre göz mendiliyle temizledik gözünü bebekler için bi mendildi şimdi baktım markasına dr fischen miş . Doktorumuz önermişti çok hassas bi evredeydi gözü o yüzden iyi olduğunu düşünüyorum ..
Ya ne güzel maşallah bizimki hep yüzünü kapatıyor her gitmemde eli yüzünde
Bizimkide zar zor çekti elini yüzünden bu kadar poz verdi doktor baya dürttü yani :)) darısı sana kuzum
Maşallah sana minik adam

Maşallahhh ne kadar da net güzel çıkmış kuzucuk
Evet canım çok mutlu oldum en net fotoğrafımz oldu

Sana doktor öncesi sezeryan olduğu için daha net bir tarih verir bence.Sanırım sezeryan da 38 hafta sonrasında alınıyor.Tahmini olarak senin bebişi 22 mayıs sonrası bekleriz
Evet bu sefer bakalım nasıl ılerleyecek ama yıne sancıyı kontrl ederler dıye dusunuyorum. Evet doktor 38de olur dedı benım tahmınımmm mayıs 27 28 o aralar bence olacak :) yakın olur zamanları bızım

Güle güle oturun canım biz de beyaz gri yapıyoruz odasını nasipse güzel görünüyor bence

Yukarda vururken karnım sısıp sısıp ınıyor hele kı gerınır gıbı ıttırdıgı zaman yamuluyor masallah gozum korkmadı desem yalan olur... sankı daha ılerı kı haftalardayımm ıkıncı hamılelık dıye böyle sanırım kızım cok hareketlıydı ama buna sureklı bır sasırıyorum sımdıden nıye dıyee

Ayy yıcemmmm ya allahımmmmm mart nısan mayıssssss geç geç geç geç

Dinimize gore 40 gün sonra ilişki serbest canım lohusalığın biticek InşAllah o zaman ilişkide serbest
Tam olarak 40 değil canım o en üst sınır belki bir ay bile sürmeyenler var kanamaya göre davranmalı ama 40 ı geçerse özüre giriyor bu konular benim alanım da :

Ebay sitesinden alışveris yapanınız varmı kızlar bir bebsk arabasının fiyatı türkiye sitelerine göre en az 4000 ken burda 2 binlerde çok şaş8rdım hic bu siteden alışveriş yapan oldumu oldu ise cevap bekliyorum

Bende bugün aynı şeyi düşünüyordum canım :). Ama sanırım 34 den sonraydı NST’ye filanda o haftalardan sonra girmeye başlıyorduk galiba
Benımde aklımda 35 kalmış hıc hatırlayamadım sık gıttgımızı bılıyorum da :) once ıkı haftada bır sonra her haftaydı kafa kalmadı bızde :))))

Benımde aklımda 35 kalmış hıc hatırlayamadım sık gıttgımızı bılıyorum da :) once ıkı haftada bır sonra her haftaydı kafa kalmadı bızde :))))
Benim ilk doğumum olucak tecrubesizim bi bilgim yok canım ama geçen ay doğumumu yaptiricak olan ebem demişti 32. Haftadan sonra daha sık görüşücez diye

ayh bebek az önce karnımın alt tarafına bir yerini yasladı. ama bildiğin dayamak böyle. gece birlikte uyuduğunuz kişi dirseğini belinize saplar ya aynen öyle. elimi dayadım semsertti çok heyecanlandım. neresini dayamış diye anlamaya çalışırken çok ittirdim heralde yavrum annesini rahatsız etmemek için içeri çekti :/ sahi neydi ya acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…