2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benimki de gecen dayadi öyle birde acitiyor sipa esime diyorum ki elimle ittireyimmi yok diyor ya kafasina grlirse dokunma.cocuga diyor :)))

Sende internettenmi sipariş vereceksin canım
Aynen canım internetten alıcam

Mağazada isimli hastane çıkışı yapan yer göremedim

Geçenlerde internetten kıyafetler sipariş ettim kumaşi pamuktu çok kaliteliydi beğendim

Bu yüzden hastane çıkışınıda internetten alıcam

Benimki de gecen dayadi öyle birde acitiyor sipa esime diyorum ki elimle ittireyimmi yok diyor ya kafasina grlirse dokunma.cocuga diyor :)))
ahaha erkekler hep böyle safça yaklaşıyor sanırım. doğaüstü bir olay gibi geliyor sanki biraz. ben de yine kasıklarıma vurmaya başladı hof diyorum. eşim "ya rahat bırak kızımı nereye vurmak isterse oraya vurur vur kızım sen anneye bakma" diyor. bazen sert vurunca korkup elini çekiyor dağ gibi adam sjdkdlş çok komikler

Kızlar bütün mağazalar yeni sezonu açmışlar,ve fiyatların yanına bile yaklaşılmıyor.Lcw’da küçücük bir kot beğendim fiyatı 50 liraydı hafta sonu Babymall ve E-bebeğe de bakacağım ,bir kaç tane daha tulum,patikli alt almam lazım ama şu anda da fiyatlar çok yüksek

Birde soruyorlar ya devamli ne hissediyorsun nasil bir his falan diye komikler gercrkten :))) cocugum babasina tepki veriyor yerim :)

Hiç öyle bir şey ifade etmemişler canım değil herhalde ben evden çıkmadığım için mağaza fiyatlarını bilmiyorum senin dediğin yerleşe bakim
Bak canım orda fiyat listeside var hem. Ürünleri gerçekten çok kaliteli fotoğraf çekimi için onu giydiricem iki tane hastane çıkışı olsa yeter zaten heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…