2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben 2 tane aldım hem fiyatı çok uygun hem malı kaliteli

Sürekli bişeyler alıyorum bu aralar genelde bebişe tulum,pijama,kıyafet vs. Ama sanki o kadar çok eksiğim var gibi geliyoki odası hazır değil mesela daha odayı boyamamız lazım halısı perdesi mobilyası gözümde o kadar çok büyüyoki :/ sizede böyle geliyomu sanki yetişmicek gibi? Etrafımdaki insanlarda tam tersine sürekli daha erken deyip duruyolar

Evet bencede çünkü masadan kalkıp ben telaşlanınca çok kararlı bi şekilde kesinlikle sorun yok gelişiminde sen kendini rahat tut bebek için herşey normal gelişiminde onu düşünme dedi aynen dediğin gibi canım ne kadar incelersek illa sorun çıkıyor biraz rahat olmakta fayda var
Gittiğim hastanede 10 tane kadın doğumcu bardır 3tane olması yeterli rapor için çok ısrar ettim para alınıyorsa onada razı olduğumu söyledim kesinlikle yanaşmıyor. Bu gün rapor meselesinin beni çok yorduğunu uğraşmayıp işe döneyimmi dedim onada olumlu bakmıyor ben bişi diyemem diyor ya ben işe döneyimmi diye bizim kuaföremi sorucam kim buna karar verebilir doktordan başka
Dua edinde bu hafta gideceğim doktorlar bir yol göstersin
Sanada çok geçmiş olsun

Bugün ebebekten bebek arabamızı aldık joie litetrax 4 aldım, daha doğrusu annemler aldı inşallah güzel günlerde kullanırız bir de babyjem ürünlerinde indirim varmış balık desenli küvet kova ve maşrapasını aldım 70 tl fln tuttu üçü. İçine sünger mi alsam file mi onu bilemedim. Fileler çok tatlış ama bebek üşüyormuş diyorlar? Siz nasıl aldınız?

Canım benim kızın sadece bir çift çorabı var umarım rahatlığım senide rahatlatır

Güle güle kullansın o balıklılara bende bayıldım ben oğlumda file kullandım sünger yoktu

Saol canım inşallah insaflı doktorlara rastlarsın senin durumunda birine nasıl bu kdar zorluk çıkarırlar şaka gibi

Ne eksiği kaldı canım ? Ben odasının siparişini nisan ortasında vermeyi düşünüyorum,kıyafet almadım birkaç parça sadece. Yani rahat olalım,çıplak kalmayacak birkaç şey al gerisini daha rahat halledersin. :)

Ne eksiği kaldı onuda bilmiyorumki. Bi eksik listesi var elimde ama bana yetersiz geldi bazı şeyler yok mesela içinde genede atayım bak işaretlediklerimi aldım.

Eklentiler

• 933B7DE9-2EFD-4DBF-B07C-29160147B78D.webp
    105,5 KB · Görüntüleme: 115
İşte ilk konuştuğunda değişimeyeceginin teminatını vermişlerdi bize şimdi bu diyorlar ben daha önce de anlattığım gibi tavırlarından rahatsız oldum en çok bı de okuduğum yorumlardan hala araştırmadayım kararımı vermiş değilim senin için de hayırlısı olsun inşallah umarım ek bişeyler çıkmaz olumsuz yorum yapanlar haksız çıksın inşallah

T Temmuz07 canım bugün gittim başka doktora riskli bi durum yok dedi suyum için . Sadece biraz sınırda evet ama %60 sebebi olmuyor dedi ama bi şekerine bakarız dedi. Bebeğin gayet eli bacağı gözüküyor öbür türlü sudan bir şey gözükmez bebek gayet iyi endişelenme dedi.

Öylemi canım :)) peki benim aldıklarım nasıl sence şimdilik iyimi gidiyorum acaba
Sen bence eksik işaretlemişsin canım :) bebek arabası beşik falan da almadın mı onlar eksik sanki :) kendine pijama takımı bebeğe bir tane hastane çıkışı al yüzde ellisi tamam zaten :) biberona inş hiç gerek kalmaz şapur şupur meme yer bebeler

Rapor konusunda ne kadar Darda bıraktılar seni arkdasim, sen uzulunce bebek de etkilenecek. Dusunen,hamile olana yardım eden az.

Bebek arabasıyla anne yanı beşiği aldım canım bebek arabasını işaretledim görmedin mi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…