2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bunu gördüm ben de internette. Hem bu yataklardan yaptırıyorlar hem de beşik alıyorlar. Gerekli mi acaba bu yatak ?

Gerekli değil ama çok hoş bence. Kullanan arkadaşlarım var bunlardan. Ben de almaya karar verdim. Söylediklerine göre, çocuğun kendine güveni geliyormuş. İstediği zaman yatıp kalkabiliyor, kendi özgüveniyle hareket ediyor, düştü düşmedi endişesi ortadan kalkıyor dediler bana.
Ben de minik beşik aldım arkadaşımdan. 2-3 ay minik beşikte yatacak.
Park yatak alıcam. 1,5 yaşına kadar da hep park yatakta yatırırım.
Sonra da 1,5 yaş itibariyle bu montessori yatakta yatar diye düşünüyorum. Bu yatak bayaaa bi gider zaten
Ben çok korkuyorum mesela o büyüyen beşiklerden ve ona benzerlerinden düşecek bir yerine bişey olacak diye O yüzden böyle bir karar verdik yatak konusunda

minnoşum kuzenimin 10 aylık bebişi var daha dün bu konuyu konuştuk. beşikten yatıramıyorum aklım kalıyo kalkıp aşağı sarkıyo demişti.
sen hamile kalırsan kesinlikle anne yanına küçük bi beşik kendi odasınada montessori yatak al dedi
benim kuzenim hiç kucakta sallamaya ayakta sallamaya alıltırmadı yatırıyodu kendi kendine uyuyodu.
ama şimdi onu yapamıyorum kalkar diye korkuyorum diyo
aklınızda bulunsun

Ewet bazada çok iyi çok şey alıyor içi .evin genişse daha mantıklı olur bu yataklar
Bakalım inş alacağımız ev geniş olursa ilerleyen zamanda ekleriz bunu belki yeni bebiş olunca abşası bunda yatar yeni bebişim beşikte Yalnız kızım gelmeden kardeşinin hesabını yapmam

Çok mantıklı ya şimdi acayip arada kaldım. Benim yaptıracağım beşiği şöyle yapacaktı arkadaşım,6 ay anne yanı beşiği olarak kullancam içini,sonra beşiğe geri takıp 4 yaşına kadar kullanırım diye düşündüm. Sonra zaten düz yatapa dönüyor büyüyen yataklar gibi. Bu da mantıklı geldi şimdi bilemedim

Walla kararın ne olursa olsun iyi düşün derim
Benim çocuk odam küçük yani anca 1 yatak, 1 dolap, 1 şifonyer sığar rahatlıkla. Hatta şu büyüyen yataktan alsam çok süper olacaktı bebek odamız ama çocuğumun rahatını düşünmek zorundayım diyerek bu montessori yatakta karar kıldık. Tutunup ayağa kalkmaya başladıktan sonra ben rahat edemem sürekli odasında dururum aman düşmesin diye

Ay ben de öyle pimpirikyim,beni caydırdın resmen bu yataktan istiyorum ben de artık bi mobilyacı arkadaşmla konuşayım

Bakalım inş alacağımız ev geniş olursa ilerleyen zamanda ekleriz bunu belki yeni bebiş olunca abşası bunda yatar yeni bebişim beşikte Yalnız kızım gelmeden kardeşinin hesabını yapmam
Walla ardı ardına mı yapıcan benimki yine erkek olsaydı eşime 2 sene geçmeden 3. Yapıcaz haberin olsun demiştim

Umarim.hicbirimizinki yara olmaz kuzum benim 75ti destekli takiyordum dolmuyordu bile suan 80 oldu hala hafif boşluk var ama oda dolacak.gibi buyumeye devam ediyor:))
Benim göğüsler bi ara dolgunlaştı ama sanki sönmeye başladı normal mi acaba :/ bide kız bebekte büyür derler 85 takıyordum şuan hiç bişey takmıyorum mideme basıyo sanki uçları baya çıktı evdeyimde kimse görmüyor :) ne gelen var ne giden. Bi yere gidince taktım bi kaç kez mahvetti. Şimdi artık takmıyorum hırkayla falan kamufle etmeye çalışıyorum. Önümüz yaz bakalım napcam:)

Kızlar ikizler burcu olacak diye çekinceniz yokmu acaba bana herkes ikizlermi üf püff modunda davranıyor
Ahahahahaaha ben kendim ikizler burcuyum. Ve Allah yardımcımız olsun diyorum. Zor bi burç. Şahsen ben bütün özelliklerini taşıyorum. Çift karakter özelliği palavra ama değişen ruh hali çok berbat bişey gerçekten. 2 dkda değişiyo

Benimkiler biraz büyük bende eski sütyenlerimden penye emzirme sütyenine geçtim. Bi ara senin gibi takmamıştım altları isilik gibi olmuştu şuan rahatım penye olduğu için. Salık durması da sıkıntı

Nedense takamıyorum önceden rahat edemezdim takardım hep. Benimde eski bi tane var onu takıyorum sadece inçe sünger var demirlerini çıkardım penye alayım bide onu deneyeyim

Eyvah eyvah korkmaya başladım sağlıklı olsunlarda yükselen burçları etki eder belki araştırıp o saatte doğuralım nede olsa benim ki planlı sezaryen tabi vakti zamanı Rabbim bilir :) sağlıkla gelsinler vakitlice. Benim şu anda yengeç burcu gözüküyor ama oda beter :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…