- 29 Eylül 2017
- 1.246
- 1.735
- 63
- 31
hadi ya ilk defa duydum. hep havale yaparım ben instagramdan.. ama tabi her siteye de güvenilmez.Bir link gönderiyorlar iyzco dan. Ordan adres ve kart bilgilerini girerek sipariş verebiliyorsun. Ama ben kapıda kredi kartıyla ödicem.
Merhaba Hanimlar.
Ben 2018 Ekim Annelerindenim. Bazen eski heyecanlari yasamak icin boyle sayfalari okuyorum. Allah hepinizi bebislerinize kavustursun.
çok teşekkür ederiz hanımlar2018 haziran annesiyim bende görünce bakmak istedim ya ne güzel heycanlardı burda yazıyorduk şimdi benim oğlan biyerlere tutunup kendi başına kalkıyor zaman ne çabuk geçiyor ya hepinize hayırlı doğumlar kızlar
griyi çok beğeniyorum ki bu sene mobilyalar beyaz ve gri ağırlıkta zaten. bence çok güzel bir seçim olur. pierre cardin'in babymall da mobilyalarını gördüm bayıldım. dizaynları vs çok güzel. hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanınKızlar bizde kaç gündür ev bakıyorduk taşınmak için şükür bulduk geçiyoruz hafta kadar nasipse..
Epey yorucu oldu benim için yavaş yavaş toparlanıyorum..
Çocuk odası için ahşap renkler düşünüyordum ama evin içinde mevcut dolaplar beyaz olduğu için beyaza yöneldik..
Bu renkler çok hoşuma gitti muhtemelen bu renklerde halı perde ayarlarım..
Sizlerinde fikirleri olursa renk konusunda çok sevinirim
ben yerleşme kanaması yaşamadım o yüzden bilemiyorum. ama adet gününüz bugün, ovulasyon da yapmışsınız yani idrar testinde çok rahat çıkar diye düşünüyorum.Merhaba arkadaşlar,
Bisey danışmak istiyorum
Ovulasyon testinde pozitif i gördükten sonra 4 günü değerlendirdik.
Adet tarihim 22 şubattı ama 20 şubatta sabah pembe leke geldi Sadece sonra 21 subatta yani bugün öğleden sonra dan sonra peceteye kahverengi lekeler geliyor ve inanılmaz sadece sol kasığımda bir agri var şuan daire şekilde,karin gurultamam başladı gibi oda genelde adet olmadan olur . Neden böyle oluyor anlamiyorum bir de dünkü leke pembe idi bugünkü kahverengi
Yerleşme kanaması değildir demi
Neyin belirtisi bu sözce yardımcı olur musunuz
diş taşı temizliği ve kanalı doldurmak için iğne yapmaz diye düşünüyorum. geriye 2 dişin çekimi kalıyor. Ağrıyorsa yaptır tabi..Selam kızlar ;
Dişçiye gittik akşam,kendi doktorum yoktu,başka bir doktora muayene oldum.Hamile olduğumu sadece çok acil müdahale yapılabilecek dişime işlem yapılması gerektiğini söylememe rağmen 1.000 lira fatura çıkardılar.2 tane 20’lik dişimin çekilmesi gerekiyormuş,diş taşı temizliği ,kanal tedavimin dolgusu düşmüş ona da dolgu yapılacakmış.Özel olduğu için resmen soygun anlamında işlem yapacaklarını hissediyorum.Cumartesi günü kendi doktoruma gideceğim,artık o çekiyorsa çeksin de bu kadar işlem ciddi anlamda çok fazla .Sol tarafımdaki 20’lik dişim ağrıyor ,olmazsa sadece onu çektireceğim
Bunu alacak olursan beşiği anne yanı küçük bi beşik alırsın odasında yatacağı zamanda bunda yatar düşme tehlikesi yok bayılıyorum bu yataklara oğluma bundan yaptıracaktım taşınınca wazgeçtikBunu gördüm ben de internette. Hem bu yataklardan yaptırıyorlar hem de beşik alıyorlar. Gerekli mi acaba bu yatak ?
hadi ya ilk defa duydum. hep havale yaparım ben instagramdan.. ama tabi her siteye de güvenilmez.
