2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bir link gönderiyorlar iyzco dan. Ordan adres ve kart bilgilerini girerek sipariş verebiliyorsun. Ama ben kapıda kredi kartıyla ödicem.
hadi ya ilk defa duydum. hep havale yaparım ben instagramdan.. ama tabi her siteye de güvenilmez.

Merhaba Hanimlar.
Ben 2018 Ekim Annelerindenim. Bazen eski heyecanlari yasamak icin boyle sayfalari okuyorum. Allah hepinizi bebislerinize kavustursun.

çok teşekkür ederiz hanımlar darısı bizlerin başına da inşallah.. çok uzun bir yol gibi geliyor hamilelik, sanki senelerdir hamileyim ve hepte böyle kalacakmışım gibi geliyor. geçenlerde hemşire bana tetanonuzun 3. dozuna bebekle beraber gelirsin hem onu da bi kontrol ederiz falan deyince afalladım

griyi çok beğeniyorum ki bu sene mobilyalar beyaz ve gri ağırlıkta zaten. bence çok güzel bir seçim olur. pierre cardin'in babymall da mobilyalarını gördüm bayıldım. dizaynları vs çok güzel. hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın

ben yerleşme kanaması yaşamadım o yüzden bilemiyorum. ama adet gününüz bugün, ovulasyon da yapmışsınız yani idrar testinde çok rahat çıkar diye düşünüyorum.
kanama artarsa kimyasal gebelik olabilir.

diş taşı temizliği ve kanalı doldurmak için iğne yapmaz diye düşünüyorum. geriye 2 dişin çekimi kalıyor. Ağrıyorsa yaptır tabi..
bende de çürük var onu dolgu düşünüyorum. çok erteledim çook

Bunu gördüm ben de internette. Hem bu yataklardan yaptırıyorlar hem de beşik alıyorlar. Gerekli mi acaba bu yatak ?
Bunu alacak olursan beşiği anne yanı küçük bi beşik alırsın odasında yatacağı zamanda bunda yatar düşme tehlikesi yok bayılıyorum bu yataklara oğluma bundan yaptıracaktım taşınınca wazgeçtik

hadi ya ilk defa duydum. hep havale yaparım ben instagramdan.. ama tabi her siteye de güvenilmez.

Çok normal duymaman tatlım. Hepsi aynı şekilde çalışmıyor. Ben de deneyimledikçe öğreniyorum. Hatta ilk duyduğumda çok şaşırmıştım. Kapıda ödüyordum hep.

az da olsa hareketini hissettiysen hiçbir problem yoktur canım, benim bildiğim 3 gün bebişin hareketini hissetmessek o zaman endişelenip doktora gitmeliyiz 3 güne kdr normal diyorlardı :)

Amin canım

Anladım güzelmiş ama ablam 2 kızına böyle yataklı oda yaptırdı sonra pişman oldu çok yer kaplıyor onun yerine baza alsaydım falan dedi hep

Çok normal duymaman tatlım. Hepsi aynı şekilde çalışmıyor. Ben de deneyimledikçe öğreniyorum. Hatta ilk duyduğumda çok şaşırmıştım. Kapıda ödüyordum hep.
vallahi geçenlerde eşimin kredi kartından 500 tl lik alışveriş yapmışlar. Ki o instagramdan alışveriş yapmaz, hepsi burada, n11 gibi sitelerin haricinden alışveriş yapmaz, kartını kimseye vermez ama. nasıl oldu bizde anlamadık. Buna rağmen kart bilgilerini nasıl aldılar. Gerçekten artık korkar oldum bu işlerden

Bunu gördüm ben de internette. Hem bu yataklardan yaptırıyorlar hem de beşik alıyorlar. Gerekli mi acaba bu yatak ?
bu yatak 2 yaşından sonra kullanılabilir. montessori sistemi iyidir, bebek kendi işini kendi görsün, kendi kalksın kendi yatsın, anneye babaya muhtaç olmasın. benim yerim yok o kadar hem beşik koyayım hem bu yataktan alayım bana fazla gelir.
ben normal beşik alıcam, 2 yaşından sonra önünü tamamen kaldırıcam. Ama imkanım olsa böyle bir yatak ta almak isterdim.

Çok haklısın, dikkatli olmak gerekiyor cidden. Ben de çok korkarak internetten alışveriş yapıyorum inşallah bişey olmaz

Benim de evim kira şuan böyle bir şeye kalkışamam inş ilerde artık ben oda takımımı kendim dizayn edip çizip yaptırcam. Büyük sonradan yatak olarak kullanabileceği bir şey yaptırıyorum inş aklımda o var

kızlar çoktandır giremiyodum yoğun çalışmadan dolayı ayrıntılıda cinsiyetimiz belli olmamıştı bugün doktoruma gittim 1 ay oluyo ayrıntılı yapalı neyse baktı etti sonunda tam emin olduk kız olduğuna
Ama dediki maşallah tozu dumana katacak bu kız çok akıllı perinatologu bile atlatmış

Anladım güzelmiş ama ablam 2 kızına böyle yataklı oda yaptırdı sonra pişman oldu çok yer kaplıyor onun yerine baza alsaydım falan dedi hep
Ewet bazada çok iyi çok şey alıyor içi .evin genişse daha mantıklı olur bu yataklar

Allah bağışlasın bebeğinizi darısı bizlerin başına artık :) yaşamış bi haziran annesi olarak size bişey sormak istiyorum bebeğinize ne giydirdiniz uzun kol mu kısa kol mu ,mesela patikli altlar iyi olur mu tulumlar ,0,3 aylık kıyafeti ne kadar olmalı çok alıp hemen küçük gelir mi ,yenidoğan kıyafetler baya minik geliyor ,biraz çok sordum

hayırlı olsun akıllı prensesin canım çok sevindimmmm

Bence erteleme ,bebekler kalsiyum aldıkları için mutlaka her hamile bayan diş sorunu yaşıyormuş,6.aya girmeden önce kesinlikle yaptır,geceleri uykudan bile uyandırıyor.Ben şimdi kurşun yelekle röntgen çektireceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…