göememim sanırım bence iyi gidiyorsun bak ben onları da almadım ama gayet rahatım. Bebek kısmeti ile gelirmiş kuzumm her şey bir anda olur biter gör bak sen :)
Kızlar bende geçen doğum kursuna katıldım da ebe hastaneye öyle pahalı lohusa takımları götürmeyin dedi düğmeli gecelik kesin olsun 2 saate bir alttan açıklığa bakıyorlarmış onun dışında özel fotoraf çekimi falan yaptırmayacaksanız normal bir şeyler alın derim batikon oluyo kan oluyo diyo
İyi pazarlar herkese. YouTube da ebebek hafta hafta videolarını izleyen var mı:) biz haftalık izliyoruz eşimle her defasında ağlatıyor beni keşfetmeyen varsa bir göz atsın derim belki hoşuma gider :)
İyi pazarlar herkese. YouTube da ebebek hafta hafta videolarını izleyen var mı:) biz haftalık izliyoruz eşimle her defasında ağlatıyor beni keşfetmeyen varsa bir göz atsın derim belki hoşuma gider :)
O kadar güzel videolar yapıyorlar ki, geçen gün yanlışlıkla 37.hafta videosuydu galiba, onu açmışiz, diyor ki bebek, bu hafta çok mesgulüm, kolay doğmak için bazı hareketler yapmalı, anneme yardımcı olmaliyim:). İnanılmaz güzel yapmışlar .
Evet ya o videolar benimde çok hoşuma gidiyo tüp bebek tedavisi zorlu bi süreç yıprandık yorulduk eşimle ama hep yüzümüz güldü neyse pozitifi alınca bu videoları keşfettim hiç unutmuyorum 4haftalık videosunda henüz babamın haberi yok duyunca ne tepki vericek demesiyle babası elini karnina koydu o zaman babam seni seviyor diye bağırmıştı tam bu sahnesinde eşimi ilk kez hüngür hüngür ağlarken görmüştüm
Kızlar bende geçen doğum kursuna katıldım da ebe hastaneye öyle pahalı lohusa takımları götürmeyin dedi düğmeli gecelik kesin olsun 2 saate bir alttan açıklığa bakıyorlarmış onun dışında özel fotoraf çekimi falan yaptırmayacaksanız normal bir şeyler alın derim batikon oluyo kan oluyo diyo
Canım ben sancımın son anında gittiğim için direk doğuma girdim erken gidilecekse gecelik evet mantıklıymış ama burda yatışını yapsalar bile önlük tarzı bişi giydiriyorlar gecelik almıcam oyüzden . Yanıma iki takım almıştım birtanesini giydim sadece kirenmedi de hiç ama genede temkinli gitmekte yarar war lohusa takımı aldım bide normal önden düğmeli pjama alırım.
Merhaba kızlar bu aralar giremiyorum eşim işten cıktı evde sürekli .
Dün atlayarak okudum 100 küsür sayfayi:)
Bende salı günü hastaneye gittim 1 hafta önce hemen hemen . Benim fıstık kızım 29 cm 907 gr olmuş. Doktor normal dedi ama bir kaç kişi senin haftan da genelde 600 700 gr olması gerekiyordu . Senin ki iri zor doğum yaparsin falan dediler .
Benim haftamda olanlar acaba sizin bebisler kaç gr . Bir fikri olan var mi
Merhaba kızlar bu aralar giremiyorum eşim işten cıktı evde sürekli .
Dün atlayarak okudum 100 küsür sayfayi:)
Bende salı günü hastaneye gittim 1 hafta önce hemen hemen . Benim fıstık kızım 29 cm 907 gr olmuş. Doktor normal dedi ama bir kaç kişi senin haftan da genelde 600 700 gr olması gerekiyordu . Senin ki iri zor doğum yaparsin falan dediler .
Benim haftamda olanlar acaba sizin bebisler kaç gr . Bir fikri olan var mi