Kızlar hafta sonu ve Pazartesi bebeğim çok hareketliydi gece gündüz hiç durmadan tekmeledi, uykudan bile uyandırdığı oldu. Ama Salı’dan beri hiç hareket yok, gün içinde en fazla 3 defa ve çok güçsüz tekmeler hissettim. Acaba birşey olmuş olabilir mi? Doktora gitmeli miyim? Tecrübeli anneler cevap verebilir mi? O kadar hareketlilikten sonra biraz garip geldi. Ki tatlı da yediğim halde böyle
İşte canım herkes farklı düşünüyor gerçekten benim annem beyaz eşya aldı komple taksitle onu ödüyor o yüzden çok kalmıyor kendine ama eminimki durumu olsa herşey almak isterdi. Kayınvalidemlerin durumu çok çok iyi bi pazara gitseler 300 liradan aşağı harcamazlar ama onlarda geldiği gibi gidiyor diyolar o yüzden allah kocalarımıza bol kazanç versin ne diyelim :)
Anladım güzelmiş ama ablam 2 kızına böyle yataklı oda yaptırdı sonra pişman oldu çok yer kaplıyor onun yerine baza alsaydım falan dedi hepBunu alacak olursan beşiği anne yanı küçük bi beşik alırsın odasında yatacağı zamanda bunda yatar düşme tehlikesi yok bayılıyorum bu yataklara oğluma bundan yaptıracaktım taşınınca wazgeçtik
vallahi geçenlerde eşimin kredi kartından 500 tl lik alışveriş yapmışlar. Ki o instagramdan alışveriş yapmaz, hepsi burada, n11 gibi sitelerin haricinden alışveriş yapmaz, kartını kimseye vermez ama. nasıl oldu bizde anlamadık. Buna rağmen kart bilgilerini nasıl aldılar. Gerçekten artık korkar oldum bu işlerdenÇok normal duymaman tatlım. Hepsi aynı şekilde çalışmıyor. Ben de deneyimledikçe öğreniyorum. Hatta ilk duyduğumda çok şaşırmıştım. Kapıda ödüyordum hep.
bu yatak 2 yaşından sonra kullanılabilir. montessori sistemi iyidir, bebek kendi işini kendi görsün, kendi kalksın kendi yatsın, anneye babaya muhtaç olmasın. benim yerim yok o kadar hem beşik koyayım hem bu yataktan alayım bana fazla gelir.Bunu gördüm ben de internette. Hem bu yataklardan yaptırıyorlar hem de beşik alıyorlar. Gerekli mi acaba bu yatak ?
vallahi geçenlerde eşimin kredi kartından 500 tl lik alışveriş yapmışlar. Ki o instagramdan alışveriş yapmaz, hepsi burada, n11 gibi sitelerin haricinden alışveriş yapmaz, kartını kimseye vermez ama. nasıl oldu bizde anlamadık. Buna rağmen kart bilgilerini nasıl aldılar. Gerçekten artık korkar oldum bu işlerden
Benim de evim kira şuan böyle bir şeye kalkışamam inş ilerde artık ben oda takımımı kendim dizayn edip çizip yaptırcam. Büyük sonradan yatak olarak kullanabileceği bir şey yaptırıyorum inş aklımda o varbu yatak 2 yaşından sonra kullanılabilir. montessori sistemi iyidir, bebek kendi işini kendi görsün, kendi kalksın kendi yatsın, anneye babaya muhtaç olmasın. benim yerim yok o kadar hem beşik koyayım hem bu yataktan alayım bana fazla gelir.
ben normal beşik alıcam, 2 yaşından sonra önünü tamamen kaldırıcam. Ama imkanım olsa böyle bir yatak ta almak isterdim.
Ewet bazada çok iyi çok şey alıyor içi .evin genişse daha mantıklı olur bu yataklarAnladım güzelmiş ama ablam 2 kızına böyle yataklı oda yaptırdı sonra pişman oldu çok yer kaplıyor onun yerine baza alsaydım falan dedi hep
Allah bağışlasın bebeğinizi darısı bizlerin başına artık :) yaşamış bi haziran annesi olarak size bişey sormak istiyorum bebeğinize ne giydirdiniz uzun kol mu kısa kol mu ,mesela patikli altlar iyi olur mu tulumlar ,0,3 aylık kıyafeti ne kadar olmalı çok alıp hemen küçük gelir mi ,yenidoğan kıyafetler baya minik geliyor ,biraz çok sordum2018 haziran annesiyim bende görünce bakmak istedim ya ne güzel heycanlardı burda yazıyorduk şimdi benim oğlan biyerlere tutunup kendi başına kalkıyor zaman ne çabuk geçiyor ya hepinize hayırlı doğumlar kızlar
kızlar çoktandır giremiyodum yoğun çalışmadan dolayı ayrıntılıda cinsiyetimiz belli olmamıştı bugün doktoruma gittim 1 ay oluyo ayrıntılı yapalı neyse baktı etti sonunda tam emin olduk kız olduğuna
Ama dediki maşallah tozu dumana katacak bu kız çok akıllı perinatologu bile atlatmış
Bence erteleme ,bebekler kalsiyum aldıkları için mutlaka her hamile bayan diş sorunu yaşıyormuş,6.aya girmeden önce kesinlikle yaptır,geceleri uykudan bile uyandırıyor.Ben şimdi kurşun yelekle röntgen çektireceğimdiş taşı temizliği ve kanalı doldurmak için iğne yapmaz diye düşünüyorum. geriye 2 dişin çekimi kalıyor. Ağrıyorsa yaptır tabi..
bende de çürük var onu dolgu düşünüyorum. çok erteledim çook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?