ayh bebek az önce karnımın alt tarafına bir yerini yasladı. ama bildiğin dayamak böyle. gece birlikte uyuduğunuz kişi dirseğini belinize saplar ya aynen öyle. elimi dayadım semsertti çok heyecanlandım. neresini dayamış diye anlamaya çalışırken çok ittirdim heralde yavrum annesini rahatsız etmemek için içeri çekti :/ sahi neydi ya acaba
ahaha erkekler hep böyle safça yaklaşıyor sanırım. doğaüstü bir olay gibi geliyor sanki biraz. ben de yine kasıklarıma vurmaya başladı hof diyorum. eşim "ya rahat bırak kızımı nereye vurmak isterse oraya vurur vur kızım sen anneye bakma" diyor. bazen sert vurunca korkup elini çekiyor dağ gibi adam sjdkdlş çok komikler
Kızlar bütün mağazalar yeni sezonu açmışlar,ve fiyatların yanına bile yaklaşılmıyor.Lcw’da küçücük bir kot beğendim fiyatı 50 liraydı hafta sonu Babymall ve E-bebeğe de bakacağım ,bir kaç tane daha tulum,patikli alt almam lazım ama şu anda da fiyatlar çok yüksek
ahaha erkekler hep böyle safça yaklaşıyor sanırım. doğaüstü bir olay gibi geliyor sanki biraz. ben de yine kasıklarıma vurmaya başladı hof diyorum. eşim "ya rahat bırak kızımı nereye vurmak isterse oraya vurur vur kızım sen anneye bakma" diyor. bazen sert vurunca korkup elini çekiyor dağ gibi adam sjdkdlş çok komikler
Bak canım orda fiyat listeside var hem. Ürünleri gerçekten çok kaliteli fotoğraf çekimi için onu giydiricem iki tane hastane çıkışı olsa yeter zaten heralde.